Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.237
- 6.899
- 1.738
Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı
İyi la ilköğretim deyince 15 falan diyeceksin sandım
İyi la ilköğretim deyince 15 falan diyeceksin sandım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hücum içinde defi öğrenmelisin, feyk atmayı en rahat defte öğrenirsin, aynı şekilde çalım atmayı da.
Evet o benimÇünkü kimseye sıkıntı yaratmayım.. Nickimden anlasın beni ve ona göre oynasın diye direk nickim ile anlatıyorum herşeyi
![]()
Arkadaşlar haxball açılmıyor i çünkü siteye 2 haftadan beri saldırı varmış . O yüzden lag oluyormuş . Bende lag 200-300 oluyor diyordumda kimse inanmıyordu .
İyi la ilköğretim deyince 15 falan diyeceksin sandım![]()
Yalnız ben hatırlıyorum pro değilsin ama acemi gibi de oynamıyorsun.Hatta herkes bu mu acemi falan diyordu![]()
Yani insanın günü gününü tutmuyor galiba. Yada bu bir tek bende mi böyle bilmiyorum Temeli o zaman almıyomuyuz olum,sen temeli lisede mi aldın

Tolga öyle bir şey ki. Bazen orta seviyenin biraz üstüne bile çıkıyorum sanki. Ama bazende bildiğin MAL gibi oynuyorumYani insanın günü gününü tutmuyor galiba. Yada bu bir tek bende mi böyle bilmiyorum
![]()

Tolga öyle bir şey ki. Bazen orta seviyenin biraz üstüne bile çıkıyorum sanki. Ama bazende bildiğin MAL gibi oynuyorumYani insanın günü gününü tutmuyor galiba. Yada bu bir tek bende mi böyle bilmiyorum
![]()
![]()

Ben iyi oynuyormuyum iyi oynuyorsam hücumdamı yoksa defanstamı iyi oynuyorum ? :b5:
Hax krizim tuttu açılmıyor yaDüzelmezmi bu akşam bu sorun?
Yok la ondan demedim.Anlatım bozukluğu lise konusudur ilköğretimde çok yüzeysel![]()
Bende çok oluyor bu. Bazen Puyol bazen Servet oluyorum.![]()

Nickin neydi yasin senin
Aslında edebiyat,dil anlatım notlarım çok iyiydi,yazarken pek dikkat etmem ama anlatım bozukluğuna falan
Sanmıyorum.Açıklama vardı heralde 24 saat falan deniyordu.