Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Alinan karar dogrudur yanlistir diye tarismayacagim ama madem bir karar alindi umarim sonuna kadar arkasinda durulur. Yok eger karardan donerse yonetim, cok buyuk rezillik olur.

Eee ben 3 saat önce onu da dedim, gelsinler istedikleri herhangi bir sahada ve tarafsız hakemlerle çıkalım oynayalım. Forumu okuyorlar galiba :asd: Bu arada her şeye değinmelerine rağmen masonluktan bahsetmemelerine kırıldım, ilk ondan bahsetmeleri gerekirdi :sad007:

Bize Fransız diyenlerin temiz tarihi :

BhMqgxjIEAAekp2.jpg

Şikecibaşının zırt pırt o takımı çekerim buraya katılmayız laflarının blöf olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Fenerin en şerefli olduğu gün şerefsizliklerini kabul ettiği gündür...

Ahmet Kolkoparan​

Hala forumda zaten o hakemlerle o sahada yenemezdik diyen adamlar var. Yahu mesele yenmek yenilmek değil. Ha olur adam hakkıyla kazanır tebrik de edersin. Ama adamlar düzeni kurmuş bi kere. Eğer 6. Maçı kaybetseydik sikecilere cezanın geleceğini dünya alem biliyor. Oyunları ters döndü. Ceza da veremediler. Bence bu karar yönetimin aldığı en doğru kararlardan biridir. Sonuna kadar yönetimin arkasındayım.

Açıklama yapmışlar gördünüz mü bildiğiniz ergen muhabbeti sokaktaki adamın ağzı resmen gurur duyun beyler kulübümüzle.

bize fransiz diyorlarda bu fransizlar en fazla bu ülkeyi gururlandiran. varsin fransiz olalim. şikeci şaibeci dünyaya rezil olan bir türk takimi olmayalimda yeter benim için.

birde istedigi yerde oynayalim diyorlar. recebi ve enginide yanlarinami aliyonuz. ona niye cevap vermediniz haysiyetsizler. biz sizi dagin başindada öttürürüz. en son rus limaninda hoplatmişligimiz var. orda bir recebiniz olsaydi eurolig sizindi. tarafsiz sahada gene sizin orda yabanci bir hakemle oynayalim gibi samimi şeyler söyleyin. yalandan yere degil.

birde devleti yalamişsiniz gene. bişey demiyorum. bu sizin herzamanki haliniz. devleti yalamaya devam hapise girmiyorsunuz.

İstediğiniz yerde oynamaya hazırız dedikleri doğru mu? :D Bunlar 1 ay öncesini cabuk unuttular galiba. Hafıza muhtemelen 20 gün çalışabiliyor bunlarda :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir bakıma 'alın liginizi de kupanızı da başınıza çalın' demiş olduk...

fb den de aciklama gelmis ama neyden bahsettiklerini anlamdim

frnsa belcika bisile sacmalamislar

stadın altında kumar oynatan, hakemlere, federasyon üyelerine kadın pazarlayan, ırkçılığa göz yuman ve muz sallayanları teşvik eden, şikenin en alasını 79 klasör belgeler ile ispatlı şerefsizlikleri yapan, tüm dünyada ŞİKECİ pislik ilan edilen, spordan men edilmesine rağmen tribünlerde parmak sallayan, namussuzluğu uğruna cas namusunu satan bir başkan bozuntusu mu bize cevap veriyor..

Bunlar ne pislik camia baskanları atatürke suikastten idam edildi bize fransız diyolar bunlarla aynı ülkede yasamaktan bunlarla rakip olmaktan utanıyrm yazık bunlara İYİKİ GALATASARAYLIYIM

Hayir dunyada ilk defa bir futbolcu iki ay on bes gun hapis aldi o da bunlardaki Emre. Rezillikleri o kadar cok ki unutturmak icin ergen dalasi yapiyorlar. Hatta bunlar bu kupayla meydanlarda sevinecek kadar da basit it suruleridir. Gorursunuz bak.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize fransiz diyorlarda bu fransizlar en fazla bu ülkeyi gururlandiran. varsin fransiz olalim. şikeci şaibeci dünyaya rezil olan bir türk takimi olmayalimda yeter benim için.

birde istedigi yerde oynayalim diyorlar. recebi ve enginide yanlarinami aliyonuz. ona niye cevap vermediniz haysiyetsizler. biz sizi dagin başindada öttürürüz. en son rus limaninda hoplatmişligimiz var. orda bir recebiniz olsaydi eurolig sizindi. tarafsiz sahada gene sizin orda yabanci bir hakemle oynayalim gibi samimi şeyler söyleyin. yalandan yere degil.

birde devleti yalamişsiniz gene. bişey demiyorum. bu sizin herzamanki haliniz. devleti yalamaya devam hapise girmiyorsunuz.

öyle deme.. biz türk oğlu türküz.. atamızın bize mirası bayrağımızı yıllarca biz hep göndere çektik.. onlar vatanımızı işgal edenlerle dostluk maçı yaparken..

Irkciliktan ceza aldi, yazmamisim.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt