Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.681
- 21.759
- 2.643
2 bira parası atHayır beni ilgilendirmiyor çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 bira parası atHayır beni ilgilendirmiyor çünkü
Gönder2 bira parası at
size şok olacağınız bir haberim var Türkiye'de bunlar normal.
zayıflamış ve hem taraftardan hem de genel kuruldan aldığı desteği kaybetmiş yönetimi göndermek için yapılan operasyonu sanki bunlar ilk defa yapılıyormuş gibi pazarlamaya çalışıyorlar.
yıllardır ultaslana el altından BEDAVA bilet veriliyor asıl büyük yanlış bu çünkü bu direkt kulübün kasasına zarar veriyor. yıllardır taraftarlar aldığı biletleri illegal şekilde başkalarına SATIYOR. Bu iş internet ortamında yapıldığına göre bunu Dursun'un yapmasına gerek yok zaten passonun kendisi yapması daha muhtemel. Biletlerin bir kısmı hiç passoya verilmediyse ve el altından satıldıysa da ben buna laf etmem, yıllardır yapılan şeyi sanki sadece şimdiki yönetim yapıyor gibi yansıtmak olur. Karaborsa olayının normalden fazla olmasında ise takımın başarılı geçirdiği dönem ve iyi transferler sonucu stadın full çekmesi var. taraftarın tepkisi ekran başına kombine almaya geçince birdenbire biten biletler yüzünden. Kim daha fazla veriyorsa Galatasaray'ın kasasına hangi şekilde daha fazla para girecekse biletler öyle satılsın. Herkes kombine alacak diye bir şey yok. Karşında Ali Koç gibi dışarıdan para akıtan biriyle mücadele ediyorsun senin de dışarda biraz paran olması zarar vermez merak etme.
bu konuyu karaborsa ve vergi kaçırma eksenine sürüklüyorlar yarın futbolculara el altından verdiğimiz paralar için de aynısını söyleyecekler çıkın ona da laf edin. bu yapılanlar işin sonunda cimboma zarar verir sadece dursuna değil.
bu da tutmazsa yarın başka bir "usülsüzlük" bulurlar bir şekilde dursunu gönderirler.
sizin iddianız bu yönetimin bu işi kendi çıkarı için yaptığı o halde tabi ki araştırılsın ancak bunu gerçekçi bulmadığımı not düşeyim buraya.
rekabetçi olmak istiyorsa yarıştığın koşullara göre doğru ve yanlışların değişebileceğini anlaman gerekiyor. ideal şartlar altındaki doğruları böyle bir ülkede uygulamaya çalışırsan küçülürsün malesef.Bu nasıl bir savunma. Burası Türkiye normal. Ne yani adam öldüren tutuksuz yargılanıyor sonra da para cezası ile çıkıyor deyip bizde mi her sinirlendiğimiz adamı öldürelim. Ya da hırsızlık yapana aynı şekilde yapıp serbest bırakıyorlar deyip bizde mi çalalım. Böyle savunmamı olur hiç. Doğru ve yanlış olaylar vardır. Birileri yanlış yaptı diye aynısına devam mı edeceğiz.
yönetimden memnun olsalar bu olayın üstüne gitmezler zaten. Kimse memnun değil haliyle bu konular gündeme geliyor. Yönetimin güçlü olduğu dönemde bunun üstüne gitmek üstüne giden insanlara zarar verirdi.Ayrıca bu yönetimi devirmek için yapılan bir komplo kısmına katılmıyorum. Yönetim bu olaya gelene kadar dünya kadar sayacağım rezillik yüzünden kendi kendini bitirdi zaten. Hala yönetimden memnun olanlar ya çıkarı olanlar ya da akrabalarıdır herhalde.
Kulübün parası çalınıyorsa araştırılsın açığa çıksın. Amaç bunu araştırmak değil malesef. Eğer amaç karaborsa olayının üstüne gitmek olsaydı konu sadece Galatasaray ekseninde tartışılmazdı.Karaborsa bilet olayları muhakkak önceden olmuştur. Hala da diğer kulüplerde oluyordur da bundan bana ne. Ben kendi kulübüne bakarım. Kulübün parası çalınıyor mu o önemli olan benim için. Önceden çıkmadı şimdi çıktı diye görmezden mi geleceğiz. Tam tersine iyi ki çıktı. Eğer suçlu oldukları ortaya çıkarsa da umarım en ağır cezayı alırlar. Bir daha gelen de buna tenezzül etmemesi gerektiğini bilir böylece.
Herkes için değerler farklı olabilir. Galatasaray'a zarar verebilecek illegal işlerden uzak durmaları gerekir, arada kalmış konularda yöneticileri suçlamam. Türkiye şartlarında herhangi birini yeterince araştırırsanız o kişiye sağlam bir ceza kesebilirsiniz.Şu söylediğiniz kelime de ne kadar yanlış bir düşünce.
