Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
En azından rekor sayıda like kazandırmış olduGoogle Almanca'da sınıfta kaldı diyebiliriz böylelikle![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından rekor sayıda like kazandırmış olduGoogle Almanca'da sınıfta kaldı diyebiliriz böylelikle![]()
Hiç alakası yok özürdillemese 1-2 gün kalmaz büyük bombalar patlatacağım takip ediniz beni.yasin aski memnu giflerine dondu
hakana catacagim derken fabrika ayarlarina dondu herif
Dany,Eboue,Elmander,Chedjou,Burdisso,Amrabat,Drogb a bunlar bosuna yer kaplayacaklar.Bunlarin komple satilmasi yada gitmesi gerek dusunuyorum.
a-) Sabri yerine Tarik Camdal alirdim
-Yani Sag beklerimiz;
Tarik Camdal,Veysel,Salih olmali dusunuyorum
Not:Salihin gonderilmesini istemedim cunku iyi yedek olabilir sabri yerine sayabiliriz
C-)Hakan Balta yerine turk Alternatif sol bek alirdim yerine İshak Dogan yada Erdin demir olabilir.Ben tercihimi Erdin izlemedigim icin ishak diyorum.
-Sol beklerimiz;
Telles,İshak Dogan olmasini isterdim.
Ha burada 29 yaşında olduğuna da inanmıyorum bence ergensin sen alman ergeni.Kendini aynada kötü hisseden kompleksli birinden bu issizligi beklerdim acikcasi.
Evet aynen. Yeter ki sus be, bak söz belki ilerde altinilarina cevap veririm.Ha burada 29 yaşında olduğuna da inanmıyorum bence ergensin sen alman ergeni.
Mesleğini Dansöz olarak yapar mısın lütfen.Allah belami vereydi de iki gün önce yanlislikla alinti yapmasaydim su cocuga. :2aloh1:
Lan kendini bu kadar rezil etmeye ne kadar meraklisin..
İleride alıntılara cevap vermeyeceğini sanmıyorum buralar şenlenecek sayın dansöz takipte kalınız.Evet aynen. Yeter ki sus be, bak söz belki ilerde altinilarina cevap veririm.
lan bu ne rezalet haku !!!!Evet aşk adama neler yaptırıyor...!!!!
https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/gsc-ask-doktoru-8805/index309.html#post4395364
![]()
Yav oku önce ki ve sonra ki mesajlari iste. Sunu alintilayip daha fazla sacmalattirma. Mert güya doktorluk yapiyordu, bizde sakalastik kisaca.lan bu ne rezalet haku !!!!
O nasıl şaka lan eşşek şakası yapsan bu kadar konuşulmazdı be.Yav oku önce ki ve sonra ki mesajlari iste. Sunu alintilayip daha fazla sacmalattirma. Mert güya doktorluk yapiyordu, bizde sakalastik kisaca. Herseyin bende delikanlica aciklamasi var.