Real Madrid CF Takip Başlığı

tamam o zaman, bana gulecek bisey yok demek ki. fikrim o yonde sadece. kesin olur demiyorum. tahminimce real la ligayi rahat goturecek. tabiki bunlar bi ongoru. tutacak diye bisey yok

Benim tahminim de böyle ama Barcelonaya karsi maçlar zor olacak Ancelotti taktiksel anlamda büyük hocaya benzemiyor pek.

değillim bee Ali karsızım benn Ali karsız bu arada alper altun seninle futbol konuşmak istemiyorum lütfen ikili diyaloga girmeyelim..

seninle zaten futbol konusmuyorum, hayati dert etmisin burada baska yere takil bence..

Birisi gelmis sapitmis resmen, futbol ile hayatta gecimi anlatiyor sonra neden para harciyorlar diyor, tobe yarabbi.. Git isine begenmiyorsan .. Burasi isyan etme yeri degil, hayatta haksizlik her zaman vardir bunu kulublerle bagdastirmanin mantigi ne?

Forum niye isyan etme yeri olmasın ki. Tam aksine burası insanların isyan etme, isyanlarını dile getirme ve başkalarıyla paylaşma yeri.

Aksini düşünüyorsan bence sen gitmelisin işine.

Bunu kulüplerle bağdaştırmanın mantığı da şu. Diyelim ki Galatasaray bir futbolcu aldı yabancı ve bunun için 10 milyon euro para ödedi. Öncelikle yapılan bu harcama ithalat niteliğindedir ki ülkenin GSMH'sındaki eksilme demek olur. İthalat artışı her ülke için dış ticaret açığında artma demektir ki bu da ülkenin ekonomisi üzerinde doğrudan etki eder. Tabi Türkiye gibi ekonomiler ihracat gelirleri az olduğundan ithalat giderlerini karşılayamadığı müddetçe dış ticaret açığı verirler. İspanya'da bu konuda bizimle aynı kaderi paylaşan bir ülkedir. Futbol kulüpleri eğer bir şirket gibi yönetiliyorsa bunu o ülkenin ekonomisinden bağımsız düşünemezsin. Bu nedenle ülkenin ekonomik durumuna bakıp o şirketin ya da kulübün politikalarına eleştiri de bulunabilirsin.

Forum niye isyan etme yeri olmasın ki. Tam aksine burası insanların isyan etme, isyanlarını dile getirme ve başkalarıyla paylaşma yeri.

Aksini düşünüyorsan bence sen gitmelisin işine.

Bunu kulüplerle bağdaştırmanın mantığı da şu. Diyelim ki Galatasaray bir futbolcu aldı yabancı ve bunun için 10 milyon euro para ödedi. Öncelikle yapılan bu harcama ithalat niteliğindedir ki ülkenin GSMH'sındaki eksilme demek olur. İthalat artışı her ülke için dış ticaret açığında artma demektir ki bu da ülkenin ekonomisi üzerinde doğrudan etki eder. Tabi Türkiye gibi ekonomiler ihracat gelirleri az olduğundan ithalat giderlerini karşılayamadığı müddetçe dış ticaret açığı verirler. İspanya'da bu konuda bizimle aynı kaderi paylaşan bir ülkedir. Futbol kulüpleri eğer bir şirket gibi yönetiliyorsa bunu o ülkenin ekonomisinden bağımsız düşünemezsin. Bu nedenle ülkenin ekonomik durumuna bakıp o şirketin ya da kulübün politikalarına eleştiri de bulunabilirsin.

Sen bi karisma..

alper bana aktif futbol hayatına devam edenlerden 11 kişilik kadro kur bende kuruyorum bakalım en iyi kim futboldan anlıyor ne dersin he ?

Sen kafayi usuttun mu ALI? nededigin farkinda degilsin, cocukca hareketlere girmesek.. Ben ne diyom sen nediyon simdi :asd:

Sen kafayi usuttun mu ALI? nededigin farkinda degilsin, cocukca hareketlere girmesek.. Ben ne diyom sen nediyon simdi :asd:

korkma.. hadi bir kadro kurmayı dene ve beni takip et..

arp6DBy_460sa_v1.gif

Ilk 11 kadrosu kurmakla kim daha iyi futbolu biliyor diye birsey icat etmek..

Tekrar guldum gece gece :asd:

(Nelerle ugrasiyoruz, tecrube farki diyelim)

--------------Volkan-----------

----Sabri---Pepe---Dany-----Caner

---Meireles---Cleverley---Thiago

--Tore--Diego Costa---Stoch

En iyi kadro bu :asd:

Geri
Üst Alt