ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Olucaklar tabi. Balta bir adamdan kurtuluyorlar :)

Ne diyelim hayırlısı olsun. Defansımızın sertliğini arttıracak bu aşikar da geriden yine zor top çıkartıp çok kontra yicez bu bariz :)

ama tabi belli olmaz bu adam sonucta portekiz milli takiminda oynayan birisi ve porto da basarili bir kariyeri var su da bir gercek wolfburg hertha berlin den friedrich aliyor o yüzdende satiyor

ricardo costa dan biraz anlatabilirim zanedersem kendim almanyada yasiyorum canli performansini izledim bana su görünümü verdi hizli ve kafa toplarinda iyi ama zayif noktalari oyun kurmada pek basarili oldugunu düsünmüyorum ve wolfsburg ta istenileni vermedi ve wolfsburg forumlarinda gitmesinden cok memlunlar

Bizleri de pek tatmin eden bir oyuncu olmadıgı kesin . Ama olaya birde su yönünden bakmak gerekirse . Costa'nın sözlesmesi 2010'da sona eriyor. Wolfsburgta memnun olmadıgı icin pek Galatasaray'ı zorlamıcak ve bu transfere cüzi bir fiyata izin vericek . Ben herseye ragmen gökhan zan'dan iyi bir oyuncu olucagını ve ayrıca emre güngör'ün sürekli sakat olması ve emre asık'ın da ilerleyen yasından dolayı costa iyi bir alternatif olucagına düsünüyorum .

Kimin gelmiyeceğini bu kadar net biliyorsan kimin geleceğinide biliyorsundur kanımca...Söylesende bizde o isim üzerine konuşsak olmazmı...Nası fikir...

Aceto haberi biraz eski...Geldi haberi çıkmadan yazmıştı...Ancak o yazıdaki kilit nokta bizim orta saha eksikliğimiz,bu göbek oyuncuları ile nereye kadar gidebiliriz insan düşünüyor bazen...

ama tabi belli olmaz bu adam sonucta portekiz milli takiminda oynayan birisi ve porto da basarili bir kariyeri var su da bir gercek wolfburg hertha berlin den friedrich aliyor o yüzdende satiyor

Yanlış anlamayın sakın,

eğer oyuncu gitmeden satıyorsan "o bölgede sorunlusundur" ki durum bu.

Oyuncuda gitmediğine göre, bence çok iyi bir seçenek değil. Ama Ali arkadaşımızın dediği gibi : bu dönemde çokta iyi birşey beklememek lazım.

Aceto haberi biraz eski...Geldi haberi çıkmadan yazmıştı...Ancak o yazıdaki kilit nokta bizim orta saha eksikliğimiz,bu göbek oyuncuları ile nereye kadar gidebiliriz insan düşünüyor bazen...

Haberi 5 ocak 2010 00.46 da girmiş bloga eski değil yani haber.

Arkadaşlar bir Ricardo Costa analizi yaptım 2009 için az sonra yazıcam bekleyin :D

Yazda büyük bir zevkle okuyalım kardeşim...

Ricardo Miguel Costa 2009 incelemesi

Costa bu sezon ligin ilk 3 haftasını sakat olarak geçirmiş..

Daha sonraki 4 haftada Barzagli ve Madlung ikilisinin ardında ilk 11 şansı elde edememiş. Sadece 7. haftada 4-2 biten Hannover maçında 90. dakikada Misimoviç in yerine oyuna girerek bu sezon ilk defa forma şansı bulmuş..

Fakat 8. haftada Bochum maçından itibaren Barzagli yi keserek ilk 11 in değişmez ismi olmuş..

Üst üste 8 maç ilk 11 de forma giymiş ve tüm maçlarda 90 dakikayı tamamlamış.. Sadece 17. haftada tekrar yedek kulübesine oturtulmuş..

Oynadığı 9 maçta sadece 18 faulü var vede 1 sarı kart..

İkili mücadelelerde top kapma oranı çok yüksek bir oyuncu..

106 kere girdiği ikili mücadelelerde 71 kez galip taraf olmuş..Kolay kolay adam geçirmeyen bir oyuncu olduğu kesin :) Vede yaptığı az fauldende anlaşılıyorki topa sert bir isim..

