Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensio konusunda suphelerim var, soyle izah etmek isterim: James ve ailesi surekli Real Madrid'e geri donebilmek icin yol yapiyorlar. Tabiki James Real de oynayacak kaliteye sahip ve artik Zidane da yok. Ama, James eger geri gelirse bu Asensio icin hic de iyi olmaz bence.Bale en az 1 yıl daha kalmalı, Ronaldo sonrası neler yapabileceğini görmek lazım.
Umarım Asensio da hakettiği şansı bulur artık.
James gelsin Asensio gitsin işte. Zaten geçen yıl da gitmesi gerektiğini söyledim, kalarak ileri adım atması hocanın ekstra güvenmesine bağlı olabilir ancak.Asensio konusunda suphelerim var, soyle izah etmek isterim: James ve ailesi surekli Real Madrid'e geri donebilmek icin yol yapiyorlar. Tabiki James Real de oynayacak kaliteye sahip ve artik Zidane da yok. Ama, James eger geri gelirse bu Asensio icin hic de iyi olmaz bence.
Ceballos galiba kiralik gonderilecekmis. Asensio da hocaya bagli, eger onu ilk 11e monte etmek isterse kalmasi iyi olur. Yok yine yedek kalacaksa bence de kendisi icin baska bir takim daha iyi olabilir.James gelsin Asensio gitsin işte. Zaten geçen yıl da gitmesi gerektiğini söyledim, kalarak ileri adım atması hocanın ekstra güvenmesine bağlı olabilir ancak.
Ceballos var bir de arkada ve bu adamlar şu an daha ileride olabilirlerdi.
Real'in çok güzel takımı var çünkü arkada da iyi oyuncular koydular hep.Ceballos galiba kiralik gonderilecekmis. Asensio da hocaya bagli, eger onu ilk 11e monte etmek isterse kalmasi iyi olur. Yok yine yedek kalacaksa bence de kendisi icin baska bir takim daha iyi olabilir.
Tam tersi parası yetecek kulüp Real.Mbappe'ye paralari yetmez
Hazard Cavani fln olabilir
Butcelerine uygun Lewa var
EPL iyi olur bence Asensio için. Oynatılmayacaksa doğru düzgün 1 yıl oralarda takılmalı.Real'in çok güzel takımı var çünkü arkada da iyi oyuncular koydular hep.
Asensio bence 11 oynayabilecek kapasitede ama anlayamadığımız bir sıkıntı var herhalde nitekim oynayınca da iyi oynuyor. Klopp'un takımına gitmesini beklerdim ama zor, görünürde James dönerse Bayern'e gidebilir başka da düzgün alternatif göremiyorum.
Tam tersi parası yetecek kulüp Real.
Bonservis listelerinin tepesindeki yerini kaybeden Real emaneti devralacaktır yakın zamanda.PSG'den topcu alacak kulup yok gibi, oyuncu gitmekte diretmedikce
Belki Man City
Bonservis listelerinin tepesindeki yerini kaybeden Real emaneti devralacaktır yakın zamanda.
Gözümü karartıp alacağım tek adam Mbappe var şuanBu piyasada kim yahut kimler icin Neymar rekorunu kirardin?
Gözümü karartıp alacağım tek adam Mbappe var şuan