Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Kardeş iyi misin sen ?
Acıkınca kafası dominosa gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş iyi misin sen ?
tamam o zaman, bana gulecek bisey yok demek ki. fikrim o yonde sadece. kesin olur demiyorum. tahminimce real la ligayi rahat goturecek. tabiki bunlar bi ongoru. tutacak diye bisey yok
o Hayri Cund'in 20394039th troll account'i
değillim bee Ali karsızım benn Ali karsız bu arada alper altun seninle futbol konuşmak istemiyorum lütfen ikili diyaloga girmeyelim..
değillim bee Ali karsızım benn Ali karsız bu arada alper altun seninle futbol konuşmak istemiyorum lütfen ikili diyaloga girmeyelim..
necmeddin ersoy, ali yayli olm senin kaç tane account'in var istersen GSC account dükkani aç![]()
necmeddin ersoy nedir benim öyle bir oğlum yok. ayrıca gscye isim değişikliği talebinde bulundum yakında sıfırılıyorum
Birisi gelmis sapitmis resmen, futbol ile hayatta gecimi anlatiyor sonra neden para harciyorlar diyor, tobe yarabbi.. Git isine begenmiyorsan .. Burasi isyan etme yeri degil, hayatta haksizlik her zaman vardir bunu kulublerle bagdastirmanin mantigi ne?
sen zaten futbol konusmuyorsun, hayatini dert etmisin baska yere takil bence..
Forum niye isyan etme yeri olmasın ki. Tam aksine burası insanların isyan etme, isyanlarını dile getirme ve başkalarıyla paylaşma yeri.
Aksini düşünüyorsan bence sen gitmelisin işine.
Bunu kulüplerle bağdaştırmanın mantığı da şu. Diyelim ki Galatasaray bir futbolcu aldı yabancı ve bunun için 10 milyon euro para ödedi. Öncelikle yapılan bu harcama ithalat niteliğindedir ki ülkenin GSMH'sındaki eksilme demek olur. İthalat artışı her ülke için dış ticaret açığında artma demektir ki bu da ülkenin ekonomisi üzerinde doğrudan etki eder. Tabi Türkiye gibi ekonomiler ihracat gelirleri az olduğundan ithalat giderlerini karşılayamadığı müddetçe dış ticaret açığı verirler. İspanya'da bu konuda bizimle aynı kaderi paylaşan bir ülkedir. Futbol kulüpleri eğer bir şirket gibi yönetiliyorsa bunu o ülkenin ekonomisinden bağımsız düşünemezsin. Bu nedenle ülkenin ekonomik durumuna bakıp o şirketin ya da kulübün politikalarına eleştiri de bulunabilirsin.
alper bana aktif futbol hayatına devam edenlerden 11 kişilik kadro kur bende kuruyorum bakalım en iyi kim futboldan anlıyor ne dersin he ?

Sen kafayi usuttun mu ALI? nededigin farkinda degilsin, cocukca hareketlere girmesek.. Ben ne diyom sen nediyon simdi![]()
korkma.. hadi bir kadro kurmayı dene ve beni takip et..
![]()
alper bana aktif futbol hayatına devam edenlerden 11 kişilik kadro kur bende kuruyorum bakalım en iyi kim futboldan anlıyor ne dersin he ?
Sen kafayi usuttun mu ALI? nededigin farkinda degilsin, cocukca hareketlere girmesek.. Ben ne diyom sen nediyon simdi![]()
Kurun
Ben jurilik yapicam
Alper hadi cekinme
(Duruma göre anket yapilabilir gsc karar verir)
* LG G2 Tapatalk *

courtois
lahm - hummels- thiago silva - marcelo
toni kross - modric
robben Bale
messi - ronaldo
@Alper Altun gel ve savaşşş![]()
@Arif Ulu tarafsızca yorumla bro