Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
İşin içinde uA olduğu o kadar belli ki olmasaydı bin tane açıklama yaparlardı yönetim istifa diye. uA alternatif taraftar grubu kurulmalı adı da gscimbom olmalı YETEEEEEEEĞĞĞR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bilmiyorum rtas yalnız da değilmişim bak düşüncemdeDaha önceki bir mesajımda cevabımı verdim. Yönetimi koruyor olsam tüm iddialar araştırılsın demem.
Ben farklı bir şey mi diyorum? Ben de en ince ayrıntısına kadar araştırılsın ama o iddialar yalansa, yalan dedikodu yapanlar cezalandırılmalı camia içinde diyorum. Zamanında GS'de idari ibra konuşulmazdı Adnan Polat ile birlikte o yol bir açıldı sonra sürekli kullanıldı o yüzden Hakan Üstünberk vb. değerli yöneticiler kaybetti kulüp. Şimdi hiç belge, bilgi olmadan sadece dedikodu-duyum üzerine şikayet yolu açılırsa bu ileride kulübe zarar verecek. Altaylı elimde belgeler var demiş değil mi? O zaman sayın Rezan Epözdemir yanına Altaylı'yı alarak o belgelerle şikayeti sadece duyum üzerinden şikayetten daha iyi olmaz mıydı? Bu yönetime ne olacağı umurumda değil zaten Erden Timur'a yaptıkları doğru kabul ederek kendi yaptıklarını yaşıyorlar belki de "ne ekersen onu biçersin" hesabı. Ama bu şekilde giderse yönetici bulamayız bir noktada. Zaten suçlularsa cezalarını çeksinler ama değillerse çamur at izi kalsın olmamalı.Valla bilmiyorum rtas yalnız da değilmişim bak düşüncemde
Tamam ben de asalim keselim demiyorum da bir iddia varsa araştırılsın
Ben farklı bir şey mi diyorum? Ben de en ince ayrıntısına kadar araştırılsın ama o iddialar yalansa, yalan dedikodu yapanlar cezalandırılmalı camia içinde diyorum. Zamanında GS'de idari ibra konuşulmazdı Adnan Polat ile birlikte o yol bir açıldı sonra sürekli kullanıldı o yüzden Hakan Üstünberk vb. değerli yöneticiler kaybetti kulüp. Şimdi hiç belge, bilgi olmadan sadece dedikodu-duyum üzerine şikayet yolu açılırsa bu ileride kulübe zarar verecek. Altaylı elimde belgeler var demiş değil mi? O zaman sayın Rezan Epözdemir yanına Altaylı'yı alarak o belgelerle şikayeti sadece duyum üzerinden şikayetten daha iyi olmaz mıydı? Bu yönetime ne olacağı umurumda değil zaten Erden Timur'a yaptıkları doğru kabul ederek kendi yaptıklarını yaşıyorlar belki de "ne ekersen onu biçersin" hesabı. Ama bu şekilde giderse yönetici bulamayız bir noktada. Zaten suçlularsa cezalarını çeksinler ama değillerse çamur at izi kalsın olmamalı.
Bu karaborsa işinin 2 sebebi olabilir. İlki kulüp üzerinden kendi hesabına iş yapmak ki en büyük günahtır cezalandırılmalıdır. İkincisi kulüp hesabına bu işi yapmak ki illegal olsa da ülkemiz şartlarında mübahtır.
Ben yöneticilerin kendi hesabına çalışmasına ihtimal vermiyorum ama özellikle florya konusundaki peşkeş iddialarının üzerine bu konunun gündeme gelmesi malum muhaliflerin yönetimi bu şekilde yıpratmaya çalıştığını gösteriyor. Önce ikilik yaratarak Erden Timur’u uzaklaştırdılar şimdi de Erden Beyin söylemleriyle yönetimi yıpratıyorlar.
Bunlar şeytanın ta kendisi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
size şok olacağınız bir haberim var Türkiye'de bunlar normal.Aynı hatayı sizde yapıyorsunuz. Yöneticilerin karaborsa bilet olayını kulüp için yaptıklarını söylemek tamamıyla kulübü zan altında bırakmaktır. Böyle saçma bir itham olabilir mi?
Bir de savunmanız garip. Eğer kişisel menfaat varsa en büyük ceza olsun istiyorsunuz ama kulüp için bu suçu işlediklerini söyleyip illegal de olsa bunu da savunuyorsunuz.
Siz kimsiniz ki Galatasaray kulübünü illegal işler ile bir tutuyorsunuz. Size kim verebilir bu hakkı.
Hatta muhalefete bu suçu ortaya çıkardıkları için laf söyleyip şeytan yakıştırması yapıyorsunuz.
Ciddi olarak bunu düşünüyor olamazsınız.
Bir kere eğer savcılık sonrası bu olayların olduğu çıkarsa siz hangi akla kulübü bu işin içine katarsınız.
Kongre üyeleri bu yönetimi görevlendirdi. Ve kongre üyeleri illegal işlere bulaşıp suç mu işleyin dedi yönetime. Böyle saçmalık olabilir mi?
Bunun muhalefet ile ne ilgisi var ayrıca. Gidin dursuna oy veren 100 kişiye şu dediklerinizi söyleyin. 99 u oy verdiğim için pişmanım der. Yapılan çok büyük yanlış der. Kulübünü düşünen bunu söyler.
İster dursun ister metin. Adı önemli değil. Kimse Galatasaray kulübünü illegal işlere bulaştıramaz.
Bu kişiler eğer ortada bir suç olduğu çıkarsa şahsi çıkarları için bunu yapmışlardır. Buna inanmayıp bu kişilerin kulüp için çalıştıklarını söylemek bence büyük saçmalık.
Üstüne ET'u yiyen adamlar adamlar muhalefetten mi? Yapmayın Allahaşkına. Şu anki yönetim yedi adamı. Hatta bu tarz olayları daha rahat yapmak için yediler.
Bir de zamanında 3 kuruş için kulübü icraya veren adam, şahsi kefalet vererek kredi çektiği için rahatsız olan bu yüzden kasaya giren ilk yüklü para ile krediyi erken kapatıp şahsi kefaletini serbest bırakan adam, kulübe 1 adet minibüs hediye edip 20 kişi (dursun, metin dahil) fotoğraf çekip bunu gurur ile paylaşanlar böyle bir olay olmuşsa bunu şahsi menfaatleri için yapmışlardır. Suç oldu mu olmadı mı bilemem.Kimler karıştı bilemem. Savcılık çıkartacaktır. Ama yukarıda yazdıklarımı yapan ziyniyetten şu yaşanan olayları kulüp için yaptı demekte ne kadar büyük bir yanlış.
Galatasaray'ın içini boşaltıyorlarmış.Noluyor
Çok üzücü bir durumGalatasaray'ın içini boşaltıyorlarmış.
üzülmek dışında bir şey yapacak mısın?Çok üzücü bir durum
Hayır beni ilgilendirmiyor çünküüzülmek dışında bir şey yapacak mısın?