- 18 Mayıs 2011
- 49.840
- 52.818
- 4.398
Anladik ama hala baskan yardimcimiz oldugunu söylüyor kendileri,ben inanmıyorum bu adama

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladik ama hala baskan yardimcimiz oldugunu söylüyor kendileri,ben inanmıyorum bu adama
seni seviyorum ama diyorBana inanan üyelerimizin desteği ve genel kurul iradesini sakatlamamak adına Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeliğimden ve başkan yardımcılığımdan istifa etmiyorum. Sportif AŞ'deki görevlerimden istifa ettim..."
Istifa ediyorum Ana etmiyorumda gibi bir sey
Eski baskanlar ricaci oldu kiramayacagim kisiler araya girdi o yuzden dernekten istifa etmedim dedi. Fiilen istifa ettigi acik. Burak zaten damage control moduna gecmis coktanBu kadar şov yapip yönetimden istifa etmemek neyin kafası. Terim içeride kal evlat dedi herhal. Burak bu kadar şeyden sonra rezani göndermiyorsa tahmin ettiğimden de çapsız bir adammış demektir.
Sus lenİstifa’dan u dönüş oldu galiba, bu Rezan tam bir showman. Bunca gün tatava yap ondan sonra yok beni abiler arada, istifa etmedim bla bla.
susar mısın hayri kozok seni raporladım inş bu süreç sana insan olmayı ögretir bjkli kardeşim
Cahil adamsusar mısın hayri kozok seni raporladım inş bu süreç sana insan olmayı ögretir bjkli kardeşim
Cahil adam
Izle feyzlen. Bjkli lafini aynen iade ediyorum
Ilk 5 dakikasini izlemezsen cok sey kaybedersinizlemicem