Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Kardeşim bu adamın serbest kalma maddesi 18 değil miydi zaten niye 19.5 vermişler.
Tip box’a 1.5 milyon mu atmışlar?

15 milyon bu lig için gayet yüksek rakam. Süper ligden gidip de başarılı olmuş oyuncu yok. Bir tek Elif Elmas rotasyon oyuncusu olabildi gibi. Geri kalan hepsi patladı. Böyle bir transfer CV'si olan ligde hiç bir "title" kazanamamış, her hangi bir Avrupa arenasında bir performans göstermemiş, yüksek maaşı olan 26 yaşındaki oyuncuya 20 milyonluk yatırıma inanmamızı bekleme. Transfer piyasasının nasıl işlediğini görüyoruz Avrupa'da.
Ben Vedat Muriq'in transfer söylentileri çıktığında o rakamlara inanmamıştım. Hala inanmıyorum. Oynanan futbol ve verilen ücreti bağdaştıramıyorum. Elif Elmas'a da aynı şekilde inanmıyorum. Ama Kim transferi biraz daha inandırıcı gelebiliyor. En azından diğer ikisi gibi seviye olarak çok aşağıda olupta uçuk rakamlara gitmiyor. Biz Marcao'yu 20'den aşağıya bırakmamalıydık. Daha hazır bir stoperi biraz ucuza bıraktık. Bence Marcao Sevilla'da uzun süre oynayıp, bir üst seviyeye geçecek.

Türkiye'den bir stoper için 12 milyon gayet iyi diyen muhabirler, yorumcular acaba Kim transferi için ne diyecekler? Kim Marcao'dan 7 milyon euro daha iyi bir futbolcu mu yoksa biz mi Marcao'yu çok ucuza bıraktık? Hadi bakalım bunu çevirsinler şimdi nasıl çevireceklerse? Şimdi ne olacağını söyleyeyim ben size. Marcao'nun satışı normal olarak değerlendirilecek. Kim'in satışı ise Türk futbol tarihinin en iyi satışlarından birisi olarak nitelendirilecek. Hatta Ali Koç hem alışı hem satışı yapabiliyor diye övüldükçe övülecek. Hadi bakalım izleyelim.

adamlarda bonus filanda yok, bir de bize marcao için bonusu millet iyi iyi diye kekliyordu

Marcao haberlerinde 1M 1M azalıyordu rakam
Kim haberlerinde gıdım gıdım artıyor...

pöff 5 ağustosa kadar hiç bir şeye bakmama fikri kötü gelmemeye başlıadı nerdeyse.

isterlerse 40'a satsınlar, cl elemesi öncesi stopersiz kaldı salaklar. Madem böyle bir halt var alternatiflerini hazırlasana, hazırlık maçlarında kullanmasana. Tüm hazırlık maçlarında kim'i oynattılar, şimdi Serdar ve Szalai'ye kaldılar. Birine bir şey olsa alternatifi yok. Yine yaptılar mallıklarını

isterlerse 40'a satsınlar, cl elemesi öncesi stopersiz kaldı salaklar. Madem böyle bir halt var alternatiflerini hazırlasana, hazırlık maçlarında kullanmasana. Tüm hazırlık maçlarında kim'i oynattılar, şimdi Serdar ve Szalai'ye kaldılar. Birine bir şey olsa alternatifi yok. Yine yaptılar mallıklarını
Fbli Yorumcuların Çoğunluğu Avrupa'yı Önemsemiyolar Diyolardı.Lig'i Önemsiyolarmış..

Trabzonla falan adı anılıyordu da Fener'in bize karşı olan eziklik kompleksini de hesaba katarsak, bunlar şimdi kesin Denayer'e sulanır.

Trabzonla falan adı anılıyordu da Fener'in bize karşı olan eziklik kompleksini de hesaba katarsak, bunlar şimdi kesin Denayer'e sulanır.
Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin ayrılma ihtimaline karşı flaş bir isimle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Jason Denayer ile görüşmelere başladı​

Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes ile anlaştığı iddia edilen Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık, Galatasaray'ın da gündeminde olan Belçikalı stoper Jason Denayer ile görüşmelere başladı.

Ya bunların yaptığı artık ayyuka çıktı bir şekilde bir sızıntı bir şey olsun da ortaya çıksın bu şerefsizlerin yaptığı şike Allah belalarını versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç ve bağlantıları el altından verilen paraları saymazsak bizimkiler beceriksiz. Avrupa Liginde top performans gösteren ve hala gelişime açık bir oyuncuyu temiz 15M euroya bile satamayan yönetim beceriksizdir NET.

CL falan umurunda değil adamların tek dertleri bu sene ligi şampiyon bitirmek.

Önce 9 milyona serbest kalma maddesi vardi güya sonra birden 18 oldu ama ne hikmetse 1.5 daha verelim ne olacak demişler. 19.5 milyon euroya bir stoper gidiyorsa ya avrupa liginde hayvan gibi performan vermeli yada kara para aklama çetesinin bir parçası olmak gerekir.
Millet yolunu bulmuş illegal parayı piyasaya sokup daha sonra menajer ağından o parayı geri alıyor adamlar. Müthiş dünya düzeni

Denayer bu kim denen koreliden çok daha iyi.o kazmayı 19.5 milyona satıp bedava denayer almak fener için fazla zeki bir hamle.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin ayrılma ihtimaline karşı flaş bir isimle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Jason Denayer ile görüşmelere başladı​

Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes ile anlaştığı iddia edilen Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık, Galatasaray'ın da gündeminde olan Belçikalı stoper Jason Denayer ile görüşmelere başladı.

Ben malimi bilirim.

Adamlar yillardir kafayi bozdu Galatasaray da Galatasaray diye. Bize odaklandiklari kadar kendi kulüplerine odaklansalar sampiyonluk hasretleri 8 seneye kadar cikmazdi.

Geri
Üst Alt