Rezan Epözdemir, Galatasaray'da 'Karaborsa Bilet Satışı' İddialarıyla İlgili Suç Duyurusunda Bulundu

İşin içinde uA olduğu o kadar belli ki olmasaydı bin tane açıklama yaparlardı yönetim istifa diye. uA alternatif taraftar grubu kurulmalı adı da gscimbom olmalı YETEEEEEEEĞĞĞR

Daha önceki bir mesajımda cevabımı verdim. Yönetimi koruyor olsam tüm iddialar araştırılsın demem.
Valla bilmiyorum rtas yalnız da değilmişim bak düşüncemde
Tamam ben de asalim keselim demiyorum da bir iddia varsa araştırılsın

Valla bilmiyorum rtas yalnız da değilmişim bak düşüncemde
Tamam ben de asalim keselim demiyorum da bir iddia varsa araştırılsın
Ben farklı bir şey mi diyorum? Ben de en ince ayrıntısına kadar araştırılsın ama o iddialar yalansa, yalan dedikodu yapanlar cezalandırılmalı camia içinde diyorum. Zamanında GS'de idari ibra konuşulmazdı Adnan Polat ile birlikte o yol bir açıldı sonra sürekli kullanıldı o yüzden Hakan Üstünberk vb. değerli yöneticiler kaybetti kulüp. Şimdi hiç belge, bilgi olmadan sadece dedikodu-duyum üzerine şikayet yolu açılırsa bu ileride kulübe zarar verecek. Altaylı elimde belgeler var demiş değil mi? O zaman sayın Rezan Epözdemir yanına Altaylı'yı alarak o belgelerle şikayeti sadece duyum üzerinden şikayetten daha iyi olmaz mıydı? Bu yönetime ne olacağı umurumda değil zaten Erden Timur'a yaptıkları doğru kabul ederek kendi yaptıklarını yaşıyorlar belki de "ne ekersen onu biçersin" hesabı. Ama bu şekilde giderse yönetici bulamayız bir noktada. Zaten suçlularsa cezalarını çeksinler ama değillerse çamur at izi kalsın olmamalı.

Ben farklı bir şey mi diyorum? Ben de en ince ayrıntısına kadar araştırılsın ama o iddialar yalansa, yalan dedikodu yapanlar cezalandırılmalı camia içinde diyorum. Zamanında GS'de idari ibra konuşulmazdı Adnan Polat ile birlikte o yol bir açıldı sonra sürekli kullanıldı o yüzden Hakan Üstünberk vb. değerli yöneticiler kaybetti kulüp. Şimdi hiç belge, bilgi olmadan sadece dedikodu-duyum üzerine şikayet yolu açılırsa bu ileride kulübe zarar verecek. Altaylı elimde belgeler var demiş değil mi? O zaman sayın Rezan Epözdemir yanına Altaylı'yı alarak o belgelerle şikayeti sadece duyum üzerinden şikayetten daha iyi olmaz mıydı? Bu yönetime ne olacağı umurumda değil zaten Erden Timur'a yaptıkları doğru kabul ederek kendi yaptıklarını yaşıyorlar belki de "ne ekersen onu biçersin" hesabı. Ama bu şekilde giderse yönetici bulamayız bir noktada. Zaten suçlularsa cezalarını çeksinler ama değillerse çamur at izi kalsın olmamalı.

Dün akşam yarım kaldı Hasan. Gözler iyice gitmiş ki yazamadım artık.

Bugün dün akşam ki konuşmamızla ilgili çok bir şey demeyeceğim aslında. Sadece son mesajını cevapsız bırakmak istemedim.

Senin çevrende hiç savcı, avukat bir arkadaşın, dostun, tanıdığın var mı? Ona sorarsan o da verirdi sana cevabı diye yazıyorum. Yanlış anlama hani belki bana inanmazsın diye yazıyorum.

Savcıların önüne günde kim bilir kaç tane ihbar, suç duyurusu geliyor. Onlar her gelen ihbara, duyumu kaale alıp işlem yapacak diye bir şey yok. Önlerine suç duyurusu gelse bile dosyadan bir şey çıkmayacağını düşünüp takipsizlik kararı da çıkartabilir.

Adamlar bu konuda tecrübeli. O eline gelen bilgi, belge, dedikodu adı her neyse zaten anlıyor bir olayın olup olmadığını. Şüpheleniyor.

Varsa şüphelendiği bir durum soruşturma dosyasını açıyor ve başlıyor kendileri bilgi, belge ve kanıt toplamaya.

Yani senin dün akşam dediğin gibi her önüne gelen bir dedikodu duyup gidecekte savcılık soruşturma açacak diye bir durum yok aslında.

