Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.425
- 21.308
- 2.098
Bu sefer sahaya atlar diyordum , diğer maça artık 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konum Hollanda yazıyor o elemanda reis. Doğal o yüzden.Doğru açıklama seviye seviye diyenler siz hangi ülkede yaşıyorsunuz herifler senin hocana camiana etmediği pislik kalmıyor sen ona kibarlikla cevap vereceksin öylemi işte bu zihniyet yüzünden ülkede koltuğa oturan 20 sene kalıyor
Konum Hollanda yazıyor o elemanda reis. Doğal o yüzden.
Ben Hollanda'da yaşasam ben de herkese mavi boncuk dağıtırım. Burada Kadıköy'de Galatasaray; Sultani'nin, Nevizade'nin oralarda Fenerbahçe formasıyla zor geziyorsun.Ne farkli oluyormus o zaman?
Ben Hollanda'da yaşasam ben de herkese mavi boncuk dağıtırım. Burada Kadıköy'de Galatasaray; Sultani'nin, Nevizade'nin oralarda Fenerbahçe formasıyla zor geziyorsun.
Sonuçta Hollanda insanının kültürel gelişimi ile bizim cahil insanımızın kültüreli gelişimi bir değil. Hollanda ile Türkiye arasında 100 yıl var. O yüzden sen de "Futbol dostluktur, futbol kardeşliktir" modunda yazmışsın.iyide renktas bizde de ayni. Sen saniyor musun rotterdamda ajax formasiyla gezebilecegini? Adami bicaklarlar yeminle.
Müthiş tespit. Rambo Okan denen meczup ortalama bir Fener taraftarıdır.
Hiç hakaret olarak da algılanmasın, topluluk olarak histeri krizinde adamlar. Hatta şizofreni yaşıyorlar. Herkes onlara düşman, her şey onlara mübah, en büyük onlar, en güçlü onlar, en mağdur onlar... Kendileri istediler bu muameleyi. Algı, algı, algı... Bitmiyor soktuğumun algıları, her gün yalanın bini bir para.
Bir kulübün kanaat önderi Emre Bol, Ahmet Ercanlar, Selçuk Yula, Ercan Saatçi gibi adamlar olursa, ortaya işte böyle psikolojisi bozuk bir kitle çıkar.
Holigan olunca ise mi yariyor? Bu durum yuzunden taraftarlar birbirlerini ileride bicaklansa hosuna mi gidecek?
Yahu fikir var fikir var , ben dünya düzdür bu benim fikrim dersem manyak mısın tepkisi alırım , bu benim fikrim abi ille de ciddiye alın deme hakkım yok. Ha dünya düzdür demişsin ha Fener'le gerginlik olmasın demişsin , aynı hesap. Saygısızlık görmüyorum yaptığım yorumda bu arada (hakaret yok , rahatsız olan raporlar gereğini yapar arkadaşlar) , fakat kimse kimsenin fikrine ezbere saygı duymak durumunda değil.Onlara ne dedigin benim umrumda degil. Evet, iyi bok degiller ama ben olayi buyutmek yerine baska turlu cozerim. He bu benim fikrim. Ayni fikirde olmayabilirsin ama benimle boyle konusma hakkini sana kimse vermiyor. Ben kimseye saygisizlik etmedim kimsede bana etsin istemem. Her insan sizinle ayni gorustu olmak zorunda degil.
![]()
Rahmetliyi sever miydik sayın Ursavaş?
Benim bu adamın bizde de oynadığını 15 gün önce öğrenmem peki.Ne olursa olsun Allah rahmet eylesin tabii ki.
Benim bu adamın bizde de oynadığını 15 gün önce öğrenmem peki.Ben bu adamı Alex gibi, Volkan Demirel gibi Türkiye'de başka büyük takımda oynamadı diye biliyordum.
Aynen. Zaten adam Fener efsanesi ve kaptanı. İyi oyuncuymuş. Rambo Okan'dan nerelere geldik?Normal bilmemen bir sezon oynamış sanırım bizde. Ama Fener'de bayağı iyiymiş, gol krallıkları var diye biliyorum.
Tvdeki yorumları ayrı bir tartışma konusuydu.
TV'de ne konustu bilmem ama futbolculugu zamaninda ne fenerdeyken ne bizdeyken bir yamugu olmadi diye hatirliyorum. Sakatliktan cikmisti zaten ve emekli olmadan once bizde bir sene gecirdi galiba ve as futbolcu degildi. Turkiye'nin en iyi penalticisi idi yalniz.Benim bu adamın bizde de oynadığını 15 gün önce öğrenmem peki.Ben bu adamı Alex gibi, Volkan Demirel gibi Türkiye'de başka büyük takımda oynamadı diye biliyordum.