Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Eksik olmayın arkadaşlar ama siz nispeten daha az tecrübeliyken fark var gibi gözüküyordu, ama artık aynı seviyedeyiz şahsen çok zorlanıyorum artık. Bu arada bizim aramızda en iyi Dany (benim fikrim tabi, ismini çıkaramadım, Emre olan değil) eleman aşmış.

Eksik olmayın arkadaşlar ama siz nispeten daha az tecrübeliyken fark var gibi gözüküyordu, ama artık aynı seviyedeyiz şahsen çok zorlanıyorum artık. Bu arada bizim aramızda en iyi Dany (benim fikrim tabi, ismini çıkaramadım, Emre olan değil) eleman aşmış.

Dany Oğuzhan diye biriydi yanlış hatırlamıyosam ama soyadını hatırlayamadım

Sadece haxball konusunda değil her konuda kendini aşmış biridir. Çok yardımını gördük. :asd:

Hardpro olayını gözünüzde büyütmeyin o kadar sürekli o seviyede oynuyorum, oynadım falanda işin özü oyundaki bir kaç tane bug'u hızlı bir şekilde uygulayabilmekten bir de el alışkanlığında iyice aşmaktan ibaret bunun için de biraz zaman ve akıllı oynamak lazım.

forumda hard pro var beyler

Oğuzhan önal dany degil leox(burada birkac sayi var) nicki gördünüz mü bilmiyorum ama 1 kere turnuvaya katildi bizim takimdaydi sampiyon olduk zaten

Tolga Aybakan-Ben-Oguzhan

cidden hard pro diyebilirim forumun en iyisi de olabilir ama cok az oynuyor gecenlerde modem yüzünden giremiyorum diyordu

forumda hard pro var beyler

Oğuzhan önal dany degil leox(burada birkac sayi var) nicki gördünüz mü bilmiyorum ama 1 kere turnuvaya katildi bizim takimdaydi sampiyon olduk zaten

Tolga Aybakan-Ben-Oguzhan

cidden hard pro diyebilirim forumun en iyisi de olabilir ama cok az oynuyor gecenlerde modem yüzünden giremiyorum diyordu

Biliyorum o adamı cidden çok iyi.

Bu oyunda benim yaptığım presi kimse yapamaz :asd:

Koşu mesafeleri olsa en üstte ben yer alırım. Susun bakıyım :D

Geri
Üst Alt