Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Şu iş örnek olurda çıkış maddesi koyar inş. yönetim artık potansiyelli oyunculara.

Rennes ve Sevilla takımlarını eşit seviyede değerlendirmemek lazım bence. Yurt dışından Türkiye’ye gelen oyuncuların ekstra yüksek maaş talebiyle paralel bir durum bu. Kim’e pek çok İtalyan, İspanyol kulübü de talip muhtemelen. Ve Sevilla, Napoli, Valencia, Atalanta seviyesindeki takımlar karşısında, Rennes gibi nispeten iddiasız bir takımın bu fiyatlara çıkması gayet normal.

olayda katakulle olduğu belli, bunun için can sıkmaya gerek yok, 1 tane adam gibi savcı olsa çözülür herşey ama nedense gündem bile olmuyor.
Al-ahli 28.00 milyon euro
Napoli 16.20 milyon Euro
Lazio 19.92 milyon Euro
Rennes 19.5 milyon euro
Boluspor 1 milyon euro
All-nasrr 10.5 milyon euro
Hull 4.5 milyon euro
al-ain +al-wahda 5 milyon euro

Ali beyin kayıp 150 milyonunun 104 milyon eurosu bu kulüplerle olan transferler ile kulübe sokuldu. İtalyada koç nüfuzu aşırı sağlam. Araba parayı göster g.tünü açar, karısını satar. Renneste sağlam sponsorluk alır bu sene.

Sevilla Kjaer'e 12.5 vermişti, o eder o parayı diye yazmadım. Yazdıklarım 5 kuruş etmeyecek adamları bu fiyatlara sattılar..

Bizim Marcao seneye 30 milyona başka takıma transfer olur. Bu 6-7 milyona şikecilere döner.

Adaletin olmadığı yerlerde normal böyle şeyler

Çok da takılmayın

Bu çinli tipsizin kaç tane Avrupa maçı var

Olanda da mala bağladı

Diğeri barçaya gol attı

Diğeri kaç yıldır düzenli oynuyor

Bunun bir esprisi yok

BU ÇİN MALI NE Kİ ADAMLAE ELİF ELMAS DENEN KIZ ÇOCUĞUNU BİLE SATTI

Dünya kupası finali oynayan takımın stoperi Vida bile bu paraları edemedi Türkiyede be ahahahah ciddi inanan var mı bu paralara? Bu adam nerede kendini gösterdi ki 20 milyon verip alıyorlar.

Zaten PR'ı olan bir futbolcu idi. Stajı ( Fenerbahçe ) bence başarılı geçti. Fenerbahçe'nin de bunu bilerek aldığını düşünüyorum.

Dünya kupası finali oynayan takımın stoperi Vida bile bu paraları edemedi Türkiyede be ahahahah ciddi inanan var mı bu paralara? Bu adam nerede kendini gösterdi ki 20 milyon verip alıyorlar.
Öyle deme adam Koreli sonuçta. Kore gibi üst düzey futbol ülkesi mi, sevillaya gittiği anda Brezilya gibi güney amerikanın pakistanının dk geniş listesine giren oyuncu mu tabiki Kore.

Rennes Fransa'nın en akıllı yönetilen kluplerinden biridir bende Rennes de kalıyorum öyle paralarını çar cur edecek bir klüp değil. Aldılarsa vardır bir bildikleri diyorum bir iki seneye premier league e gönderirler 30-40 a.

marcao ispanyaya gitmek istediği için daha ucuza vermek zorunda kaldık diye düşünüyorum.

Rennes - Kim Min-Jae transferinde pürüz çıktı. Güney Koreli oyuncu için bir Premier Lig ekibi devreye girdi. (L'Equipe)

Şu herifin 10 milyon bile etmesi... Bilemiyorum ya, bayağı tarafsız bakayım diyorum, alıcı gözle bakayım diyorum ama yok. Şu an boşta olsa ben istemezdim herhalde bize. Bende sıkıntı var herhalde.

Geri
Üst Alt