Kaldı ki ben Rezzan'ın suç duyurusunu bulup okudum. Gerçi sonra gördüm x'e de düşmüş zaten. Kuzenim avukattır. O da hasta derece de Galatasaray'lıdır. O gönderdi baba. Onunla konuştuk. Rezzanın verdiği daha doğrusu Fatih Altaylı'nın oldu dediği şeyler bir savcının soruşturma açması için yeterli dedi. Adam orada isim isim yer yer tüm detayları söylemiş. Öyle basit bir dedikodu ya da duyum değil bu yani.

Uzun lafın kısası aynı yere geliyorum Rezzan'ın yaptığında hiç bir yanlış yok. Tam tersine bir kongre üyesine yakışır vaziyette yapması gerekeni yapmış.

Umarım bu suç işlenmemiştir. Olmaması daha iyi sonuçta. Ama işlemişse de cezalarını çeksinler. İbretlik olsun ki bir sonraki gelen yapmaya tenezzül edemesin.

Ha burası Türkiye. 2 gün önce engin Polat çıktı hapisten. Bir şey çıkmaz da denilebilir.

Bazı şeyleri sen yapmazsan, ben yapmazsam, Rezzan yapmazsa değişim nasıl olacak. Bu yüzden yapılanı doğru buluyorum ben.

İşin ucu galatasaray'a dokunur mu yoksa şahısları mı ilgilendirir, bilgim olmadığı için soruyorum. Şahıslarsa umrumda değil dursunu isterse müebbet ile cezalandırsınlar yeterki galatasaray etkilenmesin.

ua aciklama yapmadimi? Böyle taraftar grubu dusman basina.

Bu karaborsa işinin 2 sebebi olabilir. İlki kulüp üzerinden kendi hesabına iş yapmak ki en büyük günahtır cezalandırılmalıdır. İkincisi kulüp hesabına bu işi yapmak ki illegal olsa da ülkemiz şartlarında mübahtır.

Ben yöneticilerin kendi hesabına çalışmasına ihtimal vermiyorum ama özellikle florya konusundaki peşkeş iddialarının üzerine bu konunun gündeme gelmesi malum muhaliflerin yönetimi bu şekilde yıpratmaya çalıştığını gösteriyor. Önce ikilik yaratarak Erden Timur’u uzaklaştırdılar şimdi de Erden Beyin söylemleriyle yönetimi yıpratıyorlar.

Bunlar şeytanın ta kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu karaborsa işinin 2 sebebi olabilir. İlki kulüp üzerinden kendi hesabına iş yapmak ki en büyük günahtır cezalandırılmalıdır. İkincisi kulüp hesabına bu işi yapmak ki illegal olsa da ülkemiz şartlarında mübahtır.

Ben yöneticilerin kendi hesabına çalışmasına ihtimal vermiyorum ama özellikle florya konusundaki peşkeş iddialarının üzerine bu konunun gündeme gelmesi malum muhaliflerin yönetimi bu şekilde yıpratmaya çalıştığını gösteriyor. Önce ikilik yaratarak Erden Timur’u uzaklaştırdılar şimdi de Erden Beyin söylemleriyle yönetimi yıpratıyorlar.

Bunlar şeytanın ta kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı hatayı sizde yapıyorsunuz. Yöneticilerin karaborsa bilet olayını kulüp için yaptıklarını söylemek tamamıyla kulübü zan altında bırakmaktır. Böyle saçma bir itham olabilir mi?

Bir de savunmanız garip. Eğer kişisel menfaat varsa en büyük ceza olsun istiyorsunuz ama kulüp için bu suçu işlediklerini söyleyip illegal de olsa bunu da savunuyorsunuz.

Siz kimsiniz ki Galatasaray kulübünü illegal işler ile bir tutuyorsunuz. Size kim verebilir bu hakkı.

Hatta muhalefete bu suçu ortaya çıkardıkları için laf söyleyip şeytan yakıştırması yapıyorsunuz.

Ciddi olarak bunu düşünüyor olamazsınız.

Bir kere eğer savcılık sonrası bu olayların olduğu çıkarsa siz hangi akla kulübü bu işin içine katarsınız.

Kongre üyeleri bu yönetimi görevlendirdi. Ve kongre üyeleri illegal işlere bulaşıp suç mu işleyin dedi yönetime. Böyle saçmalık olabilir mi?

Bunun muhalefet ile ne ilgisi var ayrıca. Gidin dursuna oy veren 100 kişiye şu dediklerinizi söyleyin. 99 u oy verdiğim için pişmanım der. Yapılan çok büyük yanlış der. Kulübünü düşünen bunu söyler.

