Real Madrid CF Takip Başlığı

Perez bey kraldo denen ergenin kaprislerine daha fazla katlanmamayi secti. Olayin sportif bir sebebi yok.

İspanya'da Ronaldo'ya kesilen vergi cezası ile alakalı sanırım. Ronaldo biraz farklı heyecan yaşamak istemiş olabilir. Real'de bu vergi olayından sonra pek Ronaldo tarafında durmadı. 33 yaşındaki bir adamdan 110 milyon avro para kazandılar. Biz de olsa bende satılmasını isterdim.
messi'de de vergi olayı yaşandı . realin tutumu cr7'yi bu kadar küstürmüş demek . kaldı ki 33 yaşındaki ronaldo elit seviyede en az 4 yıl daha oynardı .verdiği katkının aynısını da hiçbir forvetten alabileceklerini sanmıyorum . şu an zaten hangi forvete gitseler kapı en az 150 milyondan açılacaktır.

messi'de de vergi olayı yaşandı . realin tutumu cr7'yi bu kadar küstürmüş demek . kaldı ki 33 yaşındaki ronaldo elit seviyede en az 4 yıl daha oynardı .verdiği katkının aynısını da hiçbir forvetten alabileceklerini sanmıyorum . şu an zaten hangi forvete gitseler kapı en az 150 milyondan açılacaktır.
Hatalı olduklarını zaten söylüyorum. Ama yinede 94 milyon avroya 8 sene önce aldıkları adamı 110 milyon avroya sattılarsa bu karlı bir iştir. Yetmedi 4 tanede CL'si var.

DjVcMKAW0AELOA_.jpg

Şuraya bir şerefsiz çizelim

Theo Hernández 1 sezon kiralik olarak Real Sociedad' a verilecekmis galiba.

Real Madrid Transfer Yapmayacak

Borja Mayoral'in yükselen performansı, İspanyol teknik adam Lopetegui'yi Ronaldo'nun yerine yapılması planlanan forvet transferi fikrinden vazgeçirdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Julen Lopetegui, gerçekleştirdiği basın toplantısında mevcut kadrosundan çok memnun olduğunu söyledi.
AS'ın haberine göre, Real Madrid, herhangi bir sakatlık yaşanmadığı takdirde yeni sezona kadrosundaki futbolcularla başlayacak.
Lopetegui, transfer döneminin bitmesine 1 ay kalmasına karşın, transfer yapmayı planlamıyor.

Ronaldo'dan gelen para kulübün borcu için harcanacak.

Bu sene Real'den bir cacık olmaz. Muhtemelen son 16'da kazık takımlardan birine elenirler.

Real son yıllardaki başarısını transferle kazanmadı.
Evet transfer ile kazanmadı. Lakin şunu da göz ardı etmeyelim. Ronaldo gitti Modric gitmek üzere takımın spekteküler bir yıldızı yok. Milletin beğenmediği Benzema ile yürümez işler, ayrıca Asensio-İsco-Vazquez'in neler verebileceğini bu sene görmek gerekir. Takım halinde harika bir iş başardılar. Ama bu sene şapkadan tavşan çıkartacak bir adamları yok.

Evet transfer ile kazanmadı. Lakin şunu da göz ardı etmeyelim. Ronaldo gitti Modric gitmek üzere takımın spekteküler bir yıldızı yok. Milletin beğenmediği Benzema ile yürümez işler, ayrıca Asensio-İsco-Vazquez'in neler verebileceğini bu sene görmek gerekir. Takım halinde harika bir iş başardılar. Ama bu sene şapkadan tavşan çıkartacak bir adamları yok.
Real iyi bir takım ve santrafor dışında pek ihtiyaçları yok. O da er ya da geç alınacaktır.

Modric 2-3 sene daha oynar.

Real iyi bir takım ve santrafor dışında pek ihtiyaçları yok. O da er ya da geç alınacaktır.

Modric 2-3 sene daha oynar.
İnter söylentileri vardı. Tatildeyim öyle haberler görmüştüm. Real'in forveti olabilecek kapasitede yegane adam Cavani gibi gözüküyor. Ama onunla da ilgilenmiyorlar. Ha bir de geçen dediğim Lukaku ama onu da almazlar.

İnter söylentileri vardı. Tatildeyim öyle haberler görmüştüm. Real'in forveti olabilecek kapasitede yegane adam Cavani gibi gözüküyor. Ama onunla da ilgilenmiyorlar. Ha bir de geçen dediğim Lukaku ama onu da almazlar.
Piyasada düzgün santraforda az, anlayabiliyorum adamları. Lukaku'ya 150 verilir mi bence verilmez.

Baskan bir forvet sart baskaaaaan. Bale'de güvenilmez habire sakatlaniyor

real adam gibi 3-4 transfer yapmazsa lig ve şampiyonlar liginde şampiyonluğu zor görür.özellikle ileri 3 lüye 2 tane süper star almaları lazım.perez başgan büyük transferlerin adamı hazard-cavani-dybala üçlüsüne parayı basıp almalı.

Geri
Üst Alt