Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Burak Elmas'ın başkanlığını bitirdi şeklen başkan şu an şov kısmı var mıdır belki vardır bilemiyorum ama şu durumda mevzu edilecek konu bu değil sen kendi adamından böyle itham yerken camiaya liderlik edemezsin.

İstifa’dan u dönüş oldu galiba, bu Rezan tam bir showman. Bunca gün tatava yap ondan sonra yok beni abiler arada, istifa etmedim bla bla.

bjk maçındaki yorumun bile gitme sebebin olurmuş ki bu dediklerim burak elmas'ın pasifligini haklı çıkarmıyor

Bana inanan üyelerimizin desteği ve genel kurul iradesini sakatlamamak adına Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeliğimden ve başkan yardımcılığımdan istifa etmiyorum. Sportif AŞ'deki görevlerimden istifa ettim..."

Istifa ediyorum Ana etmiyorumda gibi bir sey

Bana inanan üyelerimizin desteği ve genel kurul iradesini sakatlamamak adına Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeliğimden ve başkan yardımcılığımdan istifa etmiyorum. Sportif AŞ'deki görevlerimden istifa ettim..."

Istifa ediyorum Ana etmiyorumda gibi bir sey
seni seviyorum ama diyor

rezan_epozdemirden_flas_aziz_yildirim_aciklamasi_1622369987_9372.jpg
fenerbahcede_aziz_yildirimin_avukati_faik_isiktan_guardianin_sike_iddiasina_ilk_yanitAu.jpg

1639732989537.jpeg

Valla ağalar bosuna seyrederik, boşverin.adam istifa da etmemis.yumusak konuştu üstelik,uyariyi yemis belli

Bu kadar şov yapip yönetimden istifa etmemek neyin kafası. Terim içeride kal evlat dedi herhal. Burak bu kadar şeyden sonra rezani göndermiyorsa tahmin ettiğimden de çapsız bir adammış demektir.

Bu kadar şov yapip yönetimden istifa etmemek neyin kafası. Terim içeride kal evlat dedi herhal. Burak bu kadar şeyden sonra rezani göndermiyorsa tahmin ettiğimden de çapsız bir adammış demektir.
Eski baskanlar ricaci oldu kiramayacagim kisiler araya girdi o yuzden dernekten istifa etmedim dedi. Fiilen istifa ettigi acik. Burak zaten damage control moduna gecmis coktan

5 ayda yönetim falan kalmadı. Fatih TERİM Başkan ve Teknik Direktör olsa daha iyi yönetir. Samimi düşüncem, en azından TFF ile küs aşık ilişkisi yaşamayız.

Cocukca aciklamalar. Sen gorevinde kalip, mucadeleni, baskani ikna etmek icin calismayi surdur. Egona 6 ay da yenilme.

Geri
Üst Alt