Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Belki danisiklidir diye tedbirli yaklaşmıştım ama dümdüz kavgaymış. Tff, mhk, pfdk.. Tek vücut halinde buralara odaklanmamiz, baskı kurmamız gerekirken, içimizde birliği, beraberliği saglayamiyoruz ki başarıyı yakalayabilelim.

Popülist olduğunu demiştik. Geçiniz bu adamı. Varlığı zarar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok karmaşık ifadeler var yahu. Aklım almıyor. Hukuk dili sıkıştırması yerine biraz da açık olunsa belki böyle olmazdı. Anladığımı diyeceğim, benim de beynimi yaktılar. Zaten ekonomiden kafamız bozuk. Hey Allah'ım... Neyse, dün verdiği dilekçe öyle sanıyorum ki böyle içermiyordu ama başkan hepsinden olmasını istediği için böyle onayladı. Aradan bir gün gibi ciddi süreç geçen resmi site açıklamasını okumaya tenezzül etmeyen Rezzan beye herhalde resmi açıklama mı telefon mu gitti bilmem uyanıyor ve bu dilekçeleri hazırlıyor. Sanırım yani şikayet etme amaçlı yapılan bir şey. Sözlü bir beyanın resmi olarak kabulü de bir o kadar garip zira. Bu da hukuken olmaz. Muhtemelen yazılı verildi ve Av. Birinin yapmayacağı bir hatayı yapıp güvenerek de yedeklemedi, bugün ise mühürlü bir şekilde resmi adım attı. Hakkını arayabilmek için. Her şekilde kulübün kötü yönetildiği açık.

İstifasının 15'inde kabul edildiği 16'sında açıklanmış. "Tarafıma bildirilmiştir" ifadesi sözlü istifayı işaret ediyor olabilir. Yazılı ya da sözlü olarak bir ifade belirtilmemiş. Rezan Bey'in yayınladığı noter onaylı dilekçeler bugüne ait.

Tribünlere güzel oynamış dün başkana sövülüyordu forumda çok komik şeyler ya çok kolay manipüle oluyorsunuz her şeye. Bomboş bir konu.

Gerçekten bazı şeylere çok şaşıyorum. Bu yönetim kurulunu bu isimlerle dolduran kişi taraftar mı da tepki veriliyor ? Her şeyin suçlusu hep taraftar! Taraftar anlık tepki veren bir olgudur. Olan, olmuş olan şeylere göre yorumları değişir ki normal. Popülist ise almasaymış. Yerinde gözü vardıysa yola çıkmasa imiş. Hayret bir şey gerçekten!

Bunun dışında kulübün açıklamasını tekrar okudum. Sadece beyan yazılmış. Tarafımıza beyan edilmiş denmiş. Sözlü ve yazılı ibare söz konusu olmadığı için bu resmi belgeyle şayet Elmas'ın elinde imzalı bir dilekçe yoksa hakkını geri alacaktır.

Rezzan neden, ben Terim'i göndereceğim, desin?O kadar çok bilgi kirliliği var ki.Çıkıp açıklama yapan da yok.Kriz yönetimi 0

Harbiden bu kadar kötü yönetilir mi ya. Bu insanlara koca kulüp emanet edildi. Birincisi sözlü beyan ise kabul edilmesi hukuken de yeterli değil. Yazılı verilip dediği yerlerden istifa verdiyse ama Burak hepsini onayladıysa ayrı vahim. Bugün avukat olarak bu sözlü beyanı yazılı hale getirmek, açıklamayı bile okumadan bugün bu açıklamayı yapmak ya da vazgeçmek ayrı skandal. Ortaya atılan Terim iddiası geri dönüşü kabul etmedikleri için üfürdükleri bir başka şey bence. Bu yönetim tahminimden daha kötü çıktı.

Geri
Üst Alt