İster dursun ister metin. Adı önemli değil. Kimse Galatasaray kulübünü illegal işlere bulaştıramaz.

Bu kişiler eğer ortada bir suç olduğu çıkarsa şahsi çıkarları için bunu yapmışlardır. Buna inanmayıp bu kişilerin kulüp için çalıştıklarını söylemek bence büyük saçmalık.

Üstüne ET'u yiyen adamlar adamlar muhalefetten mi? Yapmayın Allahaşkına. Şu anki yönetim yedi adamı. Hatta bu tarz olayları daha rahat yapmak için yediler.

Bir de zamanında 3 kuruş için kulübü icraya veren adam, şahsi kefalet vererek kredi çektiği için rahatsız olan bu yüzden kasaya giren ilk yüklü para ile krediyi erken kapatıp şahsi kefaletini serbest bırakan adam, kulübe 1 adet minibüs hediye edip 20 kişi (dursun, metin dahil) fotoğraf çekip bunu gurur ile paylaşanlar böyle bir olay olmuşsa bunu şahsi menfaatleri için yapmışlardır. Suç oldu mu olmadı mı bilemem.Kimler karıştı bilemem. Savcılık çıkartacaktır. Ama yukarıda yazdıklarımı yapan ziyniyetten şu yaşanan olayları kulüp için yaptı demekte ne kadar büyük bir yanlış.

Abi adam gitmiş ortaya çıkaranı bulsun diye dava etmiş. Bunun aması, lami cimi yok ki.

Bir kişinin yaptığı hata dersin geçersin. Bunu kulüp kendi yapsa desen kulüp bu biletleri son dakika bileri adı altın aynı paralara satabilirdi. Kim ne diyecekti ki.
Gelir yaratıyoruz diye özel bilet şöyle avantaj katttık seneye vip be kombine önceliği der her türlü geçirirdi.

Bu bildiğin kulübün biletleri üzerinden ekstra gelir elde etme yöntemi. Kabul edilebilir bir durum değil.

Bahsedilen isimlerle ilgili belgeler ciddi ithamlar var.
Ve koca bir divan basına kapatılıyor telefonlar toplatılıyor ve resmi kayıtlar 10 sene dokunulmayacak şekilde saklanıyor.
Bir yerde bir şeylerin gizlenilmeye çabalanması bişe şeffaflığın olmaması bile birilerinin bir b.klar karıştırdığının kanıtı.
Peşine de kulüp üyelerinden bazıları gidip dava açıyor.
Kulübün başkanı da florya falan diye üste çıkmaya çalışıyor.

Net olarak bu yönetim meşrutiyetini kaybetmiştir.
Üst üste bu kadar olay olması, muhalefetin size güvenmiyoruz florya parası bloke hesapta duracal çabası, üstüne kulübü 50 milyon dolar borçlandırma. - 21 milyon dolara denk geliyor.
Takımın hala eksik olması.
Temmuzda tesise geçiyor oluşumuz%85i tamamlanması, güya ekimde alt branşların taşınması.
Tesisin hala içinin inşaat olması, bankalar birliğinden 1 senedir çıkıyor oluşumuz.

Say babam say. Bildiğin bankalar birliği yalanı üzerinden 35milyon dolarlık bir fark ödemiş olacağız.
Ş.liginden elenmemiz, 10 milyon euro verip 3 tane adamı göndermemiz. Abi madem 10 milyon verecektik tesislerde takılsalardı kardeşim. 2 milyon eurodan mı kaçtınız.
Say say bitmiyor rezillikler.

Aynı hatayı sizde yapıyorsunuz. Yöneticilerin karaborsa bilet olayını kulüp için yaptıklarını söylemek tamamıyla kulübü zan altında bırakmaktır. Böyle saçma bir itham olabilir mi?

Bir de savunmanız garip. Eğer kişisel menfaat varsa en büyük ceza olsun istiyorsunuz ama kulüp için bu suçu işlediklerini söyleyip illegal de olsa bunu da savunuyorsunuz.

Siz kimsiniz ki Galatasaray kulübünü illegal işler ile bir tutuyorsunuz. Size kim verebilir bu hakkı.

Hatta muhalefete bu suçu ortaya çıkardıkları için laf söyleyip şeytan yakıştırması yapıyorsunuz.

Ciddi olarak bunu düşünüyor olamazsınız.

Bir kere eğer savcılık sonrası bu olayların olduğu çıkarsa siz hangi akla kulübü bu işin içine katarsınız.

Kongre üyeleri bu yönetimi görevlendirdi. Ve kongre üyeleri illegal işlere bulaşıp suç mu işleyin dedi yönetime. Böyle saçmalık olabilir mi?

