Reklam Bilgilendirmesi - Radyo Yayını

Cevap: Forumda Bulunan Radyo Kaldırılsın Mı ?

Sağda yuvarlak içine aldığım tuş "mute" tuşudur. Radyoyu kapatır. Kaptılan radyo siz açmadan, aynı bilgisayarda bir daha açılmaz. Dolayısıyla zırt pırt açılıyor tepkileri doğru değil.

f7d55Untitled.png

Kapattıysanız ok ile belirttiğim işareti görürsünüz.

Bu tanıtım bir reklamdır, sitenin sabit giderlerini karşılamaya yardımcı olacaktır.

Ben her açıldığında dura bastığım için tekrar açılıyormuş :D Muteladıktan sonra sorun ortadan kalktı.

Bence çok güzel bir uygulama. İstediğimiz zaman müzik dinleyebiliyoruz. Bir ses kısma tuşuna basmaya üşeniyorsanız, foruma da bu anketi açmayı nasıl üşenmiyorsunuz anlamıyorum.

Gayet güzel bence severek dinliyoruz :D

kaldirlsin lutfen veya yeri degistirilsin

Direkt play den başlamasın, kaldırılmasa bile pausede başlasın mümkünse... Gece 2 sinde siteye girdim ve bir anda yüksek sesle müzik çalmaya başlayınca ne yapacağımı şaşırdım :D :D :D

Ben dinliyorum, istek yazıyorum, sabahları Tuğba'ya Mesaj yolluyorum o da sagolsun bütün mesajlarımı okuyor :)

Cevap: Forumda bulunan Radyo kaldirilsinmi ?

güzel bir düsünce ama zirt pirt acilmasi insani rahatsiz ediyor orada dursa her foruma girdigimizde calmasa iyi kendi istedigimiz caman acabilsek en dogrusu bu olur.

sadece anasayfa'da gözüküyor, foruma girip orada beklemiyorsun herhalde?

Dursun beyler rahatsızmısınız, reklam sonuçta.Ayrıca gayetde kaliteli şeyler çalıyor. Tv'de reklam var diye dizi vs izlemeyen tiplerdenseniz forumun bütün alt başlıklarını favorilere ekleyin anasayfaya uğramamış olursunuz.

Bu site su yakmıyor arkadaşlar. Biraz empati yapalım, site masraflarına en azından bu tarz tepkiler vermeyerek destek olalım.

Not: Kapatmak çok kolaymış, ben kapatıldığını bile bilmiyordum. :o

Arada sırada dinliyorum kaldırılmasın.

eğer oradan bir gelir elde ediliyosa durmalı

Kaldırılsın taraftar forumunda gerek yok bence..

görsel olarak hoş durmuyor bug ları var gibi.yoksa kimseye bir zararı oldugunu sanmıyorum.

Kaldırılmadı mı daha.

radyo ilk girişte aktif olmasın, kendi isteğimizle aktifleştirelim ve daha küçük bir şekilde olsun mümkünse.

Geri
Üst Alt