Remzi Sanver: "Disiplin kurulumuz, Mustafa Cengiz ve yönetimi hakkında oy birliğiyle ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi"

Bugün hem ana akım medyada hem de sosyal medyada çıkartılan yangının ve bu organize suç şebekesinin arka plandaki musluklarını açıklayın

•quod erat demonstrandum•
O aşamaya daha var bence Melih fakat bu Rizespor pisliği ile başlayan sürecin sonunda bence bu işleri yöneten şahsiyeti ve emir kullarını isim vererek aciklayacaz heleki ufukta erken seçim görünürse bu süreç anında hızlanır

O aşamaya daha var bence Melih fakat bu Rizespor pisliği ile başlayan sürecin sonunda bence bu işleri yöneten şahsiyeti ve emir kullarını isim vererek aciklayacaz heleki ufukta erken seçim görünürse bu süreç anında hızlanır

Şu aşamada sosyal medya hesaplarını ve ana akım medyadaki paralı askerleri ifşa etsinler yeter

coştur beni pala
yesilcam-kotu13.jpg

Şu aşamada sosyal medya hesaplarını ve ana akım medyadaki paralı askerleri ifşa etsinler yeter

Katılıyorum direkt isim vermeleri lazım bu isimleride isimlerin kimlere bağlı olduğunuda biliyoruz demek bile yeter ama işte ülkenin konumu şu an ona uygun değil misal iblis denen herifi hiçbir kulüp yönetici elestiremiyor nedenide malum ama birşeyler yapmalı bu yönetim bu devran böyle gitmemeli

Geri
Üst Alt