Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 1.051
Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı
Serda salih nerde beyler yaşıyomu
Serda salih nerde beyler yaşıyomu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin güldürdün he
Beğen butonu kaldırılmış diyor![]()
Yok az önce beğen butonu falan yoktu sayfayı yeniledim yeniden çıkmış . Fazla yorum beğenen bir zat mahluk değilim![]()

Zaten arkadaşlar yardımcı olmuş Yasin güldürdün he
Beğen butonu kaldırılmış diyor![]()
Seviye atlaman lazım artık,ama bende bi kaç hard pro odasına girdim adamlar topa dokunamıyo,girdiğin odaya dikkat et acemilerle oynama yani
Reis hard pro diyorlar ya.? Ben daha görmedim desemO odalara hiç girmedim daha.. Ama burdan biri oda açmıştı oraya girmiştim ve bizim sercan şu zamana kadar gördüğüm en iyi oyuncu. Mesela Sercan hard pro mu? Onun seviyesini söyleyinde diğerlerini tahmin edeyim
![]()
Reis hard pro diyorlar ya.? Ben daha görmedim desemO odalara hiç girmedim daha.. Ama burdan biri oda açmıştı oraya girmiştim ve bizim sercan şu zamana kadar gördüğüm en iyi oyuncu. Mesela Sercan hard pro mu? Onun seviyesini söyleyinde diğerlerini tahmin edeyim
![]()
![]()

Sana şöyle söyleyeyim oyunu aşmış kişiler var. Gerçekten hard pro diye tabir edilen kişiler var. Uzun zamandır oynadığım için çok tanıdığım var, öyle çalımlar atıyorlar ki şaka gibi.![]()
Sana şöyle söyleyeyim oyunu aşmış kişiler var. Gerçekten hard pro diye tabir edilen kişiler var. Uzun zamandır oynadığım için çok tanıdığım var, öyle çalımlar atıyorlar ki şaka gibi.![]()
Behiç Abi'nin nicki Ujfa'mıydı benmi yanlış hatırlıyorum ?
Bazıları emek vermiş bu oyuna harbiden,bu oyunla yatıp kalkanlar var
Aynen adamlar en az 5-6 saat oynuyorlar günde.
Adamların işi gücü bu oyun olmuş,ama alışınca bırakamıyo insan
Yinede günde bi kaç saat kafi
Tatiller için çok ideal oyun.