Rezan Epözdemir İstifa Etti

Bakın bu adam bugün, Divandakiler saçmalarken bir de vermiş bu kararı. Siz düşünün.
Taraftardan destek isteyen bir başkanın samimiyetini yola çıktığı arkadaşı sorguluyor ve açıkça çelişiyoruz diyorsa ben on kez sorgularım.
Güzel bir söz var, tam bizim başkana uygun;

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen hem yolunu kaybedersin hem de dostunu....

Yorumları okuyorum da yok arkadaş millet resmen şovmen seviyor. Elmas yönetimi de ilk fırtınada bu kadar çatlak veriyorsa bunlardan da bir şey olmaz. Umutlanmıştım ama böyle idealist şeylerle olmazmış. Yeni başkan az çok belli en azından Eşref Başkan yeni başkanımız olur ve mevcut düzende de daha iyi olur gibi.

Aciklama falan da yapmaktan vazgecmeli,yeter bu kadar sov

Yalniz rezan baskan olursa antrenörü fatih terim olur iyi düşün

Ftyi bundan sonra unut rengim,iyice köşeye sıkıştı

Burak piyangodan çıkmasa çoktan kurtulmuştuk

Değil rezan,hiçkimse onla çalışmaz artık,çalışmak isteyende de beyin olmayacağı için onlarıda istifaya davet ederiz,ft en iyi ihtimal turnusol olur başkada bişey olmaz

Ftyi bundan sonra unut rengim,iyice köşeye sıkıştı

Burak piyangodan çıkmasa çoktan kurtulmuştuk

Değil rezan,hiçkimse onla çalışmaz artık,çalışmak isteyende de beyin olmayacağı için onlarıda istifaya davet ederiz,ft en iyi ihtimal turnusol olur başkada bişey olmaz
Fatih terimin avukatıydı ondan dedim. Bu arada bence fatih terimin yonetim kismina çıkması gerektiğini düşünüyorum bende artık antrenörlük için o azmi olmuyor ya da avrupada ki gosterdigi onemi ligde göstermiyor ama yönetim kanadında daha rahat olur ve federasyonla çok daha rahat bir şekilde mücadelesini verir.

Tff denen çeteye karşı verilecek mücadelede çok önemli bir figürdü. Maalesef bu şansı kullanamadık. Belli ki Başkan Elmas birilerine karşı mücadele etmeyi göze alamamış ve karnından konuşmaya karar vermiş. Keşke istifa etmeseydi de yönetimi, başkanı vs ikna etseydi. Çok büyük bir kayıp olarak görüyorum. Artık Galatasaray çetelerin insafına kalmıştır.

Geri
Üst Alt