"Kim daha fazla veriyorsa Galatasaray'ın kasasına hangi şekilde daha fazla para girecekse biletler öyle satılsın"
Burada hem kulübü zan altında bırakıyorsunuz hem de her yol mübahtır diyorsunuz. İllegal olup olmaması önemli değil size göre. Bu nasıl bir mantık. O zaman kulüp suç dünyasına girsin. Mafyacılık oynasın. Paranın nereden ve nasıl geldiği önemli değil. Yeter ki kasasına girsin. Koskoca Galatasaray kulübüne bu misyonu siz hangi akla hizmet ile yüklersiniz.
doğruluk ve dürüstlük kavramları önemli tabi ki doğrunun ne olduğunu belirledikten sonra. Dürüstlük güzel şey tabi ki herkes kuyunuzu kazmaya çalışmıyorken. Bu kafayla kulüp yönetirsek tek değerimiz olur o da Enayilik.Karşı taraf açıktan para veriyor diye biz illegal işlere mi girelim. O zaman şike de yapalım bu mantığa göre. Onlar şikeci bir camia çünkü. Hatta uefadan tescilleri var. Böyle saçmalık olur mu? Onlar ne yaparsa yapsın bu kulüp ahlaki değerlere, doğrulul ve dürüstlük ilkelerine göre yönetilecek. Galatasaray'lı olmak bunu gerektirir. Siz daha bunu anlayamamışsınız bile.
futbolculara aktarılıyor demedim. Böyle bir şey varsa bile açıktaki paranın yöneticilerin hesabına geçmesine ihitmal vermiyorum dedim. Çünkü bu insanlar kulübün kasasını boşaltan değil o kasayı dolduran insanlar genel olarakAyrıca sizde tutturmuşsunuz bu olaydan doğan paralar futbolculara aktarılıyor diye. Lafı ona getiriyorsunuz. Kanıtınız mı var. Belgeniz mi var. Bilginiz mi var. Siz kimsiniz ki böyle bir şey ile kulübü itham ediyorsunuz.
yine de açıkta paraya ihtiyaç olur her zaman iyidir kenarda biraz nakit tutmak.Hatırlatayım bir de ET ne dedi geçen yıllardaki oyuncu anlaşmalarında. Hukuk imza parası, imaj hakkı gibi sponsorlar tarafından ödeme yapılmasına karışmıyor. Bunu tek biz değil tüm ülkeler yapıyor.
Kulübü ve yönetimi zan altında bırakacak iddiaları gündeme getirip büyütenler belli zaten. Bunlar zan altında bırakıyor kulübü. Ben de diyorum ki araştırırsan her kulüpte benzer şeyler bulabilirsin bu kulüp değerleriyle alakalı değil ülkemizde genel uygulamayla alakalı. Eğer en doğru ben olacağım dersen ekonomik olarak güçlü olamazsın özellikle bu kadar büyük borç batağındayken.Bence siz bu düşüncelerinizi gözden geçirin ve kulübü zan altında bırakacak ithamlarda kaçının.
rekabetçi olmak istiyorsa yarıştığın koşullara göre doğru ve yanlışların değişebileceğini anlaman gerekiyor. ideal şartlar altındaki doğruları böyle bir ülkede uygulamaya çalışırsan küçülürsün malesef.
yönetimden memnun olsalar bu olayın üstüne gitmezler zaten. Kimse memnun değil haliyle bu konular gündeme geliyor. Yönetimin güçlü olduğu dönemde bunun üstüne gitmek üstüne giden insanlara zarar verirdi.
Kulübün parası çalınıyorsa araştırılsın açığa çıksın. Amaç bunu araştırmak değil malesef. Eğer amaç karaborsa olayının üstüne gitmek olsaydı konu sadece Galatasaray ekseninde tartışılmazdı.
Herkes için değerler farklı olabilir. Galatasaray'a zarar verebilecek illegal işlerden uzak durmaları gerekir, arada kalmış konularda yöneticileri suçlamam. Türkiye şartlarında herhangi birini yeterince araştırırsanız o kişiye sağlam bir ceza kesebilirsiniz.
Paranın nereden geldiği önemli değil demedim onu siz uydurdunuz. bildiğim kadarıyla paralar silah kaçakçılığından falan gelmiyor burada mafya bağlantısı kuracak kadar abartılacak bir şey yok.
doğruluk ve dürüstlük kavramları önemli tabi ki doğrunun ne olduğunu belirledikten sonra. Dürüstlük güzel şey tabi ki herkes kuyunuzu kazmaya çalışmıyorken. Bu kafayla kulüp yönetirsek tek değerimiz olur o da Enayilik.
Ayrıca şike yapalım o zaman adam öldürelim o zaman diyorsunuz da konunun karaborsa bilet olduğunu farkındasınız değil mi? Ülkemizde ekonomi malesef çok temiz bir alan değil bunun sorumlusu da bunu düzeltecek olan da Galatasaray değil.
futbolculara aktarılıyor demedim. Böyle bir şey varsa bile açıktaki paranın yöneticilerin hesabına geçmesine ihitmal vermiyorum dedim. Çünkü bu insanlar kulübün kasasını boşaltan değil o kasayı dolduran insanlar genel olarakBurası karabükspor değil her sene yabancı denetim firmaları denetliyor merak etmeyin. Bulabilecekleri ufak konuları zayıflamış yönetime sallamak için kullanırken gerçekçi olmaktan uzaklaşıyorlar.
yine de açıkta paraya ihtiyaç olur her zaman iyidir kenarda biraz nakit tutmak.
