Rezan Epözdemir‘den Açıklamalar!

Asıl basın toplantısı sırt göğüs sponsoru için yapıldı, ne kadar vereceklerini öğrenemedik.

kereme güzel bi maas baglayın

Soylenebilecek herseyi soylemis ama yetmez. Her hafta aciklama yapilsin

"Beşiktaş maçında Alex Teixeira’nın iki defa kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Hakem hataları o maça etki etti. Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver’e katılmıyorum."
şurası ilginç. remzi bey kendi düşüncelerini mi yansıtıyor basın acıklamalarında, yoksa yönetimin ortak düşüncelerini mi? bu şekilde yönetim içerisinde ileride ayrışmalar olur.

100 milyon dolar zaten stad ismi için imzalandı. Kalan farkda idare eder büyütmeye gerek yok Rezan bey

Birseyi de abartmasaniz diyorum. Bence maasi cok tartisilacak bir boyutta degil.

Ne bekliyordunuz 1 Milyon € ya mi calistiracakti takimi. Az biraz kariyeri olan bir yabanciyi getirsen sana kapiyi 2 Milyon'dan acar.
Dikkat edersen, ben patron gibi davranmasını vurguluyorum. Başka hiç bir klüpte yoktur herhalde. Yoksa maaş değerlerinden anlamam.

ulan çalışıyordum, işi gücü bırakıp bu arkadaşı dinledim. gerçekten ömür boyu gs'ye hizmet etmesini istediğim kalitede bir insan. yönetim ekibinde epözdemir kalibresinde insanların sayısı arttıkça, başarı kendiliğinden gelecektir. kendisini tebrik ediyorum.

Dikkat edersen, ben patron gibi davranmasını vurguluyorum. Başka hiç bir klüpte yoktur herhalde. Yoksa maaş değerlerinden anlamam.

Çuvalla para. Tıkır tıkır ödeniyor. Hesap soran, ne yaptın diyen yok. Patron resmen. Güzel iş.

Primlerden bahsediyor. Bizimkinin de vardır tabiki. ;)

Varsayımların hepsi olumsuz yönde, ilk mesajda çuvalla para denilmiş, Sergen'in iki katını aldığı yazılınca da "onunda vardır yea." diye yine varsayımlarla cevap verilmiş.

Konudaki diğer açıklamalar göz ardı edilip direkt bu açıklamaya fokuslanması da cabası.

sofianemelo-fatih-terim.gif

Konu Fatih Terim olunca nefretlerinden dediklerinden bile bi haber olmaları çok normal geliyor artık bana. Sevmemeyi bile beceremiyorsunuz

Varsayımların hepsi olumsuz yönde, ilk mesajda çuvalla para denilmiş, Sergen'in iki katını aldığı yazılınca da "onunda vardır yea." diye yine varsayımlarla cevap verilmiş.

Konudaki diğer açıklamalar göz ardı edilip direkt bu açıklamaya fokuslanması da cabası.

sofianemelo-fatih-terim.gif
Afedersin beğendirememişim sana.

Maalesef uzun yıllardır sistematik şekilde haksızlığa uğruyoruz. Nereden kaynaklanıyor biliyoruz. Siyaseler tarafından atanan futbol yöneticileri paso fb bjk amigosu. Hakem musveddeleri paso bunların kadrolu hakemleri. Ülkede hak yeme kültürü normal karşılandığı için hakkımızı arayamiyoruz.

Geri
Üst Alt