Reyes Bitti İddiası !

Cevap: Reyes Bitti İddiası !

beyler artık hayırlı olsun diyip yeni futbolcumuzun arkasında durmak yakışır bize. bu iş bitmiş reyes galatasarayda. inşallah iyi oynarda terimin yüzünü kara çıkarmaz

anzi talip olmuş,bizim teklifin iki katı önermişler, yüreğimin yağı eridi....,

bu arada ayhan akbinde tulunla birlikde yeni oluşumda imiş,bugün ntv radyoda dinledim adamı, daha dün Galatasaray hakkında

söylemediği laf bırakmayan bu adam reyes şöyle reyes böyle ,alınacak falan filan diyordu, net bir şekilde o ne derse tersi doğrudur ...

Reyes Anzi'nin teklifini geri cevirdi Galatasaray'a gelmek icin. Is bitti beyler.

Burun cevirilmesini anlamiyorum. Benden kaynaklaniyor olabilir bu durum. Ama Fenerbahce macinda Kazim'in yerine sahada Reyes olsaydi cok daha fazla gol atilmisti.

Reyes Anzi'nin teklifini geri cevirdi Galatasaray'a gelmek icin. Is bitti beyler.

Burun cevirilmesini anlamiyorum. Benden kaynaklaniyor olabilir bu durum. Ama Fenerbahce macinda Kazim'in yerine sahada Reyes olsaydi cok daha fazla gol atilmisti.

lan keske galatasaraylı olsaydın arkamda saglam adam olurdu

Reyes çok yetenekli oyuncu ama güvenemiyorum , türkiyede yapamaz gibime geliyor , bu kadar riskli transfer için büyük paralar saçmaya gerek yok

Niye geri cevirdi? O da Arda gibi taraftara mı tav olmus :asd:

reyes gelir ,iş de yapar.

Tarafsız bir scout olarak fikirlerini alalım Mehmet :)

Ben iş yapar diyorum, kendi ligimizi ve futbolumuzu biraz dev aynasında görüyoruz.

Ruh dediğimiz olay yok bence Reyes'te. Çıtkırıldım bir futbolcu. Topu kovalamıyor ayrıca. Tekniğine laf etmem. Gelirse beklentim çok düşük, iyi oynarsa demeyin keyfime :happynew:

İspanya'dan arkadaşımdan haber aldım Reyes bitmiş...bitmiş...bitmiş. :asd:

Ve Reyes Galatasaray'da. Kontratı 4 senelik olucak. Senelik ücreti 1.8 milyon € + mac başına 15 bin € olucak. Reyes'e Galatasaray kariyerinde başarılar.

Kaynak: ReflexGS

Mete kendi kendini kaynak gösteren adamı ilk defa görüyorum :asd:

atletic maçında spiker reyesle takımımızın adını andı .

Geri
Üst Alt