- 4 Ağustos 2009
- 90.781
- 71.988
- 5.188
Perez bey kraldo denen ergenin kaprislerine daha fazla katlanmamayi secti. Olayin sportif bir sebebi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perez baskan bu hafta 500 milyon euroya 3 transfer patlatip logar kapaklarini monteleyecektir.
messi'de de vergi olayı yaşandı . realin tutumu cr7'yi bu kadar küstürmüş demek . kaldı ki 33 yaşındaki ronaldo elit seviyede en az 4 yıl daha oynardı .verdiği katkının aynısını da hiçbir forvetten alabileceklerini sanmıyorum . şu an zaten hangi forvete gitseler kapı en az 150 milyondan açılacaktır.İspanya'da Ronaldo'ya kesilen vergi cezası ile alakalı sanırım. Ronaldo biraz farklı heyecan yaşamak istemiş olabilir. Real'de bu vergi olayından sonra pek Ronaldo tarafında durmadı. 33 yaşındaki bir adamdan 110 milyon avro para kazandılar. Biz de olsa bende satılmasını isterdim.
Hatalı olduklarını zaten söylüyorum. Ama yinede 94 milyon avroya 8 sene önce aldıkları adamı 110 milyon avroya sattılarsa bu karlı bir iştir. Yetmedi 4 tanede CL'si var.messi'de de vergi olayı yaşandı . realin tutumu cr7'yi bu kadar küstürmüş demek . kaldı ki 33 yaşındaki ronaldo elit seviyede en az 4 yıl daha oynardı .verdiği katkının aynısını da hiçbir forvetten alabileceklerini sanmıyorum . şu an zaten hangi forvete gitseler kapı en az 150 milyondan açılacaktır.
Dogru hamle. Bir en gec iki sene sonra ilk 11 oyuncusu olacakAS | Kovačić takımdan ayrılma isteğini bildirmek üzere kulüp yetkilileriyle görüştü ancak ayrılma isteği reddedildi.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Real son yıllardaki başarısını transferle kazanmadı.Bu sene Real'den bir cacık olmaz. Muhtemelen son 16'da kazık takımlardan birine elenirler.
Evet transfer ile kazanmadı. Lakin şunu da göz ardı etmeyelim. Ronaldo gitti Modric gitmek üzere takımın spekteküler bir yıldızı yok. Milletin beğenmediği Benzema ile yürümez işler, ayrıca Asensio-İsco-Vazquez'in neler verebileceğini bu sene görmek gerekir. Takım halinde harika bir iş başardılar. Ama bu sene şapkadan tavşan çıkartacak bir adamları yok.Real son yıllardaki başarısını transferle kazanmadı.
Real iyi bir takım ve santrafor dışında pek ihtiyaçları yok. O da er ya da geç alınacaktır.Evet transfer ile kazanmadı. Lakin şunu da göz ardı etmeyelim. Ronaldo gitti Modric gitmek üzere takımın spekteküler bir yıldızı yok. Milletin beğenmediği Benzema ile yürümez işler, ayrıca Asensio-İsco-Vazquez'in neler verebileceğini bu sene görmek gerekir. Takım halinde harika bir iş başardılar. Ama bu sene şapkadan tavşan çıkartacak bir adamları yok.
İnter söylentileri vardı. Tatildeyim öyle haberler görmüştüm. Real'in forveti olabilecek kapasitede yegane adam Cavani gibi gözüküyor. Ama onunla da ilgilenmiyorlar. Ha bir de geçen dediğim Lukaku ama onu da almazlar.Real iyi bir takım ve santrafor dışında pek ihtiyaçları yok. O da er ya da geç alınacaktır.
Modric 2-3 sene daha oynar.
Piyasada düzgün santraforda az, anlayabiliyorum adamları. Lukaku'ya 150 verilir mi bence verilmez.İnter söylentileri vardı. Tatildeyim öyle haberler görmüştüm. Real'in forveti olabilecek kapasitede yegane adam Cavani gibi gözüküyor. Ama onunla da ilgilenmiyorlar. Ha bir de geçen dediğim Lukaku ama onu da almazlar.
FIFA'dan kariyer falan oyna rtas Real'in acliktan agzi kokuyor CR7 parasiylan borc odeyecekler
Tebrikleri kabul edeyim
2 aydir diyoruz acliktan agizlari kokuyor su an biz daha iyi durumdayiz
Hakemler tum parayi yedi