Reklam Bilgilendirmesi - Radyo Yayını

Cevap: Forumda Bulunan Radyo Kaldırılsın Mı ?

Niye be abi, çalıyo işte ne güzel :)

Azıcık da forumu düşünün beyler, nerden gelecek bu değirmenin suyu :)

Hayır diyenlerin tek bir mantıklı açıklaması var mı acaba? Sesi kapatma butonuna basınca ebediyen kapanıyor zaten radyo.İsteyen dinlesin istemeyen dinlemesin.Size ne?Rahatsız mısınız?

Hayır diyenlerin ilk mantıklı açıklaması zaten bu :)

Rahatsız mıyız peki :)

Şu an çalan şarkıyı duyunca oyumu geri almak istiyorum :asd: evet kaldırılmalı :D

Bu ne lan :D

Yanlış yazmışım.Evet diyenlerin olacak cümlenin girişi

skor 41 40 evet :D bu konu efsane olur forum 2 ye bölünür demedi demeyin. Dediğim gibi daha az göz önünde olan bir yere daha ufak bir şekilde alınırsa ve otomatik çalmaya başlamazsa kimse rahatsız olmaz. İsteyende play tuşuna basıp dinler. Yani bulunduğu yerde rahatsız ediyor adamı.

Her ana sayfaya gelişimde zırt pırt çalması canımı sıktı, yayın akışıda berbat.

Tez kaldırılsın please.

Bence hoş olmamış çıkan şarkıları beğenmedim , ayrıca böyle radyo gibi şeyler okey sitelerinde daha çok bulunuyor bizimki konusu spor olan bir forum sitesi bence iyi olmamış daha başka şeyler düşünülebilirdi tabii bu benim görüşüm her görüşe saygımız vardır.

Ben hayir kaldirilmasin diyorum, pek fazla dinelemiyecegim takdirde. Arada sirada dinlerim elbette, su an dinledigim gibi.

Dinlemek istemiyenler sesini kapatabilir. Böyle bir imkan varken neden dinlemek istiyenler bundan mahrum olsun.

Birde su Radyo da calan parcalarin isimlerini player de gösterme ihtimali var mi :) ? Arada güzel sarkilara denk geliyor insan sonra 10 saat ariyor bulmak icin.

Cevap: Forumda Bulunan Radyo Hakkında

Ben de dinlemiyorum ama kalsın bir zararı yok. İlk başta bana da itici gelmişti ama sesini kapattım bir daha açılmadı. Foruma bir katkısı oluyorsa - ki olmasa eklenmezdi - bize de saygı duymak düşer :)

skor 41 40 evet :D bu konu efsane olur forum 2 ye bölünür demedi demeyin. Dediğim gibi daha az göz önünde olan bir yere daha ufak bir şekilde alınırsa ve otomatik çalmaya başlamazsa kimse rahatsız olmaz. İsteyende play tuşuna basıp dinler. Yani bulunduğu yerde rahatsız ediyor adamı.

"Kaldırılsın mı?" başlıklı konuya giren zaten başlık tarafından yönlendirilmiş kişiler. Radyodan mutlu biri, "kaldırılsın mı?" konusuna pek girmeyebilir. Ama radyodan hoşnut olmayan çoğu kişi "Kaldırılsın mı?" başlıklı konuya girip oy kullandılar.

Oy verenlerin hala bir kısmı radyoyu kapatmayı bilmediğini bu sebeple şikayet ettiğini itiraf ediyor. Bunun ötesinde, bunun reklam olduğunun tekrar altını çizelim.

Maçları dinleyebiliyor muyuz?

Not: Daha oy kullanmadım.. :D

neden kaldirilsin yahu, ne zarari var, istemeyenlere soruyorum.

bu şeye benziyor mesala formaya reklam alırsın göğsüne makuldur birşey olmaz ama arkasına yanına şortuna felan alan fransız takımları gibi cılkını çıkarırsan millet ne düşünür? ha bişey olur mu olmaz elbette ne zararı var ya klübe para getirisi var dersin ama belli kaliteye ulaşmış takımlar için bu abes kaçar burası gibi tıpkı şimdi biz ülkere bile tepki gösteriyoruz düşünsenize formanın sponsorlarla dolu olduğunu

burdada mevcut reklamlar her sayfada karşımıza çıkıyor zaten dilerizki o bile olmasın ama şartlar onu gerektiriyor biliyoruz

ama gsc gibi nezih modern elit bir seviyeye ulaşmış platforma yakışıyormu? gelir getiricek daha makul şeyler düşünülebilir?

Arabaya binip kontağı açıyorsunuz, eğer akşamdan radyo açık stop ettiyseniz kendi kendine radyoda açılır. Eğer sabah sabah yaaaee diyorsanız elinizi götürüp bir zahmet ya muteye basarsınız yada kapatırsınız. Ama arabasında radyo olupta arada bir açılıyor diye söken adam görmedim. Yok ben söktüm diyorsanız psikoloğa görünün zaten. :sgr:

Sabah yazmıştım yine yazıyorum, üstelik reklam bu, bir anketde Tvlerde ki reklam kuşaklarının iptali için açın bakalım kaldıracaklarmı? Ustelik elit Tv kanalları onlar da :D

Geri
Üst Alt