Rezan Epözdemir: "Gerekli tepki verilmemesi ve gereğinin yapılamaması en önemli istifa gerekçelerimden biri"

Rezan Epözdemir: "Bana inanan üyelerimizin desteği ve genel kurul iradesini sakatlamamak adına Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeliğimden ve başkan yardımcılığımdan istifa etmiyorum. Sportif AŞ'deki görevlerimden istifa ettim..."

Aha sadece Sportif AS'den istifa etmis.

Yani Elmas şutlamış hmmm

Galatasaray ne zaman FB ile dost olmaya kalktıysa hem sahada hem saha dışında dayak yemiştir. Başkanın tepkisizliğini RTE dolayısı ile biraz da olsa anlayabilirim ama Koç denen amigoyla dostluk yapmaya çalışmak abes ve nafile bir çaba. Rezan beye de helal olsun delikanlı adammış , zaten takdir ile takip ediyordum tartışma programlarında vs.

Başkan, Sivas maçında konuşmuyorsa konuşan yöneticilerede engel olmasın. Ayrıca denilene göre Ali Koç bağırdı ne oldu diyormuş. Hakemler konusunda ne olmuş bir baksın. Hangi maçlarında hata yapılıyor, hangi istemedikleri hakem atanıyormuş. Kendini kandırmasın. Taraftar zaten çocuk değil.

Rezan Epözdemir: "Sivasspor maçındaki pozisyonlara tepkisiz kalmamız mümkün değil. Penaltı pozisyonunu televizyondan dikkatle izledik."

Rezan Epözdemir: "Bu makamlar gelip geçici. Binlerce insan sosyal medyada mesaj attı, Galatasaray'ın 3 eski başkanı arayıp devam etmemi istedi. Genel kurul üyelerinin mesajları duruyor. Çabalarımın yarım kalmamasını istiyorlar."

Arayan baskanlardan biri unal aysal o kesin.3 gun once ruyamda Gstvye cikti 2 eski baskanla

Geri
Üst Alt