Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.086
- 924
- 1.103
bizim yöneticiler bu işi bilmiyor gerçekten. adam bulamasak neyse buluyoruz ama satışını beceremiyoruz. bakkal gibi yönetiyorlar kulübü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samatta'ya 6 milyon verdiler yeni Samattalar bulurlar.Fener bunu satıp kaliteli forvet alırsa ve defansına sağlam adam alırsa şampiyon rahat olur ben size diyim
Bu sene hiç öyle gitmiyorlar bana göre tüm transferlerini beğendim ben şahsen. Akilli iş yaptılar bu sene plea veyahut o tarz bir oyuncu alacaklar gibi duruyor.Samatta'ya 6 milyon verdiler yeni Samattalar bulurlar.
Plea'nın bonservisi uygunmuş ama galiba yüksek maaş istiyormuş. Aslında o işe biz de girebiliriz. En son Sergio'nun adı onlarla anıldığında bize lazım demiştim, olmuştu. Buna da kısmet olur umarım.Bu sene hiç öyle gitmiyorlar bana göre tüm transferlerini beğendim ben şahsen. Akilli iş yaptılar bu sene plea veyahut o tarz bir oyuncu alacaklar gibi duruyor.
Bize de lazım ancak öncelik ortasaha tandemini oturtmak bana kalırsa forvete sıra bile gelmeden transfer sezonunu kapatırız.Plea'nın bonservisi uygunmuş ama galiba yüksek maaş istiyormuş. Aslında o işe biz de girebiliriz. En son Sergio'nun adı onlarla anıldığında bize lazım demiştim, olmuştu. Buna da kısmet olur umarım.