küfür yoktu heralde. biraz da yarılarak gülemedim açıkçası .s

Bende dün izledim. Beğenmedim, güzel değil okadar.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Görkem Yıldırım gibi çoğu yurt dışında yaşayan üye bu ülkedeki insanları aşağılıyor.

Eleştirini yap tamam da sürekli yerin dibine sokma çabanız nedir anlamıyorum ki.

Kendiniz nesini acaba bu kadar merak ediyorum. Filmi beğenmezsin, komik değil dersin de izleyene saygın olsun.

Bende dün izledim beğenmedim

Yahşi batı rezilmiydi şaka yapıyorsun dimi filmin komik sahnelerini saysam zaman yetmez burda heleki kafası güzel olduktan sonraki sahne efsanedir herhalde :)

sinemada izledim üstüne arabanın farları açık unutup akü bitmişti bunun da etkisi olabilir.

Ben beğendim, 2 saatte güldüm araliksiz film boyunca. Denildigi gibi onyargisiz gitmek gerekir buna.

Bu arada Şahan 5 6 7 serinin devami daha gelicek demis galada.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fim rezalet otesi, ancak gulmek amacli gittim guldum. Bu devirde gulmek zoro nedenle gideri oluyor bu filmlerin. Film kalitesi ve senaryo olarak ise cem yilmazin ve yilmaz erdoganin filmleriyle star wars ile dunyayi kurtaran adamin oglu arasindaki fark kadar fark var bence.

15 yaşın üstündeyseniz (ki hemen herkes öyledir )aşırı beklentiye girmeyin izleyince göreceksiniz abrtıldığı gibi her sahnesiyle yerler yatıran bir film değil.. Ben gittim pişman değilim bazı yerlerde iyi güldük..Ama dikkatimi çekti sinema çoluk çocuk doluydu 12-13 yaş arası çok izledi bu filmi...Şahsen çocuğum olsa bu filme gitmesine müsade etmezdim yine belaltı muhabbetleri çok fazla tabi yetişkin olunca gülüyorsun ediyorsun ama çocuklar bunları örnek alabiliyor..

Fim rezalet otesi, ancak gulmek amacli gittim guldum. Bu devirde gulmek zoro nedenle gideri oluyor bu filmlerin. Film kalitesi ve senaryo olarak ise cem yilmazin ve yilmaz erdoganin filmleriyle star wars ile dunyayi kurtaran adamin oglu arasindaki fark kadar fark var bence.

Recep ivedik'e gidip de senaryo beklemek çölün ortasında yağmur beklemek gibi birşey.. Bu filme bel altı esprilere , Recep İvedikin milleti aşağılamasına gülme amaçlı gideceksin ancak öyle sarar..

Flimi 3 günde, 1 milyon 640 bin kişi izlemiş.Gelmiş geçmiş en iyi giriş seyirci rekorunu kırdı.

Vallaha çok güldüm, eğlendim. Millet niye bu kadar kasıyor anlamış değilim. Gayet de güzel olmuş, saf komedi filmi işte.

Ek olarak filmden filme ilerleme de var. Önceki filmlerde figüranlar robot gibi davranıyorlardı bu filmde biraz daha insancıllaşmışlar. Şahan'ın oyunculuğu da gözden kaçıyor bence ama çok iyi.

Hem gülüyoruz diyorsunuz hem beğenmiyorsunuz anlamadım nasıl oluyor adamın amacı zaten güldürmek yahu ne kadar kasıntı heriflersiniz ağzınızı burnunuzu kıracam şimdi

Geri
Üst Alt