Real Madrid CF Takip Başlığı

Ben de bi kadro kurayım bari sizin olayınızı anlamadım ama :D

-----------Neuer----------

Zuniga-Ramos-Silva-Luis

Schweinsteiger-Yaya Toure

--------------Bale----------------

Di Maria-Ronaldo-Agüero

İleri 4'lü değişimli de oynayabilir maç içinde.4 oyuncu da 4 mevki de iyi oynayabiliyor

Kadro berbat yalnız :D Konsol oyunu oynamıyoruz :) Kross ile Modric ne yapyın sen yahu :D Orada mutlaka Yaya Toure olmalıydı.Orta sahan yumuşak kalmış.

yaya toure dediğin adam doğum günü partisi yapmadı diye küsen karaktersizin teki.. ayrıca abisine destek attıyor mu hayır hep kendi kazanıyor

O gün, bugün

pemaruqa.jpg

Tapatalk

Tamam bu çocuk olağanüstü bi yetenek ama Suarezi kaçırmayacaklardı.Şampiyonluk için hala bi adım gerideler bence.

Chelski Atleticoyu parçaladigina göre sampiyonluk bunlarin ellerinde, Barcelonanin orta sahasi da eskisi gibi degil artik.

....................navas................

ramos..hummels..pepe..coentrao

...............kroos..modric..........

....bale..........james.......ronaldo...

..............IBRAHIMOVIC...........

efsane olurdu ;)

James Maria'nın yerine geldiyse bence Madrid çok büyük hata yaptı.Maria James'ten çok çok daha iyi bir topçu.

Son haberlere gore Di Maria transferi zora girmis, malum FFP yuzunden PSG nin bu sezon max 50 milyon euro harcayabilmesi, bu paranin tamaminin David Luiz icin harcandigini, kiralik arti satin alma opsiyonu ile Real Madrid in kapasini calmislar, ama Perez alacaksaniz satin alin yoksa bize daha gelmeyin demis..

Kulislerde konusulan simdi PSG nin Cavani veya Lavezzi i satip kaynak yaratip tekrar Real Madrid ile gorusmelere baslamasi..

Evet beyler duyum geldi :D

James bugun TSI 14.00 de basin onunde resmi imzayi atacakmis..

kaynak Marca

Buyuk gun bugun deniyor. Hadi bakalim

James saglik kontrolunde :melo:

BtIq_3YCIAArwCt.jpg

Geri
Üst Alt