ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Ya harbiden yeter artık.50 kere report'ladık adamın mesajlarını.Ege insanı olarak hakaret yiyoruz.

Takma kafana dostum. Akıllı bir insan bunları yazar mı ki? Üstünde o kadar duruyorsun. Salla gitsin.

yoksa sen hakan kol... misin ,o da hemmen cagirirdi modlari,ayrica murat bey ugur ,arkadas tokatli.izmirin kizlari superdir bu arada.

Al bir tane daha.La Nejla bak rahat dur,sesimizi çıkarmıyoruz,adam gibi dur.5 tane üyeliğin oldu,şamaroğlanı oldun forumda,hala geliyorsun yüzsüz.Ayrıca İzmir'in kızları sizin gibi dengesizlere bakmaz

Arkadaşlar siz costa muhabbetine devam edin kaldığınız yerden..

WOLFSBURG'UN STOPERİ GALATASARAY'DA...

05 Ocak 2010 Salı

Galatasaray, Almanya Bundesliga Ligi takımlarından Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı renklerine bağladı

RİCARDO COSTA GALATASARAY'DA...

28 yaşındaki Portekizli Ricardo Costa'nın kulübü ile bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, yönetici Haldun Üstünel bu oyuncu ile yarın bir araya gelecek.

Yaklaşık 2 aydır sürdüğü öğrenilen bu transfer operasyonu için Wolfsburg ile anlaşıldığı ve fazla para ödemeden anlaşma yapılacağı belirtildi.

Portekizli ve 28 yaşındaki Costa'nın kontratı sezon sonu bitiyor. Defansın ortasında başarıyla görev yapan Costa 1.90 boyunda.

2007-2008 sezonunda Porto'dan Wolfsburg'a transfer oldu ve geçen sezon Bundesliga'da 11 maçta oynayıp 3 gol attı. Bu sezon Bungesliga'da 10 maçta oynadı. Maçların tamamında oynamadığı için Galatasaray'ın teklifine sıcak bakan Costa'nın, yarın Üstünel ile sözleşme yapacağı ve en kısa sürede Türkiye'ye geleceği belirtildi.

SARI-KIRMIZILI TAKIM KUPADAKİ ORDU MAÇINDAN SONRA YENİDEN ANTALYA'YA DÖNÜP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK

Galatasaray Antalya kampını uzatma kararı aldı.

Antalya'daki oteli, sahaları ve hava şartlarını çok beğenen Rijkaard ve yardımcısı Neeskens kupada oynanacak olan Orduspor maçından sonra takımı yeniden Antalya'ya getirecek.

10 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, 9 Ocak'ta Antalya'dan yola çıkacak ve bu maçın ardından kamp yerine dönerek 14 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek. Normal şartlarda Ordu'dan İstanbul'a geçilecekti.

Dha'nın haberi burda söylendi mi ?

Arkadaşlar siz costa muhabbetine devam edin kaldığınız yerden..

dünkü gibi ceza yemeyeceksem devam edeyim?

sonuçta haberin kaynağı belli değil hani ya o yüzden dedim..

kendimi emniyette hissetmiyorum.. garanti verebilirseniz sevinirim..

Ben halâ geleceğine inanmıyorum.

Konuya dönün

Adamın hiç videosu falan da yok,maç özetlerini izliyorum belki bir fikir edinirim diye :)

Bundesliga'yi yakindan takip ediyorum ve Wolsfburg'a da ayri sempatim var. Tabi yakindan takip ediyorum Wolfsburg'u. Costa keske defansa gelse dedigim oyunculardan biri. Cok begendigim bir oyuncuydu. Insallah resmi siteden aciklanir ve duyumlarimda yanilirim.

Ne çok iyi nede çok kötü diyorlar..

Yanlız avrupa liginde oynacak dimi alırsak..

Al bir tane daha.La Nejla bak rahat dur,sesimizi çıkarmıyoruz,adam gibi dur.5 tane üyeliğin oldu,şamaroğlanı oldun forumda,hala geliyorsun yüzsüz.Ayrıca İzmir'in kızları sizin gibi dengesizlere bakmaz

Neden kizdin aga ,senin gibi dengelilere bakar dogru dengeli cocuk.ahahahhh,hemmen kizdin mi yapistiriyon ,nejla bu nejla su ,bu ayaklari birak tokat li aga.

abooo ne olmuş burası uğur,adem ve berk tahriklere kapılmayın bir kişi foruma yeni üye olup birilerine giydiriyorsa ben bunda art niyet ararım tahriklere kapılmayın bu kişiyi tahmin ediyorum

ugur cevap verme, konu dagılmasın

Neden kizdin aga ,senin gibi dengelilere bakar dogru dengeli cocuk.ahahahhh,hemmen kizdin mi yapistiriyon ,nejla bu nejla su ,bu ayaklari birak tokat li aga.

Sus iki dakika sende.

Şu foruma bence admin onayı ile üye olma sistemi getirilsin.

Arkadaşlar bu Costa'nın geleceği kesin mi? Yorumlardan pek beğenilmediğini çıkardım?

Adem kardes simdi begendinmi sen costa yi begenmedinmi.nasil soru ama.

Geri
Üst Alt