Bunun muhalefet ile ne ilgisi var ayrıca. Gidin dursuna oy veren 100 kişiye şu dediklerinizi söyleyin. 99 u oy verdiğim için pişmanım der. Yapılan çok büyük yanlış der. Kulübünü düşünen bunu söyler.

İster dursun ister metin. Adı önemli değil. Kimse Galatasaray kulübünü illegal işlere bulaştıramaz.

Bu kişiler eğer ortada bir suç olduğu çıkarsa şahsi çıkarları için bunu yapmışlardır. Buna inanmayıp bu kişilerin kulüp için çalıştıklarını söylemek bence büyük saçmalık.

Üstüne ET'u yiyen adamlar adamlar muhalefetten mi? Yapmayın Allahaşkına. Şu anki yönetim yedi adamı. Hatta bu tarz olayları daha rahat yapmak için yediler.

Bir de zamanında 3 kuruş için kulübü icraya veren adam, şahsi kefalet vererek kredi çektiği için rahatsız olan bu yüzden kasaya giren ilk yüklü para ile krediyi erken kapatıp şahsi kefaletini serbest bırakan adam, kulübe 1 adet minibüs hediye edip 20 kişi (dursun, metin dahil) fotoğraf çekip bunu gurur ile paylaşanlar böyle bir olay olmuşsa bunu şahsi menfaatleri için yapmışlardır. Suç oldu mu olmadı mı bilemem.Kimler karıştı bilemem. Savcılık çıkartacaktır. Ama yukarıda yazdıklarımı yapan ziyniyetten şu yaşanan olayları kulüp için yaptı demekte ne kadar büyük bir yanlış.
size şok olacağınız bir haberim var Türkiye'de bunlar normal.

zayıflamış ve hem taraftardan hem de genel kuruldan aldığı desteği kaybetmiş yönetimi göndermek için yapılan operasyonu sanki bunlar ilk defa yapılıyormuş gibi pazarlamaya çalışıyorlar.

yıllardır ultaslana el altından BEDAVA bilet veriliyor asıl büyük yanlış bu çünkü bu direkt kulübün kasasına zarar veriyor. yıllardır taraftarlar aldığı biletleri illegal şekilde başkalarına SATIYOR. Bu iş internet ortamında yapıldığına göre bunu Dursun'un yapmasına gerek yok zaten passonun kendisi yapması daha muhtemel. Biletlerin bir kısmı hiç passoya verilmediyse ve el altından satıldıysa da ben buna laf etmem, yıllardır yapılan şeyi sanki sadece şimdiki yönetim yapıyor gibi yansıtmak olur. Karaborsa olayının normalden fazla olmasında ise takımın başarılı geçirdiği dönem ve iyi transferler sonucu stadın full çekmesi var. taraftarın tepkisi ekran başına kombine almaya geçince birdenbire biten biletler yüzünden. Kim daha fazla veriyorsa Galatasaray'ın kasasına hangi şekilde daha fazla para girecekse biletler öyle satılsın. Herkes kombine alacak diye bir şey yok. Karşında Ali Koç gibi dışarıdan para akıtan biriyle mücadele ediyorsun senin de dışarda biraz paran olması zarar vermez merak etme.

bu konuyu karaborsa ve vergi kaçırma eksenine sürüklüyorlar yarın futbolculara el altından verdiğimiz paralar için de aynısını söyleyecekler çıkın ona da laf edin. bu yapılanlar işin sonunda cimboma zarar verir sadece dursuna değil.

bu da tutmazsa yarın başka bir "usülsüzlük" bulurlar bir şekilde dursunu gönderirler.

sizin iddianız bu yönetimin bu işi kendi çıkarı için yaptığı o halde tabi ki araştırılsın ancak bunu gerçekçi bulmadığımı not düşeyim buraya.

Dursunu ucuncu kez baskan secen bir kulupte hersey olur

Galatasaray bitmiş

Karaborsa sadece GS'de olan bir şey değil. Dünya da olan bir şey. Burada bizde olan bazı yöneticilerin bu işin içinde olduğu iddiaları. Bu iddialar kulüp içi siyasetten çıkan bir şey mi? Yoksa net somut bir kanıtlara vb. dayanıyor mu? Bunu da soruşturmalar konusunda net bir şekilde öğreniriz umarım da suçlular gerekli cezaları çeker her kimse.

Her şeyi kitabına göre yapan başkan istiyorsanız gidin Burak Elmas'a oy verin.

Zamanında ünal aysalı bedelli sermaye artırımı yaptı hissedarları mağdur etti diye eleştiren muhalifler vardı spk büyük ceza verecekti.

benzer işler.

Geri
Üst Alt