Reims, Toulouse ve Schalke Mostafa’nın Peşindeler!

Dikiş tutmadı denen adama bak. Bu sezon oynadığı süre/gol istatistik ile bile ligin tamamında düzenli forma giyseydi 20-25 gol arası atarmış. Kaldı ki forvet dediğin forma giydikçe form tutar.

Sezonun yarısında oynatma, oynattığın maçlarda 45’te çıkar, 80’de al. Sonra dikiş tutmadı. Şu çocuğu harcıyoruz ya harbi helal olsun

Dikiş tutmadı denen adama bak. Bu sezon oynadığı süre/gol istatistik ile bile ligin tamamında düzenli forma giyseydi 20-25 gol arası atarmış. Kaldı ki forvet dediğin forma giydikçe form tutar.

Sezonun yarısında oynatma, oynattığın maçlarda 45’te çıkar, 80’de al. Sonra dikiş tutmadı. Şu çocuğu harcıyoruz ya harbi helal olsun
Katılıyorum bu kadar olmaz ya. Beğenmeyen beşiktaş maçını izlesin

Kesinlikle satilmali oyuncunun takimi oynatan ozellikleri maalesef mevcut degil sut atmaktan baska ozelligi yok isteyen alsin tepe tepe kullansin bize sorloth aboubakar seferovic tarzi komple golcu lazim

Vasat alt lig oyuncusu burası ana okul mu ayak tenisi vb mantıkta düşününce beğenilmez

Adamı kimsenin harcadığı falan yok. Teknik kapasitesi düşük , bağlantı oyununda yok , topa nerede nasıl vurması gerektiğini dahi bilmiyor. Sırf abanmak için destek ayağını da kaldırıp dağa taşa vurduğu elli tane pozisyon var. Belli ki fundamental eksikleri var işte. Topa temiz vurdu denecek tek pozisyon FB'ye attığı gol.

Vasat alt lig oyuncusu burası ana okul mu ayak tenisi vb mantıkta düşününce beğenilmez
Aşırı iddialı bir yorum. Umarım iyi paraya, iyi bir ligin hatrı sayılır kulüplerinden birine paketleyebiliriz de 'kalite' sini orada test etme imkanı buluruz. Şimdi ne desek havada kalacak, Bruma örneğinde olduğu gibi...(Gerçi ne dediğin de anlaşılmıyor; anladığım kadarıyla cevap verdim)...

Bizim en son dikiş tutmadı, bundan bir cacık olmaz dediğimiz adamların başında Telles geliyordu. Bir cacık olmaz bundan bari zarar etmeyelim diye kar bile edilmeden elden çıkarıldı. Ha bu arada çok güçsüz kalıyor diye eleştirip sok bek pozisyonunda Telles yerine Olcan Adın’ı kullanıyorduk. Sonra da kazanılan kardan daha fazlasına gittik Carole adlı yeteneksizi almıştı vizyoner yönetim.

Şimdi de aynı performansı bekliyorum, 4 milyon’a mostafa’yı alelacele elden çıkarıp yerine bir kazma alırlar. Ne de olsa yönetim aynı vizyonsuzların elinde

Aşırı iddialı bir yorum. Umarım iyi paraya, iyi bir ligin hatrı sayılır kulüplerinden birine paketleyebiliriz de 'kalite' sini orada test etme imkanı buluruz. Şimdi ne desek havada kalacak, Bruma örneğinde olduğu gibi...(Gerçi ne dediğin de anlaşılmıyor; anladığım kadarıyla cevap verdim)...
Forumda kereme vb yazılan kelimler

Kaliteden kasıt potansiyel yetenektir diye tahmin ediyorum. Potansiyel yetenekli gençler almanın neresi hata? Bazı yetenekler vardır hiçbir zaman kendini gösteremez ama bu onların yeteneksiz olduğunu mu gösterir?

Yetenekli adama şans vermeden “bundan bir cacık olmaz” diyerek göndermek hata. Bruma’nın tutunamaması olabilir her potansiyelli transferde bu risk vardır. Barca’nın aldığında da vardır, liverpool’un aldığında da. Galatasaray o dönem 2 tane potansiyeli çok yüksek isim aldı. Biri Bruma, diğeri Telles. İkisini de parlatamadan elinden çıkardı. Telles gittiği takımda parladı, Bruma tutunamadı. Bu onu “kalite”siz mi yapıyor? Gittiği takımlara bakmak bile yeterli Leipzig ve PSV. Bu iki takım yeteneksiz adam alır mı? Hem de milyon eurolar vererek…

Badou N’diaye gibi gittikten sonra hızlıca düşse “iyi kaptırdık” dersin de Bruma ve Telles gibi adamlar için bunu söylemezsin ya

money-wwe.gif

Kaliteden kasıt potansiyel yetenektir diye tahmin ediyorum. Potansiyel yetenekli gençler almanın neresi hata? Bazı yetenekler vardır hiçbir zaman kendini gösteremez ama bu onların yeteneksiz olduğunu mu gösterir?

Yetenekli adama şans vermeden “bundan bir cacık olmaz” diyerek göndermek hata. Bruma’nın tutunamaması olabilir her potansiyelli transferde bu risk vardır. Barca’nın aldığında da vardır, liverpool’un aldığında da. Galatasaray o dönem 2 tane potansiyeli çok yüksek isim aldı. Biri Bruma, diğeri Telles. İkisini de parlatamadan elinden çıkardı. Telles gittiği takımda parladı, Bruma tutunamadı. Bu onu “kalite”siz mi yapıyor? Gittiği takımlara bakmak bile yeterli Leipzig ve PSV. Bu iki takım yeteneksiz adam alır mı? Hem de milyon eurolar vererek…

Badou N’diaye gibi gittikten sonra hızlıca düşse “iyi kaptırdık” dersin de Bruma ve Telles gibi adamlar için bunu söylemezsin ya
Her transfer bir 'risk alma' dır, bunda hemfikiriz...En iyi yönetilen kulüplerde, en mahir TD lerin bile ne saçma tercihlerle milyonları heba ettiğini çok gördük...

1. ''Defansta titrek ve sakar, hücumda ezberci'' diye tarif ettiğim Telles için de ''Porto' da tutunabilir, allayıp pullayıp çok iyi fiyata top 10 kulüpten birine de pazarlayabirler ama önemli olan orada as oyuncu olabilmesidir, hiç sanmıyorum'' minvalinde görüş belirtmiştim. 30-40 lardan bahsedenler vardı o zamanlar; gördük çapını...

2. Bruma için de ''Oyun zekası kıt, son tercihleri aşırı sıkıntılı; hiçbir zaman 'elit' seviye futbolcusu olamaz'' iddiasında bulunmuştum ki Leipzig ve PSV gibi 'cevher' bulduğunda işlemesini en iyi bilen kulüplere gitmesine rağmen kariyer seyri ortada...

3. MM e yeterince şans verildiği kanaatindeyim, değerlendiremediyse yeteneksizliğine yansın. Eski tip ''Tahta ayak, mermer kafa'' santrforlardan başka bir şey değil kendisi. Umarım Bruma örneği gibi yağlı bir müşteri çıkar da iyi paraya elden çıkarabiliriz...

Geri
Üst Alt