ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

biz tahriğe kapılmıyoruz da moderatörler gerekenleri yapmak yerine tahrik etmek için üye olmuş insanlar yerine bize giydirinde ben tahrik oluyorum!!!

dün bunun gibi bir şeref yoksunu yüzünden ceza aldım!

moderatörler ne yapıcakmış anlat da görevlerimizi bizde bilelim.

Bir sey demedimmi ki onder kardes ,tamam ,bence haldun bu adami getirmez ,sercan gelecek ,gor bak a sezgin dedigine gore bence var bir umut daha bir kac gun dedi.

bu oyuncuyu takip edenlerin yarısı iyi oyuncu diyor yarısı kötü diyor izlemeyenler yorum yapmasın kafamız karışıyor

beşiktaşla oynanan maçta 90 dakika sahada kalmış ama hiç dikkat etmedik daha doğsuru alıcı gözüyle takip etmedik

Valencia bile ingileniyormuş,demekki var birşeyler adamda

Lutfen izlemeyenler yorum yapmasin. Benim iddiam Juan ve Gryera'dan iyi adam. Banko oynuyordu ama sakatlik yuzunden maclar kaciri. Izledigim her macta cok iyiydi.

Ne sakatlığı ne bankosu..? En fazla maç oynadığı sezon zaten 19 maça çıkmış..Geçen sene 10 bu sene 10 maça çıkabilmiş...Zaten elimizde Gökhan Zan var bu adam gibi sezonun yarısı sakat olan..Umarım gelmez..

Ayrica caner kardes iddia her zaman devam ediyormu.bence en mantiklisiydi seni duyumun.

moderatörler ne yapıcakmış anlat da görevlerimizi bizde bilelim.

ben size görevinizi anlatmak için üye olmadım, dünkü konuşmayı açın neden ceza aldığımı bana bildirin o zaman, neden tahrik etmeye çalışan yeni üye yerine ben ceza aldım?

bana gelen açıklama şakalarınız üyelerimizde ciddi rahatsızlık uyandırmak diyordu? üyeler mi? yoksa bitek o üye ve KEYFİ kaçan o moderatördemi?

benim bilmek istediğim cezalar keyfe göre mi yoksa belli kurallara göre mi veriliyor, aydınlatırsanız sevinirim

Ne sakatlığı ne bankosu..? En fazla maç oynadığı sezon zaten 19 maça çıkmış..Geçen sene 10 bu sene 10 maça çıkabilmiş...Zaten elimizde Gökhan Zan var bu adam gibi sezonun yarısı sakat olan..Umarım gelmez..

İlk 7 hafta oynamamış ondan sonra ki bütün maçlarda 90 dakika oynamış

adam hakkında birşeyler okumak için girdim, abuk subuk muhabbetleri okudum durdum. yazık.. başlıkla alakasız yazılar silinsin.

neyse adama gelirsek, zan ve servetten kesin daha iyidir, bundan iyisi şamda kayısı. şam demişken orhan şam da gelir bence.

tamam sağol. Sence olur mu bu transfer . wolfsburg şu durumda stoperini satar mı?

Transferler konusunda hiçbir bilgim yok. Ben acele etmeyip resmi site açıklamasını bekleyenlerdenim. O zamana kadar da yazılan, çizilen hiçbir transfer haberine "bu tamamdır, gelir" demem. Hele ki son yıllardaki transfer stilimiz ortadayken.

evet Şam bencede gelebilir Gençlerbilrliğine habire futbolcu veriyoruz.:D

Bence Ricardo Costa transferi medya'ya yemdi. Daha farklı bir stoper alınacağını düşünüyorum.

Sağ gösterip sol çakacak galiba yönetim yine:D

Geri
Üst Alt