Kulübü ve yönetimi zan altında bırakacak iddiaları gündeme getirip büyütenler belli zaten. Bunlar zan altında bırakıyor kulübü. Ben de diyorum ki araştırırsan her kulüpte benzer şeyler bulabilirsin bu kulüp değerleriyle alakalı değil ülkemizde genel uygulamayla alakalı. Eğer en doğru ben olacağım dersen ekonomik olarak güçlü olamazsın özellikle bu kadar büyük borç batağındayken.
Size danirmarka'da bir takım tutmanızı tavsiye ediyorum. Sakın İtalya'da tutmayın mesela. Kuzey ülkeleri sizin için daha ideal yerler.
Üstü örtülür. Pasolige dokunuyor ucu. Bı halt çıkmaz.İbra olayına kadar karara bağlanır mı?
Dursun başkanın ibra edilmesini istemiyorum. Seçime gidelim.Üstü örtülür. Pasolige dokunuyor ucu. Bı halt çıkmaz.
Dursunun bence hapse girmesi lazım görevi kötüye kullanmaktan ve haksız kazançtan. Ki bu suçları zamanında Riva için işlemişti, floryayida beleşe satmıştı, rahmetli başkan geri almıştı. Geri alınınca kudurup tekrar başkan seçilip görevini tamamlamaya geldi açgözlüDursun başkanın ibra edilmesini istemiyorum. Seçime gidelim.
Dursunun bence hapse girmesi lazım görevi kötüye kullanmaktan ve haksız kazançtan. Ki bu suçları zamanında Riva için işlemişti, floryayida beleşe satmıştı, rahmetli başkan geri almıştı. Geri alınınca kudurup tekrar başkan seçilip görevini tamamlamaya geldi açgözlü
Kaç kişi faydalandı ordan bilmiyorum ama bugüne kadar o konunun gündeme gelmemesi ve açıklama yapılmaması korkunç. Resmen elimizden alındı ve birilerine verildi, karşılığında sus payı bile verilmedi. O dönem lanse edilen ise borçlar tamamen kapanacak, Bayern Münih olucaz. Cengiz başkan olmasa bırak borclari düzenlemeyi, ffpden dolayı hala daha transfer yasaklisi olacaktık. Muhtemelen şimdi floryadan gelecek parayida yapılan transferlerle dolaylı olarak ceplediler ya da kulübü floryayi acil satmaya zorlayacaklsr. Bu verilen paraların başka açıklaması yok. Satıp ucuza maaşları ve acil borclarin bir kısmını ödeyip kaçacaklarYa Riva olaylarının detaylarını Ayhan Özmızrak geçen ki divan kurulunda paylaşmış. Adam en son konuşanlardan biri olduğu için kaçırmışım. 3 saatlik video sonuçta. Tuna, Kemerburgaz başlığında verince gördüm. Üstelik adam konuşmadan önce diyor ki rakamlarda hatam varsa lütfen düzeltin diye. Bir kişi bile hayır diyemedi.
Ya Riva'da bugüne kadar söylenenlerin hepsi yalanmış meğerse. 2023 sonu/2024 başına kadar sadece çok ama çok az bir para almışız. O da zamanında futbolcu borçlarının küçük bir kısmına gitmiş. Alınan tüm paralardan kalanlar Riva'nın arsa ipoteğini kapatmaya ve faiz ödemesine gitmiş.
Güya Galatasaray'ın kurtuluşu olan Riva'yı bildiğin hiç etmişler. Dinledikçe, öğrendikçe tüylerim diken diken oldu.
Ben bu kadar büyük bir kayıp olduğunu bilmiyordum. Kemerburgaz başlığında Tuna'nın paylaştığı divan videosu var. Bende o video da konuşulanları özet geçtim mesaj ile. İsteyen bakabilir.
Yazıklar olsun buna göz yumanların hepsine.
Kaç kişi faydalandı ordan bilmiyorum ama bugüne kadar o konunun gündeme gelmemesi ve açıklama yapılmaması korkunç. Resmen elimizden alındı ve birilerine verildi, karşılığında sus payı bile verilmedi. O dönem lanse edilen ise borçlar tamamen kapanacak, Bayern Münih olucaz. Cengiz başkan olmasa bırak borclari düzenlemeyi, ffpden dolayı hala daha transfer yasaklisi olacaktık. Muhtemelen şimdi floryadan gelecek parayida yapılan transferlerle dolaylı olarak ceplediler ya da kulübü floryayi acil satmaya zorlayacaklsr. Bu verilen paraların başka açıklaması yok. Satıp ucuza maaşları ve acil borclarin bir kısmını ödeyip kaçacaklar