321 pasında 258 isabet kaydetmişki buda %80 den fazla bir isabet oranı demek buda gayet iyi.. Topu oyuna sokma konusundada o kadarda kötü olduğu söylenemez..

+ 6 CL maçının 5 inde forma giymiş.

Bunun dışında takımın 4. stoperi olduğunu iddia edenler vardı fakat görülüyorki sakat olmasa ilk haftalar ilk 11 şansı çok daha yüksek olacaktı..

Sağlam olduğu 14 haftanın 9 unda forma giymiş.. Kestiği adam kimilerinin gelsin dediği Barzagli..

Wolfsburg un yediği fazla gol sayısına gelincede zaten Almanya ligi çok fazla gol atılan bir lig.. İddia oynayanlar bilirki Almanya liginde maçların üst bitme olasılığı çok fazladır..

Valla Wolfsburg un oynadığı tüm maçlardaki istatistikleri inceleyerek çıkardım bu sonuçları, maçlarını izlemişliğim yok Almanya ligi takip ettiğim bir lig değildir.. Velhasıl bana göre gelirse fena olmaz.. Ara transferde daha iyisini alabilen varsa buyursun..

hadi uğur koy şu yazıyı merak ettim bende dexter bekliyor izlenmeyi:)

Ricardo Miguel Costa 2009 incelemesi

Costa bu sezon ligin ilk 3 haftasını sakat olarak geçirmiş..

Daha sonraki 4 haftada Barzagli ve Madlung ikilisinin ardında ilk 11 şansı elde edememiş. Sadece 7. haftada 4-2 biten Hannover maçında 90. dakikada Misimoviç in yerine oyuna girerek bu sezon ilk defa forma şansı bulmuş..

Fakat 8. haftada Bochum maçından itibaren Barzagli yi keserek ilk 11 in değişmez ismi olmuş..

Üst üste 8 maç ilk 11 de forma giymiş ve tüm maçlarda 90 dakikayı tamamlamış.. Sadece 17. haftada tekrar yedek kulübesine oturtulmuş..

Oynadığı 9 maçta sadece 18 faulü var vede 1 sarı kart..

İkili mücadelelerde top kapma oranı çok yüksek bir oyuncu..

106 kere girdiği ikili mücadelelerde 71 kez galip taraf olmuş..Kolay kolay adam geçirmeyen bir oyuncu olduğu kesin :) Vede yaptığı az fauldende anlaşılıyorki topa sert bir isim..

321 pasında 258 isabet kaydetmişki buda %80 den fazla bir isabet oranı demek buda gayet iyi.. Topu oyuna sokma konusundada o kadarda kötü olduğu söylenemez..

+ 6 CL maçının 5 inde forma giymiş.

Bunun dışında takımın 4. stoperi olduğunu iddia edenler vardı fakat görülüyorki sakat olmasa ilk haftalar ilk 11 şansı çok daha yüksek olacaktı..

Sağlam olduğu 14 haftanın 9 unda forma giymiş.. Kestiği adam kimilerinin gelsin dediği Barzagli..

Wolfsburg un yediği fazla gol sayısına gelincede zaten Almanya ligi çok fazla gol atılan bir lig.. İddia oynayanlar bilirki Almanya liginde maçların üst bitme olasılığı çok fazladır..

Valla Wolfsburg un oynadığı tüm maçlardaki istatistikleri inceleyerek çıkardım bu sonuçları, maçlarını izlemişliğim yok Almanya ligi takip ettiğim bir lig değildir.. Velhasıl bana göre gelirse fena olmaz.. Ara transferde daha iyisini alabilen varsa buyursun..

Tesekkürler , güzel analiz olmus .

teşekkürler Uğur sadece hatırlatmak istedim pas yüzdesine yan toplarıda dahil ediyorlar bizde o işin kralı Ayhan var zaten:)

Analiz için teşekkürler kardeşim...Son cümlen can alıcı...

Ara transferde daha iyisini alabilen varsa buyursun..

Geri
Üst Alt