Real Madrid CF Takip Başlığı

Dünyanin en vizyoner baskani Perez Neymar'i almak gibi bir hataya düsmeyecektir.

Baskanim bir hafta icinde hazard ve sergeji aciklayacaktir.

Loading...
sketch-1531675072480.webp

Real Madrid, Gareth Bale için gelen 170 milyon euro değerindeki teklifi reddetti. (Marca)

Bale en az 1 yıl daha kalmalı, Ronaldo sonrası neler yapabileceğini görmek lazım.

Umarım Asensio da hakettiği şansı bulur artık.

Bale en az 1 yıl daha kalmalı, Ronaldo sonrası neler yapabileceğini görmek lazım.

Umarım Asensio da hakettiği şansı bulur artık.
Asensio konusunda suphelerim var, soyle izah etmek isterim: James ve ailesi surekli Real Madrid'e geri donebilmek icin yol yapiyorlar. Tabiki James Real de oynayacak kaliteye sahip ve artik Zidane da yok. Ama, James eger geri gelirse bu Asensio icin hic de iyi olmaz bence.

Asensio konusunda suphelerim var, soyle izah etmek isterim: James ve ailesi surekli Real Madrid'e geri donebilmek icin yol yapiyorlar. Tabiki James Real de oynayacak kaliteye sahip ve artik Zidane da yok. Ama, James eger geri gelirse bu Asensio icin hic de iyi olmaz bence.
James gelsin Asensio gitsin işte. Zaten geçen yıl da gitmesi gerektiğini söyledim, kalarak ileri adım atması hocanın ekstra güvenmesine bağlı olabilir ancak.

Ceballos var bir de arkada ve bu adamlar şu an daha ileride olabilirlerdi.

James gelsin Asensio gitsin işte. Zaten geçen yıl da gitmesi gerektiğini söyledim, kalarak ileri adım atması hocanın ekstra güvenmesine bağlı olabilir ancak.

Ceballos var bir de arkada ve bu adamlar şu an daha ileride olabilirlerdi.
Ceballos galiba kiralik gonderilecekmis. Asensio da hocaya bagli, eger onu ilk 11e monte etmek isterse kalmasi iyi olur. Yok yine yedek kalacaksa bence de kendisi icin baska bir takim daha iyi olabilir.

Ceballos galiba kiralik gonderilecekmis. Asensio da hocaya bagli, eger onu ilk 11e monte etmek isterse kalmasi iyi olur. Yok yine yedek kalacaksa bence de kendisi icin baska bir takim daha iyi olabilir.
Real'in çok güzel takımı var çünkü arkada da iyi oyuncular koydular hep.

Asensio bence 11 oynayabilecek kapasitede ama anlayamadığımız bir sıkıntı var herhalde nitekim oynayınca da iyi oynuyor. Klopp'un takımına gitmesini beklerdim ama zor, görünürde James dönerse Bayern'e gidebilir başka da düzgün alternatif göremiyorum.

Galatasaray haric hic bir kulubu sevmem, sempati duymam. Real Madrid’e de haliyle. Ama nedense Mbappe’yi Real formasi altinda izlemek istiyorum.

Real'in çok güzel takımı var çünkü arkada da iyi oyuncular koydular hep.

Asensio bence 11 oynayabilecek kapasitede ama anlayamadığımız bir sıkıntı var herhalde nitekim oynayınca da iyi oynuyor. Klopp'un takımına gitmesini beklerdim ama zor, görünürde James dönerse Bayern'e gidebilir başka da düzgün alternatif göremiyorum.
EPL iyi olur bence Asensio için. Oynatılmayacaksa doğru düzgün 1 yıl oralarda takılmalı.

PSG bırakmaz.
PSG Monaco'dan alırken genç bir oyuncuya devasa bir ücret ödeyerek kumar oynadı ve şu an itibari ile kazandı gibi duruyor.

Geri
Üst Alt