ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Evet caner senı ezıyım bır guzel .

Rizelilerde oledır.ABIM onlar ,ABLAM ONLAR gibi uydurdukları cumlelerı onlarda katmıslardır bıze.ONLAR dıye turkce'dekı gıller ekını anlatmak ısterler.

Hıcbırsey bılmedıklerı halde koyu bır sekılde savunurlar kendılerını.

Aksanları hafıften ıngılız varı oldukları ıcın Turkce kullanmaları onlara farklı bır hava katar.

Senın gıbı g.zekalı arkadaslarım oldu benım dostum hepsı de senın gıbı primcıydı

Sımdı sen bunları o ufak beynınde analız et ole gel bana.

Etrafa mesaj yollamadan ama tamam mı beyıncıgıyle yasayan arkadasım

Moderatör arkadaşlarıma rica ediyorum şu şahsı banlıyorlar mı no post mu veriyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar.Ne yazdığı hangi dilde yazdığı anlaşılmıyor,insanları kışkırtıp hakaret ediyor bu troll.Lütfen şutlayın şunu.

Moderatörler'i buraya da davet ediyorum.Lütfen müdahele edin artık

klasik duyuru zamanı

profillerine mesaj yolladıgım üyeler lütfen en kısa zamanda bana özel mesaj atıp cevaplarını iletirlerse sevinirim.

Dişteki tartar gibi forumu işgal etti! Bence ihraç edilmeyi fazlasıyla hakediyor.

Saba kısa ve öz cevap veerecegım kendını bulamayan kendıyle barısamayan arkadasım.

Eliyle calısan ıscıdır

Elıyle aklıyla calısan ustadır

Elıyle aklıyla kalbıyle calısan da sanatcıdır.

Sen bunlardan hangısının karınca?

Dişteki tartar gibi forumu işgal etti! Bence ihraç edilmeyi fazlasıyla hakediyor.

Saba kısa ve öz cevap veerecegım kendını bulamayan kendıyle barısamayan arkadasım.

Eliyle calısan ıscıdır

Sen bunlardan hangısısın karınca?

Murat, ''temin'' kelimesi eski Türkçedir ve hala öyle değilmiş gibi kendini savunuyorsun.

Mahalle arkadaşım olsan tam dövülecek adamsın gerçekten. Araba lastiğiyle dövülecek adamsın hem de :)

Sevgili arkadasım ,

Temin kelımesının anlamını senden daha iyi bılıyodurum bu 1.

TAHA kelımesıyle temını bırlestır bakalım ortaya ne cıkıyor bu 2.

Cahıllık konusuna gelınce sana ben turkcenın oz gecmısını yanında Turklugun tarıhını onun yanında da ınsanlıgın gelısımı canlı olarak anlatırım bu da 3.

Diger yorumlarına katılıyorum az da olsa ama ben kısılık ozellıklerınden bahsetmedım onların sadece sosyolojık yapılarnı anlattım sende bunları anlayamayacak kadar CAHILSIN oldu mu guzel kardesım

Arkadaşım kafan mı güzell..

Kendini fazlasıyla beğenen ..... Her üniversite okuyan adamların triplerine girmiş, herşeyi biliyorum, herkesi biliyorum siz hiçbirşey bilmiyorsunuz tavırlarına girip kendi egosunu tatmin etmeye çalışan çocuk ruhlu biri. Neyse madem susmuyor, sizde fazla takmayın kafanıza.

Eliyle calısan ıscıdır

Sen bunlardan hangısısın karınca?

Arkadaşım derdin nedir senin ? Kendini diğer insanlardan üstün mü görüyorsun ?

Bırakın salagı az sonra atılacak forumdan

Kendini bir b.k sanıyor ama zerre beyin yok kendisinde,forumun onunda dalga geçmesinden belli degil mi ? :D

ortalıgı karıstırmak niyeti.boşverin yazmayın.gereken yapılır zaten

arkadaşlar herif sosyopat. insan korkusu var, böyle yazılar sağlıklı bir klavyeden çıkmaz. küfüre hakarete gidip boş yere siz de ceza almayın.

aferin lan sosyopat, böyle böyle tedavi olunuyor işte :)

murat = nejla :D

ortalıgı karıstırmak niyeti.boşverin yazmayın.gereken yapılır zaten

Bence de ne kadar kafaya alırsanız, kendini o kadar bişey zannedecek. Ergenliğine yeni girmiş, kendini kanıtlama çabaları bunlar. Sallamayın :D

Hayır şunu anlamıyorum;Tranfer nöbeti konusunda biraz şamata yaptık mı,hemen ensemizde bitiyorsunuz,bu dengesizi hemen susturur musunuz?Adam Türkiye'nin bütün insanlarına saydırıyor

:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::007::007::007::007::007::007:

yüzde YÜZ katılıyorum, dün burada 1 tane resim koyduk diye, 1 tane 10 mesaj atmış bu tartar gibi ortalığı karıştırmak için üye olduğu belli bir adam la 3 mesaj tartıştım diye, MODERATÖRÜN KEYFİNİ kaçırmışım diye ceza aldım!!!!!!!

neymiş çoğu insan rahatsız oluyormuş benden.. bırakın gidin...

keyfe göre ceza yiyoruz arkadaş...

eğer bana öyle bu tartar'lara da böyleyse, beni kaybedersiniz, ha bana ne diyebilirsiniz tabi senle mi kurtulucaz, hayır tabi ki ama burada düzgün bir ortam bulamazsınız böyle tartar'larla takılırsınız..

Arkadaş fazla megaloman.

Ya harbiden yeter artık.50 kere report'ladık adamın mesajlarını.Ege insanı olarak hakaret yiyoruz.

Geri
Üst Alt