Rezan Epözdemir

yaşadığımız planlı ve sistematik katliam karşısında, gs haklarını savunmaya çalışan nadir yöneticilerden biriydi.

ne kadar şovmen popülist vs. onu bilemem. fakat bu yönetim kurulunda elle tutulacak başka biri var mı? sahi şu hollandada kulübü olan arkadaşa ne oldu?

Cuma günü yapacagi aciklamadan sonra elmasa büyük tepki olur

Rezan Epözdemir: "Galatasaray'ın hakları yenilirken, düşmanlık varken Galatasaray'ın hakları savunulmadığı için istifa ettim. Bu istifa sebeplerinden biridir."
Bunu diyorsa istifa edeceği gün bu gün değildi. Daha önce istifa etseydi tamam derdim ama bu gün kılıçlar çekilmişken ve bundan sonra istifa edip bunu diyemez bu sadece taraftara oynama sözüdür.

yaşadığımız planlı ve sistematik katliam karşısında, gs haklarını savunmaya çalışan nadir yöneticilerden biriydi.

ne kadar şovmen popülist vs. onu bilemem. fakat bu yönetim kurulunda elle tutulacak başka biri var mı? sahi şu hollandada kulübü olan arkadaşa ne oldu?
Önceden istifa etse okeyde bu gün Tff'ye karşı açıklamadan sonra mı bunu söyleyip istifa ediyor. Bu bile taraftara oynadığının kanıtı Rezan bey taraftara oynamayı seven biri belli ki. Elmas yönetimi fazla kalmaz zaten.

helvacı - rezan ağabey - sedat doğan

bu 3lüyü istiyoruz
Hemen bir TFF baskını:

chemistry-science.gif

Yanlis yapti istifa ederek,fikir ayriliklari normaldir.duraydin sonuna kadar rezzan abi

Bu adamın başlığa ara ara yazmıştım. Başkan Burak Elmas’ın yapabildikleri ya da yapamadıkları bir yana bu beyefendinin kendi istediklerinin olmadığı yerde huzuru bozmaya meyilli bir duruşu var.

Kaç yaşında adamın direkt wp durumları paylaşıp , çatır çatır gösterişli açıklama yapması bence de hoş değil.

Söylediklerinde haklı olsa bile kendi gösterişini yapmış oluyor. Her şeyin bir zamanı var.

Son düzenleme:
Başkan istifasını istese bile istifam istendi diyebilecek bir yapıda da durmuyor ayrıca

Popkorn ve diyet kola ile şotalı az alkmaarın eski maçlarını izliyor olmalı..

Epeydir ortalıkta görmedik de kendisi..!

Rezan Epözdemir: "Galatasaray'ın hakları yenilirken, düşmanlık varken Galatasaray'ın hakları savunulmadığı için istifa ettim. Bu istifa sebeplerinden biridir."
Başkan’ın kolpalarından sıkılmıştır. Altı boş tehditler savurup duruyor, bişeyin hakkını savunduğu yok, gücü de yok, lobimiz de yok.

Geri
Üst Alt