Real Madrid CF Takip Başlığı

Eğer real madrid bu sene sampiyon olmazsa Ronaldo seneye Premier lige gitsin City yakışır...

Elin garibanına 3-4 tane atmış yine Allahın apaçisi. Sağlam rakip gelince sahada görünmüyor genelde.

Son 3 sezonda Bayern Münich, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Dortmund gibi Ronaldo'dan gol yiyen kulüpler saglam degil mi?

Adam her sezon 50 den asagi atmiyor.

Fenomen oldu.

R.Madrid bu sezon gol rekorunu kırar ama sampiyonluk zor. Cünkü hic umulmadık maclarda puan kaybediyorlar.

Son 3 sezonda Bayern Münich, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Dortmund gibi Ronaldo'dan gol yiyen kulüpler saglam degil mi?

Adam her sezon 50 den asagi atmiyor.

Fenomen oldu.

Typical transfermarkt boyz cevabı:D Oyun olarak kayboluyor bütün maçlarda. Ayrıca bi ton büyük maç oynadı sende cımbızla seçerek çıkarmışsın. Ama saha içi benim kastettiğim oyun olarak ortalarda görünmüyor. O kadar büyük topçuysan Dünya kupasında ayağına top değimeden turnuvayı bitirmeyecektin yanındaki adamlar olmayınca ne olacağını gördük. Messi ile falan kıyaslamıyorum bu arada yani ikisini de çok sevmem ama Messi'nin Arjantin'de yaptıkları belli neredeyse tek başına nereye kadar taşıdı takımı.

Typical transfermarkt boyz cevabı:D Oyun olarak kayboluyor bütün maçlarda. Ayrıca bi ton büyük maç oynadı sende cımbızla seçerek çıkarmışsın. Ama saha içi benim kastettiğim oyun olarak ortalarda görünmüyor. O kadar büyük topçuysan Dünya kupasında ayağına top değimeden turnuvayı bitirmeyecektin yanındaki adamlar olmayınca ne olacağını gördük. Messi ile falan kıyaslamıyorum bu arada yani ikisini de çok sevmem ama Messi'nin Arjantin'de yaptıkları belli neredeyse tek başına nereye kadar taşıdı takımı.
Ona bakarsan 2012 avrupa kupasinda takiminin tüm gollerini kendisi atarak ceyrek finale cikardi Portekiz'i. Ayrica dunya kupasi play off macindaki performansi bence son yilarin en buyuk performanslarindan biriydi, o performans sayesinde ülkesi dünya kupasina gidebildi.

~tap

Birakalim sacma argumanlarla fenomen oyuncularin performansini golgelemeye, bir futbol sefer olarak tarihe taniklik ediyorsunuz, boyle bir oyuncuyu daha 50 yil goremeyeceksiniz, torunlariniza anlatirsiniz nasil muhtesem bir futbolcu oldugunu. Birakalim kiskancligi..

CR7 artik ''Legendary'' sinifina gecmistir, sevseniz sevmeseniz de bunu artik kabullenin, futbol kariyeri bittikten sonra Pele, Maradona, Zidane, Brezilya li Ronaldo, Di Stefano, Maldini, gibi oyuncular ile anilacak. Hatta Messi i de bu listeye ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
O Portekiz'i DK'ya taşıması bile büyük başarı. Sakat adamdan hatta oynaması büyük risk denen adamdan Dünya Kupasında bir şey beklemek pek mantıklı değildi.

Geçen sene de yine diz sorunları yaşamıştı kritik dönemde. Bu yıl iyi başladı, sağ kanada geçince daha tehlikeli oluyor, solda hep aynı hareketleri yapmaya başlamıştı.

Ya salak salak cevap kasmışsınız bi ton Allahım yarabbim he kıskançlıkxD Allahın armutsporları. Nötrüm ben hem Ronaldo'ya hem Messi'ye karşı ne görüyorsak onu söylüyoruz. Ronaldo fanları daha itici ama Messi fanları bu kadar değil genelde. Eksik yönünü tartışabiliyorlar en azından.

