- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Di Maria kendi gitmek icin israr etti diye biliyorum. Yoksa yillardir yollanmayip da en iyi oldugu sezondan sonra yollanmasi cok sacma olurdu zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di Maria kendi ayrilmak istiyor dogru ama bos sebepten dolayi degil, maasina buyuk zam istedi fantastik bir sezon dan sonra, suanda 3-4 milyon euro aliyor, diger abileri 7-10 milyon euro aliyor genelde, bu da isteyince Perez vermedi (aptalca iste), Paris de verdi o da o yuzden ayrilmak istedi, yani Di Maria icin yillik 3-4 milyon euro ayip gercekten..
Asil 7-10m euro vermek aptalca, Di Maria gelecek sezon James ve Kroos'un gelmesiyle ilk 11e neredeyse zor girer. Hep yedekte oturan oyuncuya neden o kadar para versinler ki? 3 hücum oyunculari zaten geçemez, orta saha da zaten asil mevki olmayan bir mevkide oynadi sürekli.
Çok iyi oyuncuydu ama her zaman ilk 11e giremeyen oyuncuya bu kadar vermek bana mantikli gelmiyor. Satmazdim, ama bu kadar isterse kapi açik.-
James gelirse Isco muhtemelen gider
Khedira ....Kroos
Casillas.....Navas
Di Maria.....Rodriguez
Morata........Falcao??
Real adam satmadan almıyor.
Khedira ....Kroos
Casillas.....Navas
Di Maria.....Rodriguez
Morata........Falcao??
Real adam satmadan almıyor.
Di mariaya 60 verilip de satmamanın gerizekalıca bir sey oldugunda hemfikiriz sanırım
Tapatalk
barcelona ve atletico dagildi. Barca kici toplayamaz bu saatten sonra. Real 15-20 fark koyabilir ligde. Yine CL'nin en buyuk favorisi Real Madrid heleki ancelotti gibi bi reyiz varken. Tanri Barcelona'nin yadimcisi olmazsa acayip rezil olacaklarmis gibi geliyor.
Umarim yari final ya da final disinda CL'de karsilasmak nasip olmaz, 1. torbadan Benfica falan cekek artik hep Real Manu anasini satim
real artık barca hegomanyasından sıkılmış olmalı ki zaten iyi olan kadrosuna çilekli avakadolu futbolcular ekleme gayretinde evet müthiş bir pastaları var ya tepesine koyacakları çilek nerde lafı bunları teyet geçmiş.
keşke ispanyanın köyünde bir çarıklı olarak doğsaydım o zaman futbol tarihi anlamında bir doymuşluk yaşardım.. ne zaman bir türk genci cl kupası görecek ? belki de aslaa.. diğer taraftan filistinde ölen çocuklar aklıma gelince bunca para neden harcanıyor diye demeden edemeiyorum.. kolletif futbolun Allah belasını versin..
ispanya halkı düne kadar geçim derdi ile yanıp tutuşuyor ama ülkesinin iki güzide ezeli rakip kulubü de böyle milyon eurolar ile transfer yapmaktan kendilerini alıkoyamıyor ? galakticos ve ya katalanlar bunun anlamı nedir ? neden böyle faşist isimlerle kendilerini anıp ego yükseltme dertlerine giriyorlar neden !!
Kardeş iyi misin sen ?
Ahahahahhahahahaahhh gülüp geçiyorum sana Barcelona bu sene son 50 yıldaki en iyi hücum hattını kurdu sen neden bahsediosun ?