Berkay Kandemir
10 Numara!
- 25 Mart 2018
- 18.677
- 15.375
- 1.748
Rögar kapaklarını takacaktır şüphesiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilecek en harika senaryo bu olur.1. Falcao gitti
2. Halil bizde
3. Mostafa haberleri dogru degil
O aşamaya daha var bence Melih fakat bu Rizespor pisliği ile başlayan sürecin sonunda bence bu işleri yöneten şahsiyeti ve emir kullarını isim vererek aciklayacaz heleki ufukta erken seçim görünürse bu süreç anında hızlanırBugün hem ana akım medyada hem de sosyal medyada çıkartılan yangının ve bu organize suç şebekesinin arka plandaki musluklarını açıklayın
•quod erat demonstrandum•
O aşamaya daha var bence Melih fakat bu Rizespor pisliği ile başlayan sürecin sonunda bence bu işleri yöneten şahsiyeti ve emir kullarını isim vererek aciklayacaz heleki ufukta erken seçim görünürse bu süreç anında hızlanır
coştur beni pala
remzim açıklasın halili son dk gireceğim senin haberi de kitlerim gibi duruyor1 dakika gecsin yalan haber paylasmaktan raporliyacagim seni @Emre Ersoy
Katılıyorum direkt isim vermeleri lazım bu isimleride isimlerin kimlere bağlı olduğunuda biliyoruz demek bile yeter ama işte ülkenin konumu şu an ona uygun değil misal iblis denen herifi hiçbir kulüp yönetici elestiremiyor nedenide malum ama birşeyler yapmalı bu yönetim bu devran böyle gitmemeliŞu aşamada sosyal medya hesaplarını ve ana akım medyadaki paralı askerleri ifşa etsinler yeter
•quod erat demonstrandum•