Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Evet kaciyorum. Yeter ki kafami sisirme arkadas ya.Kısaca kaçıyorsun olaydan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kaciyorum. Yeter ki kafami sisirme arkadas ya.Kısaca kaçıyorsun olaydan.
Bilmem hiç engellemedim ama profile girersen öyle bir seçenekle karşılaşma ihtimalin % 97.8
gene turkcemizin icine etmissinnasil engelleniliyor. Vallahi iyi olur?
Kilit atarmisin Kerim? Zorla biri küfür mü edip ceza mi alacak? Bak bir tartisma daha cikti. Digeri de iyice kafayi siyirip tehdit fln etmeye basliyor. Tadinda birakmak lazim, cidden telefonu kullanamiyorum mesajlardan dolayi.Bilmem hiç engellemedim ama profile girersen öyle bir seçenekle karşılaşma ihtimalin % 97.8
terbiyesizlik yapip durma sovmek iatemiyorum
alti ustu sus yazdim
etmedigin hakaret kalmadi
18 yasina yeni girdin diye yaziyorum yoksa resit olmayanlarla atismam berat iyi bilir
Yapacak bir şey yok raporla geç adam gizli mod çıktı.Bilgilendirme Mesajı
Özür Dileriz ama Refik Y. AKKÜLAH isimli Üye sistemimizde Yönetici yada Moderatör konumundadır, bu yüzden bu Üyeyi yasaklı listenize ekleyemezsiniz. wtf?
Haha ulan Rıfkıgene turkcemizin icine etmissin
soru isareti ve noktayi yer degistir oyle cevap bekle insanlardan
Bilgilendirme Mesajı
Özür Dileriz ama Refik Y. AKKÜLAH isimli Üye sistemimizde Yönetici yada Moderatör konumundadır, bu yüzden bu Üyeyi yasaklı listenize ekleyemezsiniz. wtf?
akilli olacaksinBilgilendirme Mesajı
eğer benden özürdilersen kafani şişirmeyeceğim olay tatliya bağlanir.evet kaciyorum. Yeter ki kafami sisirme arkadas ya.
akilli olacaksin
ben almanciyim gerek yok diyerek siyrilamazsin
Lan ne adamsin yaakilli olacaksin
ben almanciyim gerek yok diyerek siyrilamazsin
Beni bağlamıyor bu mevzular yıllarca anlattım bu tip şeyleri. Senin engelini zamanında şartlı kaldırırken de anlattım. Yasini kolayca engelleyebilirsin mesela engelledin mi? Hayır. O zaman şikayet edemezsin.Kilit atarmisin Kerim? Zorla biri küfür mü edip ceza mi alacak? Bak bir tartisma daha cikti. Digeri de iyice kafayi siyirip tehdit fln etmeye basliyor. Tadinda birakmak lazim, cidden telefonu kullanamiyorum mesajlardan dolayi.
forumun 1 uyesiyim ve susmani istedimsana yine soruyorum kimsin de sus diyorsun baskasina
Yahu dünden beri alinti mesaji geliyor, mevzu yaratip digerleri de mention atiyor. Onu engellemekle bitmez ki. Ciddiye alan kim Yasin'i? Ne demek sikayet edemem, hakkimda konusuyor. Hergün uplayip durur, yine mention gelir. Kilit at iste.Beni bağlamıyor bu mevzular yıllarca anlattım bu tip şeyleri. Senin engelini zamanında şartlı kaldırırken de anlattım. Yasini kolayca engelleyebilirsin mesela engelledin mi? Hayır. O zaman şikayet edemezsin.
Zira Yasin malı bir laf ederse şahsen ağzına sıçıp yollarım 100 satır konuşmam adam billur geçiyor siz de ortak oluyorsunuz sonra da ağlıyorsunuz.
Atmıyorum çık konudan girme o zaman bu ne ağlaklık yahu.Yahu dünden beri alinti mesaji geliyor, mevzu yaratip digerleri de mention atiyor. Onu engellemekle bitmez ki. Ciddiye alan kim Yasin'i? Ne demek sikayet edemem, hakkimda konusuyor. Hergün uplayip durur, yine mention gelir. Kilit at iste.
forumun 1 uyesiyim ve susmani istedim
nolmus yani
sen de hakaretler ettin pesinden
simdi de diyorum sus ve uzaklas bu basliktan