Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.565
- 29.057
- 2.993
Rezan terim'in adamı. Burak elmas bunu yönetimden kovuyorsa yakında terim'i de yollar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkmasın bence yönetime falan. sessiz sakin bi şekilde yaşasın hayatını bodrumda, orda burda. yönetime çıksa gene kaostan kaosa, sacma sapan olaylar, emir kulu teknik direktörler, adanadan kankalar, soyunma odalarina inmeler vs neler neler görürüz allah bilir. Yerine gelecek teknik heyet adına huzurlu bir çalışma ortamı olmaz bence.Fatih terimin avukatıydı ondan dedim. Bu arada bence fatih terimin yonetim kismina çıkması gerektiğini düşünüyorum bende artık antrenörlük için o azmi olmuyor ya da avrupada ki gosterdigi onemi ligde göstermiyor ama yönetim kanadında daha rahat olur ve federasyonla çok daha rahat bir şekilde mücadelesini verir.
Galatasaray icin seni bile satariz.Vay be burakcilar hemen sattılar buyuk başkanlarını. Biz 6 ay önce yapmayın etmeyin bu adam doğru adam değil derken koyduk mu nidalariyla ustumuze geliyorlardi. Hayat.
kesinlikle katılıyorum.Kendi kişisel çıkar ve ilişkilerini Galatasarayın çıkarlarından daha önemli gördüğünü düşüğnüyorum elmas için.Umarın en kısa sürede istifa haberini alırızbelmas sanırım tff'nin piyonu geçmiş olsun gs
Bebek yüzlü bir Başkan adayıydıZamanında Eşref saflarında birlik olalım dedik. Lakin Burak'ın yanında yer almayı tercih ettiniz. Eşref başkanıma seçim günü sövmediğiniz kaldı. Lakin adam kaybettikten sonra birlik beraberlik mesajı vererek kral bir şahıs olduğunu göstermişti. Yazık...
Son 3 sandıkta oy kullananların ifşa edilmesi gerekmektedir.Bebek yüzlü bir Başkan adayıydı
O güne geri dönsek son 3 sandığa kadar Hamamcı oglu öndeydi..