Real Madrid CF Takip Başlığı

barcanın orta sahası pert.. ben onların yerinde olsam melo gibi savaşcı bir orta saha alırdım zaten hucum her türlü gol atar ama arka tarafı toparlayacak birleri lazım..

benim önerim

emre gibi hırçın

melo gibi kudretli

2 orta saha gerekli..

Orta sahayi gördün mü? Xavi yaslandi, Cesc satildi. Hem yeni orta saha oyuncu almayacak diye haberler çikti.

İniesta ve Busqets var zaten , Rakitic kim ne derse desin üst düzey oyuncu ,Mascheranıo ve Xavi de oynar gençler felan derken idare ederler zaten ihtiyaç olsa alırlardı renkdaş.

Barca 'nın en büyük eksiği stoper oraya da Hummels 'i alırlarsa Avrupa 'nın en iyi kadrosuna sahip olurlar.

barcanın orta sahası pert.. ben onların yerinde olsam melo gibi savaşcı bir orta saha alırdım zaten hucum her türlü gol atar ama arka tarafı toparlayacak birleri lazım..

benim önerim

emre gibi hırçın

melo gibi kudretli

2 orta saha gerekli..

Vidal yakisir

Barca ardayi alırsa realin şansı kalmaz.

İniesta ve Busqets var zaten , Rakitic kim ne derse desin üst düzey oyuncu ,Mascheranıo ve Xavi de oynar gençler felan derken idare ederler zaten ihtiyaç olsa alırlardı renkdaş.

Barca 'nın en büyük eksiği stoper oraya da Hummels 'i alırlarsa Avrupa 'nın en iyi kadrosuna sahip olurlar.

1 iyi sezon geçirdi diye hemen world class mi oldu Rakitic? Sanmiyorum. Mascherano senelerdir CB olarak oynatildi, Xavi'yi DK ve bu sezon izlediysen ne kadar yavas oldugunu görmüsündür. Yetersiz olmaya basliyor, ve onun yerine de iyi oyuncu yok (Thiagoyu sattilar) Tüm tiki taka futbolu Xavi için yapilmis bir futbol sistem, onsuz baska bir sistem oynamalari gerekiyor

benim önerim

emre gibi hırçın

melo gibi kudretli

2 orta saha gerekli..

Hocam ne Melosu ne Emresi adamlar pasör takım pasa dayalı oyuna devam edecekler işte top zaten %60-70 onlarda sen ne hırçınlığından bahsediyorsun , hiç olmadı daha Mascherano var.Rakitic desen çok olgun futbol oynuyor Uefa finalini izleseydin Rakitic 'in maestro olduğunu anlardın.

Hocam ne Melosu ne Emresi adamlar pasör takım pasa dayalı oyuna devam edecekler işte top zaten %60-70 onlarda sen ne hırçınlığından bahsediyorsun , hiç olmadı daha Mascherano var.Rakitic desen çok olgun futbol oynuyor Uefa finalini izleseydin Rakitic 'in maestro olduğunu anlardın.

beni niçin rencide ediyorsun sertan bey ?

ben sadece fikrimi belirtmek istemiştim.. sen istersen o şekil oynarsın ben istersem bu şekil oynarım kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok

Ahahahahhahahahaahhh gülüp geçiyorum sana Barcelona bu sene son 50 yıldaki en iyi hücum hattını kurdu sen neden bahsediosun ?

dogrudur reyiz, ama barcelonanin son 50 yilinin en iyi hucum hhattini kurmasi realden iyi hucum hatti oldugu anlamina gelmez.

real daha iyi bi takim bence ki bu daha onemli. hucum hattina gelince realinki daha urkunc. ortasaha realinki cok daha kaliteli. defansida realin iyi. tdside dunyanin en iyisi zaten. takimlik olgusuda barcadan iyi.

valla barcanin isi cidden zor.

Finansal fair play + hangi birini oynatacan

Tapatalk

Bence Di Maria cok onemli bir adam Real icin hani santrafor gelebilirdi ama James' i cok mantikli bulmuyorum. Mourinho doneminde de cok iyidi Di Maria ama cok goz onunde durmadigi icin belki de kiymeti gorulemiyor pek.

Ancelotti kalmasini istiyorsa bence dogru yapiyor.

$

1 iyi sezon geçirdi diye hemen world class mi oldu Rakitic? Sanmiyorum. Mascherano senelerdir CB olarak oynatildi, Xavi'yi DK ve bu sezon izlediysen ne kadar yavas oldugunu görmüsündür. Yetersiz olmaya basliyor, ve onun yerine de iyi oyuncu yok (Thiagoyu sattilar) Tüm tiki taka futbolu Xavi için yapilmis bir futbol sistem, onsuz baska bir sistem oynamalari gerekiyor

Renkdaş öncelikle Mascherano 'yu DK 'da izlediysen CB , DM farketmeden oynuyor ve harikulade oynuyor , Rakitic 'in o kadar olgun bir oyunu var ki bence bu ritimde devam eder onu geçtim reyiz İniesta var tartışılmaz..

Sisteme gelince değiştireceklerine hiç inanmıyorum pasa dayalı oyun devam edecektir sadece gelen teknik direktöre göre ufak tefek sistemi etkilemeyen değişikler olabilir , dikkat edersen gelin teknik adam Guardiola gibi eski Barça 'lı.O yüzden sistem aynı kalacak kesinlikle.

dogrudur reyiz, ama barcelonanin son 50 yilinin en iyi hucum hhattini kurmasi realden iyi hucum hatti oldugu anlamina gelmez.

real daha iyi bi takim bence ki bu daha onemli. hucum hattina gelince realinki daha urkunc. ortasaha realinki cok daha kaliteli. defansida realin iyi. tdside dunyanin en iyisi zaten. takimlik olgusuda barcadan iyi.

valla barcanin isi cidden zor.

Bende katılıyorum sana ama şu yorumda bulunacağım Real Madrid ne kadar iyi olursa olsun Barça 'nın ilerideki 3 bitirici oyuncusu Real 'in Bale,Ronaldo,Benzema üçlüsüne fark atar , James 'i aldılar diyeceksin burdada İniesta gibi bir best var.Ancak Falcao gelirse o zaman tamam derim.

Birisi gelmis sapitmis resmen, futbol ile hayatta gecimi anlatiyor sonra neden para harciyorlar diyor, tobe yarabbi.. Git isine begenmiyorsan .. Burasi isyan etme yeri degil, hayatta haksizlik her zaman vardir bunu kulublerle bagdastirmanin mantigi ne?

Bende katılıyorum sana ama şu yorumda bulunacağım Real Madrid ne kadar iyi olursa olsun Barça 'nın ilerideki 3 bitirici oyuncusu Real 'in Bale,Ronaldo,Benzema üçlüsüne fark atar , James 'i aldılar diyeceksin burdada İniesta gibi bir best var.Ancak Falcao gelirse o zaman tamam derim.

tamam o zaman, bana gulecek bisey yok demek ki. fikrim o yonde sadece. kesin olur demiyorum. tahminimce real la ligayi rahat goturecek. tabiki bunlar bi ongoru. tutacak diye bisey yok

Geri
Üst Alt