Hocayı kim kandırdıysa kadroda belhanda benzeri başka bir ortasahamız yok diye acilen kulüpten sktr çekilmedilir. Bu ne lan böyle sırd bunun için oynatmıyorsa bişey bilmiyorum

bu yolun sonu istifa olacak.

Bu ne lan geçen haftanın aynısı kanatsız mı lan takım

Feg ve Lemina sakatlıktan dolayı yokmuş galiba. Belhanda yerine ömer oynasaydı keşke.

Oglen 3 1 demistim ama ben Belhanda yerine Lemina Seri oynayacak sanmistim. Belhanda oynadigina gore a skor tahminim dogal olarak degisecek.
Bu mac 5 1 biter fakat Belhanda oynadiginda daha direncli takim oldugumuz icin 5 0 da bitebilir

Real'e şu kadro ile çıkan adam futboldan falan anlamıyordur. Bak sen şu kafaya. Donk ile Real'e savunma yapmayı planlamış. Bir beraberlik şansımız varsa onu da çıkardığı kadro ile yok etti.

Benim bildiğim Terim adalet der Mariano yerine haftasonu taş gibi maç çıkaran Şener’i. Seri ya da Belhanda yerine Ömer’i alırdı.

Hocanın adaleti bitmiş. İstifa bir zahmet

Sağ açık belhanhahahahah
Ulan egotor, iple çekiyorum stadda ıslıklandığın günü

Bizim bekler bu sezon kaç isabetli orta açmış çok merak ediyorum

Real'e şu kadro ile çıkan adam futboldan falan anlamıyordur. Bak sen şu kafaya. Donk ile Real'e savunma yapmayı planlamış. Bir beraberlik şansımız varsa onu da çıkardığı kadro ile yok etti.
Hakikaten Nzonzi-Donk oynadığında daha iyi savunma yapacağını mı sanıyor acaba? Futbol hareket oyunudur ama bizim kadroya bakarsak full statik herif dolu

Geri
Üst Alt