Baran Zorlu_
Yeni Üye
- 6 Eylül 2014
- 54
- 0
- 576
Eğer real madrid bu sene sampiyon olmazsa Ronaldo seneye Premier lige gitsin City yakışır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elin garibanına 3-4 tane atmış yine Allahın apaçisi. Sağlam rakip gelince sahada görünmüyor genelde.
Son 3 sezonda Bayern Münich, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Dortmund gibi Ronaldo'dan gol yiyen kulüpler saglam degil mi?
Adam her sezon 50 den asagi atmiyor.
Fenomen oldu.
Ona bakarsan 2012 avrupa kupasinda takiminin tüm gollerini kendisi atarak ceyrek finale cikardi Portekiz'i. Ayrica dunya kupasi play off macindaki performansi bence son yilarin en buyuk performanslarindan biriydi, o performans sayesinde ülkesi dünya kupasina gidebildi.Typical transfermarkt boyz cevabıOyun olarak kayboluyor bütün maçlarda. Ayrıca bi ton büyük maç oynadı sende cımbızla seçerek çıkarmışsın. Ama saha içi benim kastettiğim oyun olarak ortalarda görünmüyor. O kadar büyük topçuysan Dünya kupasında ayağına top değimeden turnuvayı bitirmeyecektin yanındaki adamlar olmayınca ne olacağını gördük. Messi ile falan kıyaslamıyorum bu arada yani ikisini de çok sevmem ama Messi'nin Arjantin'de yaptıkları belli neredeyse tek başına nereye kadar taşıdı takımı.
Typical transfermarkt boyz cevabı Oyun olarak kayboluyor bütün maçlarda. Ayrıca bi ton büyük maç oynadı sende cımbızla seçerek çıkarmışsın. Ama saha içi benim kastettiğim oyun olarak ortalarda görünmüyor. O kadar büyük topçuysan Dünya kupasında ayağına top değimeden turnuvayı bitirmeyecektin yanındaki adamlar olmayınca ne olacağını gördük. Messi ile falan kıyaslamıyorum bu arada yani ikisini de çok sevmem ama Messi'nin Arjantin'de yaptıkları belli neredeyse tek başına nereye kadar taşıdı takımı.
kaybolmak da ne demek panpa? Sihirbaz gibi mi kayip oluyor?
Ronaldo kornerlerde defans ediyor, takimin kontra ataklarda önemli koşular yapiyor, pozisyonlara giriyor, ona daha iyi takip et sonra böyle konuş.
Isveçe karşi iki kez tüm golleri atan adam kimdi? Birakin ya o saçma sapan argümanlari. Madem Messi hakkinda konuşmak istiyorsun; DK grup dan sonra neden 0 golle bitirdi DK'i? Suisse karşi güzel assist'i vardi, inkar etmiyorum, fakat Arjantin takimina bakarsan Di Maria, Pipita, Agüero gibi klas oyuncular var. Portekiz de 2 sezondur birşey yapmayan Nani, Varela ve bizim çok meşhur olan Hugo Almeida'la kiyaslinca farki görürsün.
Üstelik Ronaldo DK'e sakat haliyle oynadi.
Son olarak şunu demek istiyorum: Ronaldo forvet-winger. Adamin asil görevi gol atmak. Ve bunu becerebiliyor.
Şanlı kraliyetin ve cumhuriyetin takımı Real Madrid'imiz , Bask hainlerine karşı 3-0 önde. Genç barçalılar rahatsız![]()
Ciddi sorucam, senin rahatsızlığın falan var mı? Nerede mesajını görsem kendi çapında saçmalıyorsun.
Niye ki ? Kendi çapımda eğleniyorum ciddiye almayın o zaman?.
Neresi saçmalık şimdi ? Madem saçma buluyorsun okuma o zaman. Mesajlarımı okuman için baskı mı kuruyorum , silah mı dayıyorum ?Sen saçmalamaktan vazgeçsen de herkes için kalıcı bir çözüm olsa daha iyi olur.
Neresi saçmalık şimdi ? Madem saçma buluyorsun okuma o zaman. Mesajlarımı okuman için baskı mı kuruyorum , silah mı dayıyorum ?