Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Ligin en iyi 3 stoperinden biriydi bu adam.

Iyi fiyata gitti. Biz alt siralarda olmasak + Marcao keremle o sacma kavgayi yapmasa daha yuksek rakama giderdi.

tüm para rennes'den çıkmayacağı için bizim doğal transferlerle karşılaştırmaya gerek yok. tr liginde oyuncu normal şartta marcao gibi yüksek potansiyelde de olsa anca 2-3 senede piyasasını bulur, yarım sene ztk'da takılıp 20 milyona transfer yapıyosa işin içinde salernitana'nın bile şaibeli olarak nitelendirdiği bi alicengiz oyunu vardır demektir.

ha öte yandan para da fener'de tabi. isterse 100 milyon euro yazsınlar. bizim transferlerle karşılaştırmak hata ama fazla züğürtlük yapmanın da lüzumu yok.

Bu sene hiç öyle gitmiyorlar bana göre tüm transferlerini beğendim ben şahsen. Akilli iş yaptılar bu sene plea veyahut o tarz bir oyuncu alacaklar gibi duruyor.
Plea'nın bonservisi uygunmuş ama galiba yüksek maaş istiyormuş. Aslında o işe biz de girebiliriz. En son Sergio'nun adı onlarla anıldığında bize lazım demiştim, olmuştu. Buna da kısmet olur umarım.

Plea'nın bonservisi uygunmuş ama galiba yüksek maaş istiyormuş. Aslında o işe biz de girebiliriz. En son Sergio'nun adı onlarla anıldığında bize lazım demiştim, olmuştu. Buna da kısmet olur umarım.
Bize de lazım ancak öncelik ortasaha tandemini oturtmak bana kalırsa forvete sıra bile gelmeden transfer sezonunu kapatırız.

Deli para.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan aklım almıyor bu adam ne oynadı da bu parayı ediyor ne oynadı ne ne özelliği var

Biz olsak 10 milyon + cüzi bir miktar bonusla satmıştık.

Şimdi bunun yerini Denayerle doldurur bu sokuklar, çünkü Ali Koç olmak ve sokuk olmak bunu gerektirir.

Bence bizim kulübün hala menajerlerin çiftliği olduğunu gösteren bir durum
Kim min 19,5 ettiği yerde marcaonun 12+3’e satışmış olması resmen skandal bence

Bu parayi rennes nasil öder yahu? Yine birseyler dönüyor.

Geri
Üst Alt