Typical transfermarkt boyz cevabı Oyun olarak kayboluyor bütün maçlarda. Ayrıca bi ton büyük maç oynadı sende cımbızla seçerek çıkarmışsın. Ama saha içi benim kastettiğim oyun olarak ortalarda görünmüyor. O kadar büyük topçuysan Dünya kupasında ayağına top değimeden turnuvayı bitirmeyecektin yanındaki adamlar olmayınca ne olacağını gördük. Messi ile falan kıyaslamıyorum bu arada yani ikisini de çok sevmem ama Messi'nin Arjantin'de yaptıkları belli neredeyse tek başına nereye kadar taşıdı takımı.

kaybolmak da ne demek panpa? Sihirbaz gibi mi kayip oluyor?

Ronaldo kornerlerde defans ediyor, takimin kontra ataklarda önemli koşular yapiyor, pozisyonlara giriyor, ona daha iyi takip et sonra böyle konuş.

Isveçe karşi iki kez tüm golleri atan adam kimdi? Birakin ya o saçma sapan argümanlari. Madem Messi hakkinda konuşmak istiyorsun; DK grup dan sonra neden 0 golle bitirdi DK'i? Suisse karşi güzel assist'i vardi, inkar etmiyorum, fakat Arjantin takimina bakarsan Di Maria, Pipita, Agüero gibi klas oyuncular var. Portekiz de 2 sezondur birşey yapmayan Nani, Varela ve bizim çok meşhur olan Hugo Almeida'la kiyaslinca farki görürsün.

Üstelik Ronaldo DK'e sakat haliyle oynadi.

Son olarak şunu demek istiyorum: Ronaldo forvet-winger. Adamin asil görevi gol atmak. Ve bunu becerebiliyor.

kaybolmak da ne demek panpa? Sihirbaz gibi mi kayip oluyor?

Ronaldo kornerlerde defans ediyor, takimin kontra ataklarda önemli koşular yapiyor, pozisyonlara giriyor, ona daha iyi takip et sonra böyle konuş.

Isveçe karşi iki kez tüm golleri atan adam kimdi? Birakin ya o saçma sapan argümanlari. Madem Messi hakkinda konuşmak istiyorsun; DK grup dan sonra neden 0 golle bitirdi DK'i? Suisse karşi güzel assist'i vardi, inkar etmiyorum, fakat Arjantin takimina bakarsan Di Maria, Pipita, Agüero gibi klas oyuncular var. Portekiz de 2 sezondur birşey yapmayan Nani, Varela ve bizim çok meşhur olan Hugo Almeida'la kiyaslinca farki görürsün.

Üstelik Ronaldo DK'e sakat haliyle oynadi.

Son olarak şunu demek istiyorum: Ronaldo forvet-winger. Adamin asil görevi gol atmak. Ve bunu becerebiliyor.

Ya aga sen lafa anlayan biri değilsin o yüzden tartışmak istemiyorum:D Ben 2'sine de nötrüm 1000 kere yazdım gördüğümü yazıyorum. Benim Real'de en iyi bulduğum oyuncu Alonso'ydu 5 paslık yere 1 pasla gidebiliyorsun o adam sayesinde en iyiler bakış açısına göre değişir sonuçta. Veya İspanya'da ve Barcelona'da bi ton yıldız oyuncu dolu ama Xavi'nin formu bi düştü iki takım da çöktü bi anda Dünya futbolunu en domine eden 2 takım. Benim dediğim en iyi olarak gördüğüm adam takımın çehresini değiştirebilmeli bu verdiğim 2 örnek gibi mesela. Ronaldo'nun yanında bunlar var diyorsun tamam da en iyi değil miydi bu adam hiç bi fark yaratamıyor yanındakiler kötü de olsa. Arjantin'de Aguero falan oynamadı ki doğru dürüst oynadığında da batırdı zaten biraz Di Maria yardım edebildi Messi'ye işin doğrusu zaman zaman da Lavezzi. Veya Hollanda'da kim yardım etti Robben'e kimse adam bütün turnuvayı sürklase etti resmen tek başına.

Son düzenleme:
Bilbao maci var birazdan. tam istedigim 11

Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cristiano, Benzema.

Şanlı kraliyetin ve cumhuriyetin takımı Real Madrid'imiz , Bask hainlerine karşı 3-0 önde. Genç barçalılar rahatsız :)

bu ronaldo 40 yasında da olsa keşke Gs formasını 1 sene gıyse

Geri
Üst Alt