ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

sperikili.jpg

:D

Servetten iyi kanka mı bulacak kendine,kavga olsa ilk alacağım adam Servettir :D

Wolfsburg neden gönderiri as oyuncusunu?

Lyon neden gönderiri As oyuncusunu (Benzama)

Milan neden gönderir peki (Kaka)

Peki o zaman,

ManU neden gönderir as oyuncusunu? (Ronaldo)

İnter neden gönderir ki öyleyse? (İbrahimovic)

Bu kadar saçma yorum olamaz

Wolfsburg' neden gönderiyor ki? Var bir kazık öyle değil mi? :)

Hayri banka soyup Wolfsburg'a yollasam parayı 1 sene banko 11'de maçlara çıkartırlar aga seni :D Para herşeyi yapar sen rahat ol :)

yenibitelemresmid.jpg

ahuahau

fmde baya iyi adam ama

Wolfsburg neden gönderiri as oyuncusunu?

Lyon neden gönderiri As oyuncusunu (Benzama)

Milan neden gönderir peki (Kaka)

Peki o zaman,

ManU neden gönderir as oyuncusunu? (Ronaldo)

İnter neden gönderir ki öyleyse? (İbrahimovic)

Bu kadar saçma yorum olamaz

Wolfsburg' neden gönderiyor ki? Var bir kazık öyle değil mi? :)

Yahu, yahu, yahu.

Wolfsburg'un paraya ihtiyaci yok, bizim de butcemiz sinirli. Adamlar neden satsinlar as adamlarini diye soruyorum. Belki yeterli bulunmadi performansi? Gecen sene az oynamis, ancak bu sene sans bulmus, belki de begenilmedi.

Yahu, yahu, yahu.

Wolfsburg'un paraya ihtiyaci yok, bizim de butcemiz sinirli. Adamlar neden satsinlar as adamlarini diye soruyorum. Belki yeterli bulunmadi performansi? Gecen sene az oynamis, ancak bu sene sans bulmus, belki de begenilmedi.

Hocam ne yapalım bizimde transfer politikamız bu. İlerki yıllarda belki bizde Porto gibi olabiliriz.

Dere geçerken at değiştirilmezmiş. Sezon ortasında as futbolcusunu tabiki satmaz Wolfsburg. Ben de çok olumlu bakmıyorum bu transfere. Sonuçta Meira örneği var ama devre arasında buna da şükür diyip izleyeceğiz artık.

Birçok bilmem ne üyeden Meira,Costa karşılaştırması geliyorsa diyecek birşey yok sadece gülmek lazım...İkisinin arasında oynadıkları bölge dışında en ufak bir benzerlik yoktur...Costa Sert,hızlı,ve agresif ancak topla oynama konusunda sıkıntıları olan bir stoperdir...Meira ise tam tersi...Yapmayıın ayıptır,günahtır...Meira gibi olur demek futbol cahilliğinden başka birşey değildir...Adamı birkere bile izlemediği her kelimesinden belli olan hıncal vari yorumlara gerek yok...Ayıptır günahtır...

Agüero düşünsün.

Az da olsa fikir vermesi için M.United-Wolfsburg maçının ilk devresinde Costa'nın aktif olarak içinde olduğu pozisyonlar: YouTube - Ricardo Miguel Moreira da Costa (M.United-Wolfsburg / First Half)

Costa sağ stoperde, 5 numaralı forma ile oynuyor.

5 dakikalik videodan karakter tahlili yaptim:

Bir kere sag stoper oynamasi iyi. Servet sol stoperde basarili olan bir arkadasimiz, Ricardo Costa sag stoperde Servet'i tamamlar. Hareketli, cabuk hizlanan bir oyuncuya benziyor. Sabri'nin bos biraktigi alanlari bu ozelligiyle kapatabilir. Daha gezici, rakibi onde karsilayan, gerekirse yerini kaybedip kovalayan bir goruntu cizdi (Rooney'in pesinden gitmesi). Pozisyon alma, markaj konulari 5 dakikalik is degil tabii ki. Agresif oyunu var gibi, onu da tam bilemeyiz ama en azindan hizi ve gezici olmasi agresifligi de beraberinde getiriyor gibi. Top teknigi hakkinda birsey soyleyemem. Portekiz menseili stoperler kazma olmazlar (Meira, Pepe, Carvalho). Top cambazi degil tabii ki, ama Servet gibi topu 10 metre surup sonra taca atmiyor sanki.

Bu vidyodan cikarimim bunlar. Emre Gungor'un saglam versiyonu gibi duruyor, insallah oyledir.

Birkaç arkadaşa futbolun prof. 'u ünvanı verilsin de egoları bitsin artık. Sinekten yağ çıkartıp yazılan yorumlardan olmadık şeyler çıkarmasınlar.

Bu vidyodan cikarimim bunlar. Emre Gungor'un saglam versiyonu gibi duruyor, insallah oyledir...

Evet kilit kelime bu aşağı yukarı tam olarak Emre Güngör'ün sağlam versiyonudur kendisi...Müdahale çabukluğu,pozisyon bilgisi konusunda artıları vardır Emre Güngör'e göre...Birde atlamamak lazım boyu uzun olmamasına rağmen hava toplarında oldukca iyidir kendisi...Bu artısınıda gözardı etmemek lazım...Ancak yanlış beklentilere girmemek laızm topu oyuna sokma konusunda asla bir meira değildir kendisi...Ancak şu andaki stoperlerimizi düşünürsek bu işi hepsinden iyi yapacağı konusunda kuşkum yok...

topu oyuna sokamıyor hmmm bizim ihtiyacımız bu yöndeydi oyun bilgisi olan bir stoper o halde bu transfer yeni bir "iyi" servet olmaktan öteye geçmez. keserin yanına birde balta güzel :)

Sorun ego değil,sorun izlenmeyen futbolcular hakkında yorum yapıp diyer izlemeyenleride yanıltmaktır...Bu arada kimsenin üzerine alınmaması lazım sadece genel bir yorum,hiç izlemediği aşikar olup tofu tüfeği çekip adama saldıranlaradır sitemim...Belirli bir bireye değil yani...

5 dakikalik bir vidyo bile cok sey anlatiyor gercekten. Iyi mi, kotu mu, tutar mi bilinmez ama en azindan stili belli oluyor adamin. Ben Wolfsburg maclarini izledim ama bu adama cok dikkat etmemistim. Beni sadece Wolfsburg'un satmak istemesi iskillendirdi. Cunku hedefleri olan bir kulup. Adami da yedek saniyordum CL'de 6 macin 5'inde 90 dakika oynamis. Bizim de cok para veremeyecegimiz ortada. Wolfsburglular seviniyor gibisinden bir mesaj vardi. Gelirse hayirli olur diyip tuyeyim.

5 dakikalik bir vidyo bile cok sey anlatiyor gercekten. Iyi mi, kotu mu, tutar mi bilinmez ama en azindan stili belli oluyor adamin. Ben Wolfsburg maclarini izledim ama bu adama cok dikkat etmemistim. Beni sadece Wolfsburg'un satmak istemesi iskillendirdi. Cunku hedefleri olan bir kulup. Adami da yedek saniyordum CL'de 6 macin 5'inde 90 dakika oynamis. Bizim de cok para veremeyecegimiz ortada. Wolfsburglular seviniyor gibisinden bir mesaj vardi. Gelirse hayirli olur diyip tuyeyim.

Boşuna beyin jimnastiği yapıyoruz Marquez gelecek :)

Hayali bile güzel...Ancak şu şartlarda sadece hayali güzel...

Geri
Üst Alt