Rezan Epözdemir İstifa Etti

Rezan terim'in adamı. Burak elmas bunu yönetimden kovuyorsa yakında terim'i de yollar.

Ne kadar seçilmesini istesem de seçimin ardından çok dayanamayacagini çoğu kişi gibi dile getirmiştik.
Kendi kendine yazık etti herif.

Fatih terimin avukatıydı ondan dedim. Bu arada bence fatih terimin yonetim kismina çıkması gerektiğini düşünüyorum bende artık antrenörlük için o azmi olmuyor ya da avrupada ki gosterdigi onemi ligde göstermiyor ama yönetim kanadında daha rahat olur ve federasyonla çok daha rahat bir şekilde mücadelesini verir.
çıkmasın bence yönetime falan. sessiz sakin bi şekilde yaşasın hayatını bodrumda, orda burda. yönetime çıksa gene kaostan kaosa, sacma sapan olaylar, emir kulu teknik direktörler, adanadan kankalar, soyunma odalarina inmeler vs neler neler görürüz allah bilir. Yerine gelecek teknik heyet adına huzurlu bir çalışma ortamı olmaz bence.

belmas sanırım tff'nin piyonu geçmiş olsun gs
kesinlikle katılıyorum.Kendi kişisel çıkar ve ilişkilerini Galatasarayın çıkarlarından daha önemli gördüğünü düşüğnüyorum elmas için.Umarın en kısa sürede istifa haberini alırız

Zamanında Eşref saflarında birlik olalım dedik. Lakin Burak'ın yanında yer almayı tercih ettiniz. Eşref başkanıma seçim günü sövmediğiniz kaldı. Lakin adam kaybettikten sonra birlik beraberlik mesajı vererek kral bir şahıs olduğunu göstermişti. Yazık...

Yönetimdeki başkan da dahil açık ara en değerli adam da ayrıldıysa artık bir şeyler bitmiş demektir.

Zamanında Eşref saflarında birlik olalım dedik. Lakin Burak'ın yanında yer almayı tercih ettiniz. Eşref başkanıma seçim günü sövmediğiniz kaldı. Lakin adam kaybettikten sonra birlik beraberlik mesajı vererek kral bir şahıs olduğunu göstermişti. Yazık...
Bebek yüzlü bir Başkan adayıydı

O güne geri dönsek son 3 sandığa kadar Hamamcı oglu öndeydi..

Burak Elmas tam bir hayal kırıklığı oldu, oysa ki başkan adayları arasında en heyecan verici isimdi.

Geçmiş olsun camiamıza.

Böyle olacağı belliydi burak elması yakından uzaktan tanıyan birisi naif saygılı iyi eğitimli biri olduğunu bilirdi
Başkanlık için çapının yetmeyeceği belliydi bağırsa kızsada rol yapar adamın hamurunda yok
Mayısta direk baskın erken seçim başkan ve hoca kol kola gitmeli yoksa karanlık çağa girmiş oluruz

Çok ama çok büyük bir kayıp Burak başkan için, Rezan he siyasi hem hukuki hem de aile olarak her zaman değerli biri, yeni yıl yeni seçim yeni başkan yeni td eşittir yeni başarılar🙏

B. Elmasda yakında yolcu desene zaten taraftar gözünde itibarı yerle bir oldu yaptığı saçmalıklar ve suskunluğuyla. Rezan bey düzene boyun eymek yerine istifa etmiş biliyordum fikir ayrılıkları yüzünden bıraktığını kendince doğru olanı yaptı. Bizim için büyük kayıp. Dilerim yeni gelecek başkanın ekibinde olur

Dik duruşu için tebrik ederim

Geri
Üst Alt