Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Bizi fb mi yönetiyor ? Hayırdır! Bu twit nedir Allah aşkına. Popülist dedikleri adam suyun karşısını kudurtuyorsa Rezan bey tarafında yer alırım sabaha kadar!

Resmi olarak yöneticimiz mi hala ben birsey anlamadım bu işten

Erolla kavgali rezan, erolun yaptığı fırsatçılık sadace fazlası değil.
Ne olursa olsun, kulüp dışından birilerinin açık şekilde Galatasaray'ı hedef göstermesi hoş değil. Zaten böyle bir saldırının olma sebebi yönetimin bizden olmayan kişiler tarafından bile sorgulanacak kadar kötü olduğunu gösteriyor. Burada kendi taraftarı eleştirince bile düşman ilan edenler var ya da suçlu ilan edenler. Bunlara gelince normal mi yani?

Yarın istifa etmediği diğer görevlerden de istifa etmeyi düşünüyor ama değişebilir tabii muhalefete de devam edebilir.

Hatay FB yakınlaşmalarının sebebi de bu herif

Taho Maho fazla optimist bakıyor Hatay mevzularına
Mahir hataylı mıydı
Hani başka bir üyemiz daha vardı ceza yedi sanırım, transfer dönemi sırası bize oyuncu vermiyolardı buda çıkıp hatalar kişileri bağlar savunma filan yapıyordu
İsmi neydi onun yav, şimdi şu mevzuları bir sormak isterdim kendisine

Mahir hataylı mıydı
Hani başka bir üyemiz daha vardı ceza yedi sanırım, transfer dönemi sırası bize oyuncu vermiyolardı buda çıkıp hatalar kişileri bağlar savunma filan yapıyordu
İsmi neydi onun yav, şimdi şu mevzuları bir sormak isterdim kendisine
Murat Durmaz.
Hatay'a laf ettik diye bozuluyordu.
Ben bu ülke futbolunun ciğerini bilirim, birine laf atıyorsam o kişi onu hakediyordur.
Ali Koç geldiğinde de herkes ümitliydi başta mesela, o gün de sinsinin teki demiştim.

Murat Durmaz.
Hatay'a laf ettik diye bozuluyordu.
Ben bu ülke futbolunun ciğerini bilirim, birine laf atıyorsam o kişi onu hakediyordur.
Ali Koç geldiğinde de herkes ümitliydi başta mesela, o gün de sinsinin teki demiştim.
Burak Elmas'ta yanıldık
Sen seviyor muydun bilmiyorum da rahmetli başkanın bu kadar hakkını yiyip bu kadar tezat davranan birine sıcak bakmam mümkün değil.
Adamın kemikleri sızlar vicdanım rahat etmez net.

Burak Elmas'ta yanıldık
Sen seviyor muydun bilmiyorum da rahmetli başkanın bu kadar hakkını yiyip bu kadar tezat davranan birine sıcak bakmam mümkün değil.
Adamın kemikleri sızlar vicdanım rahat etmez net.
Mustafa Cengiz'in hakkını yedik diyemem. Nihat Özdemir'i değerli gören herkes gözümde değersizdir. 99da nerdeymiş şimdi nerede ve buraya nasıl gelmiş belli.

Elmas'ta durum iyi değil ama Eşref ya da Yiğit dr bu konularda farklı olmazdı belki Metin farklı olabilirdi. Divanda gördük, abartıyorsunu falan diyor adamlar.

Mustafa Cengiz'in hakkını yedik diyemem. Nihat Özdemir'i değerli gören herkes gözümde değersizdir. 99da nerdeymiş şimdi nerede ve buraya nasıl gelmiş belli.

Elmas'ta durum iyi değil ama Eşref ya da Yiğit dr bu konularda farklı olmazdı belki Metin farklı olabilirdi. Divanda gördük, abartıyorsunu falan diyor adamlar.
Biz değil Burak Elmas yedi, twitter'da rahmetlinin arkasından salladı ve 'şunları şunları' yapıcam dedi. Konuştuğu ve yazdığı her söz balon kaldı, atıp tuttu Mustafa Cengiz can çekişirken onun yapamadığı her şeyin bizzat lafını ederek geldi başkanlığa. Taraftar sağlığın daha önemli yanlışların var bırak kenara çekil dedi başkana. Taraftar Galatasaray'ın başarısını ister ona göre davranır. Ama başkanlığa gelecek adam haksız yere yapamayacağı şeylerin lafını edip hasta adamı koltuğundan edemez bu üçkağıtcılıktır.

Bende istemedim Mustafa Cengiz'i yanlışları oldu, ama Burak Elmas o koltuğa gelmek için bütün meydan okumaları sıkmış ben bunu yediremiyorum.

Geri
Üst Alt