- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
ne kucuk kizi kardesim
isin boyutunu degistirmeyin
isin boyutunu degistirmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan idiot, eger o mesajin ironisini alamiyorsan cidden geri zekalisin. Hani yine 'ben forumun trollüyüm' diye kurtaramazsin. Sene 2012, senin üyeligin 2014. O konunun ne oldugunu bilmiyorsan konusmaman daha yerinde.O nasıl şaka lan eşşek şakası yapsan bu kadar konuşulmazdı be.
Ya sunu yazarak iste cocugu bilgisayarin basinda sevindiriyorsunuz, dogru birsey yapmis gibi daha fazla zaman harciyor. Oysa ki cocukla dalga gecildigini anlamiyor zavalli. Vazgecelim lütfen.Sanırım forum sahibini arıyacam.
Pedofili suçundan polise teslim etmeli
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasemin sinirlerini bozmuş Hakan.Ya sunu yazarak iste cocugu bilgisayarin basinda sevindiriyorsunuz, dogru birsey yapmis gibi daha fazla zaman harciyor. Oysa ki cocukla dalga gecildigini anlamiyor zavalli. Vazgecelim lütfen.
Karşında Yasin var herşeyi bir bir çözerim o konunun içeriğini çokta iyi biliyorum sayın dansöz delikanlı.Şöyle bir iki kıvırmadan dur da göğsüne 1 doları yapıştırayım.Lan idiot, eger o mesajin ironisini alamiyorsan cidden geri zekalisin. Hani yine 'ben forumun trollüyüm' diye kurtaramazsin. Sene 2012, senin üyeligin 2014. O konunun ne oldugunu bilmiyorsan konusmaman daha yerinde.
yasinden beklenmeyecek sekilde planli saldiri var hakana
Yahu durmadan bildiri geliyor telefonaYasemin sinirlerini bozmuş Hakan.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Eğer anlamına gelmez bile, bunu ancak basit. O zaman en azından barış ve iyi olduğunu. Dedikleri gibi akıllıca içinde verir."
(Translate hizmetimiz vardır.)
sen susHakan hepinize gösterir billurlarini tek tek dalin adama![]()
sen sus
almancilardan hakan konusuyor zaten
sana diyorum biraderkime sus diyorsun sen? Haddini bilerek konus