Reşit Ömer Kükner: "Fenerbahçe'nin en yükseğinden en altına seviyesi Rambo Okan seviyesidir"

Doğru açıklama seviye seviye diyenler siz hangi ülkede yaşıyorsunuz herifler senin hocana camiana etmediği pislik kalmıyor sen ona kibarlikla cevap vereceksin öylemi işte bu zihniyet yüzünden ülkede koltuğa oturan 20 sene kalıyor
Konum Hollanda yazıyor o elemanda reis. Doğal o yüzden.

Müthiş tespit. Rambo Okan denen meczup ortalama bir Fener taraftarıdır.

Hiç hakaret olarak da algılanmasın, topluluk olarak histeri krizinde adamlar. Hatta şizofreni yaşıyorlar. Herkes onlara düşman, her şey onlara mübah, en büyük onlar, en güçlü onlar, en mağdur onlar... Kendileri istediler bu muameleyi. Algı, algı, algı... Bitmiyor soktuğumun algıları, her gün yalanın bini bir para.

Bir kulübün kanaat önderi Emre Bol, Ahmet Ercanlar, Selçuk Yula, Ercan Saatçi gibi adamlar olursa, ortaya işte böyle psikolojisi bozuk bir kitle çıkar.

iyide renktas bizde de ayni. Sen saniyor musun rotterdamda ajax formasiyla gezebilecegini? Adami bicaklarlar yeminle.
Sonuçta Hollanda insanının kültürel gelişimi ile bizim cahil insanımızın kültüreli gelişimi bir değil. Hollanda ile Türkiye arasında 100 yıl var. O yüzden sen de "Futbol dostluktur, futbol kardeşliktir" modunda yazmışsın.

Ha yine de keşke senin beklediğin seviyede bir rakip olsa karşımızda ama buradaki seviye maalesef bu ve bizim yönetim şimdiye kadar hep böyle durumlar karşısında sustuğu için taraftar tarafından hep linç yedi "Neden hakkımızı savunmuyorsunuz?" diye.

Hakkımız savunulduğunda da senin bu söylediklerin "Neden hakkımızı savunuyorsunuz ki? Bırakın da Fenerbahçeliler bize istediklerini yapsın. Biz de hep alttan alalım" anlamına geliyor. Bu da Türkiye'nin şu andaki toplumsal yapısına ters.

Müthiş tespit. Rambo Okan denen meczup ortalama bir Fener taraftarıdır.

Hiç hakaret olarak da algılanmasın, topluluk olarak histeri krizinde adamlar. Hatta şizofreni yaşıyorlar. Herkes onlara düşman, her şey onlara mübah, en büyük onlar, en güçlü onlar, en mağdur onlar... Kendileri istediler bu muameleyi. Algı, algı, algı... Bitmiyor soktuğumun algıları, her gün yalanın bini bir para.

Bir kulübün kanaat önderi Emre Bol, Ahmet Ercanlar, Selçuk Yula, Ercan Saatçi gibi adamlar olursa, ortaya işte böyle psikolojisi bozuk bir kitle çıkar.
EDySlnaW4AMOVBP.jpg

Rahmetliyi sever miydik sayın Ursavaş?

Holigan olunca ise mi yariyor? Bu durum yuzunden taraftarlar birbirlerini ileride bicaklansa hosuna mi gidecek?

Biri birini bıçaklarsa kimin sorumlu olduğu belli. Boş yapmayalım. Efendi olmaya çalıştıkça daha da pislikleşiyorlar. Yöneticilerimiz haddini bilmeyenlere karşı kulübü savunmayacaksa yemişim öyle yöneticiliği. Danabaşın teki çıkıyor asırlık kulübe ikiyüzlü diyebiliyor, resmi hesaptan fetö twiti atabiliyor. Kendini allah sanan bir tane amigo başkanları var, her istediğini yapabileceğini ve söyleyebileceğini sanıyor. Covid olmasaydı şikecilerin sayesinde şimdiye ortalık savaş alanına dönmüştü bile. Seyirci toplayıp bize küfrettiriyorlar, tff başkanı çıkıp bişey denedik diye açıklama yapıyor. Ahıra çevirdiler türk futbolunu sen burda efendilikten bahsediyorsun.

Onlara ne dedigin benim umrumda degil. Evet, iyi bok degiller ama ben olayi buyutmek yerine baska turlu cozerim. He bu benim fikrim. Ayni fikirde olmayabilirsin ama benimle boyle konusma hakkini sana kimse vermiyor. Ben kimseye saygisizlik etmedim kimsede bana etsin istemem. Her insan sizinle ayni gorustu olmak zorunda degil.
Yahu fikir var fikir var , ben dünya düzdür bu benim fikrim dersem manyak mısın tepkisi alırım , bu benim fikrim abi ille de ciddiye alın deme hakkım yok. Ha dünya düzdür demişsin ha Fener'le gerginlik olmasın demişsin , aynı hesap. Saygısızlık görmüyorum yaptığım yorumda bu arada (hakaret yok , rahatsız olan raporlar gereğini yapar arkadaşlar) , fakat kimse kimsenin fikrine ezbere saygı duymak durumunda değil.

Benim bu adamın bizde de oynadığını 15 gün önce öğrenmem peki. :D Ben bu adamı Alex gibi, Volkan Demirel gibi Türkiye'de başka büyük takımda oynamadı diye biliyordum.

Normal bilmemen bir sezon oynamış sanırım bizde. Ama Fener'de bayağı iyiymiş, gol krallıkları var diye biliyorum.

Tvdeki yorumları ayrı bir tartışma konusuydu.

Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörü Reşit Ömer Kükner: "Başkanımız Mustafa Cengiz, stadyuma giriş esnasında bekletilerek kendisine kimlik kontrolü yapıldı, çok büyük bir ayıptır bu."

Benim bu adamın bizde de oynadığını 15 gün önce öğrenmem peki. :D Ben bu adamı Alex gibi, Volkan Demirel gibi Türkiye'de başka büyük takımda oynamadı diye biliyordum.
TV'de ne konustu bilmem ama futbolculugu zamaninda ne fenerdeyken ne bizdeyken bir yamugu olmadi diye hatirliyorum. Sakatliktan cikmisti zaten ve emekli olmadan once bizde bir sene gecirdi galiba ve as futbolcu degildi. Turkiye'nin en iyi penalticisi idi yalniz.

Herkese hakettigi sekilde muamele cekeceksin. Yoneticimizi tebrik ediyorum. Tespit muhtesem.

Geri
Üst Alt