Real Madrid Maçı Öncesi Basın Toplantısı Düzenlendi

Aynen dediğim gibi yine kadro değerinden bahsetmiş.

Hocam, Club Brugge deplasmanda puan alabiliyorsa, senin evinde yenmen gerekiyor.

Bizim kadro değeri daha fazla Brugge'dan.

Terim: "Güncel değeri 1 milyarın üstünde olan ikinci bir takımla oynuyoruz, aşağı oynamıyoruz zaten."

ahbab burada ne demek istemiş hoca @Recep Yıldırım
Ya tamam bizde biliyoruz bu takımların zebellah gibi olduğunu da ikide bir bunu söyleyip adeta olumsuz skorlara peşinen set çekmeye çalışması hoş olmuyor, hayır yani bir de biz hocanın iddiasını sevdik, hırsını sevdik nedir bu tripler anlamıyorum tanımakta güçlük çekiyorum hocayı.. Bir diğer absürt konu da bunları söyleyen adamın '' benim bir hayalim var '' diyerek ŞL'yi kazanmayı ima etmesi, ŞL şampiyonluğu yolunda akhisar ile oynamayı düşünmüyordu heralde zırt pırt rakiplerin büyüklüğünden bahsetmesi komik.

Fatih hoca bu tür maçlardan önce rakip kim olursa olsun gözdağı verirdi. İnanılmaz değişti lakin yinede olmazsa olmazmiz. Alınan oyuncular sanırım yönetim transferi oldu. Malesef fatih hocamızın takıma kördüğüm inancı yok. İnşallah yarın istediğimizi alan taraf biz olacagiz

Fatih hoca bu tür maçlardan önce rakip kim olursa olsun gözdağı verirdi. İnanılmaz değişti lakin yinede olmazsa olmazmiz. Alınan oyuncular sanırım yönetim transferi oldu. Malesef fatih hocamızın takıma kördüğüm inancı yok. İnşallah yarın istediğimizi alan taraf biz olacagiz
0,0%

imkansiz cunku. Kimse kendini kandirmasin bu konuda.

Hocam 1 milyar iyi güzel diyorsun da Gençler'in kadro değeriyle senin kadro değerin arasında da büyük fark var , Malatya öyle Konya öyle. Onların hepsini yenen takım bunu söylemeli biz onları da yenemiyoruz şuan.Algı yapmamak lazım.

Terim: "Güncel değeri 1 milyarın üstünde olan ikinci bir takımla oynuyoruz, aşağı oynamıyoruz zaten."

ahbab burada ne demek istemiş hoca @Recep Yıldırım
bu lafı dediğin an süper lig'de hataya bahane üretmek yanlış oluyor sonuçta süper lig'de de belirli 1 bütçe farkı takımlar arasında

Fatih hoca bırakma vakti geldi artık. Son sezonun olur umarım. Ciddi anlamda korkak ve saçma konuşuyor artık. Sıktı yani.

Biz bilmiyor muyuz makasın açıldığını? Ama ligdeki anadolu takımlarıyla da bizim aramızdaki makas açıldı. Fakat onları da yenemiyoruz. Buna ne diyeceksin?

Artık ben hocadan şu sorunun cevabını duymak istiyorum; BU TAKIM NEDEN OYNAYAMIYOR?! Bir Allah'ın kulu da çıkıp sorsun şunu ya.

Lemina da 20 gundur antrenman yapmiyormus, sanirim bu takima gelen futbolu birakmak icin geliyor. Falcao da yapmiyor zaten. Ne bicim takim olduk hayret edici bir durum.
Fatih Terim'in transfer politikasının özeti

Geri
Üst Alt