Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Helal olsun. Şapka çıkarıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Primlerden bahsediyor. Bizimkinin de vardır tabiki.1 yıl için 25 milyon TL garanti para ödenecek olan Yalçın, hedeflere ulaşılması halinde toplam 45 milyon TL alacak
Sen 3 milyar milyonAsıl basın toplantısı sırt göğüs sponsoru için yapıldı, ne kadar vereceklerini öğrenemedik.
Sen 3 milyar milyon
Yeter o maaş onakereme güzel bi maas baglayın
şurası ilginç. remzi bey kendi düşüncelerini mi yansıtıyor basın acıklamalarında, yoksa yönetimin ortak düşüncelerini mi? bu şekilde yönetim içerisinde ileride ayrışmalar olur."Beşiktaş maçında Alex Teixeira’nın iki defa kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Hakem hataları o maça etki etti. Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver’e katılmıyorum."
iyi polis kotu polis olayışurası ilginç. remzi bey kendi düşüncelerini mi yansıtıyor basın acıklamalarında, yoksa yönetimin ortak düşüncelerini mi? bu şekilde yönetim içerisinde ileride ayrışmalar olur.
Dikkat edersen, ben patron gibi davranmasını vurguluyorum. Başka hiç bir klüpte yoktur herhalde. Yoksa maaş değerlerinden anlamam.Birseyi de abartmasaniz diyorum. Bence maasi cok tartisilacak bir boyutta degil.
Ne bekliyordunuz 1 Milyon € ya mi calistiracakti takimi. Az biraz kariyeri olan bir yabanciyi getirsen sana kapiyi 2 Milyon'dan acar.
Dikkat edersen, ben patron gibi davranmasını vurguluyorum. Başka hiç bir klüpte yoktur herhalde. Yoksa maaş değerlerinden anlamam.
Dikkat edersen, ben patron gibi davranmasını vurguluyorum. Başka hiç bir klüpte yoktur herhalde. Yoksa maaş değerlerinden anlamam.
Çuvalla para. Tıkır tıkır ödeniyor. Hesap soran, ne yaptın diyen yok. Patron resmen. Güzel iş.
Primlerden bahsediyor. Bizimkinin de vardır tabiki.![]()
Afedersin beğendirememişim sana.Varsayımların hepsi olumsuz yönde, ilk mesajda çuvalla para denilmiş, Sergen'in iki katını aldığı yazılınca da "onunda vardır yea." diye yine varsayımlarla cevap verilmiş.
Konudaki diğer açıklamalar göz ardı edilip direkt bu açıklamaya fokuslanması da cabası.
![]()