Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta | 3 yıl için 11m. Euro

Cevap: Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

Yok, Serdar Sroch, Quearesmaya göre tabi cok kötü transfer gibi gözüküyor ama ben bu transfere karsi degilim kesinlikle. Ilk dedikodular ciktigi zaman hemen gelsin diyordum, patlama yaparsa cok is yapar, sadece son vuruslari b.k gibi falan yazdiydim. Ben Serdarin transfer edilmesine kesinlikle karsi degilim, saglam yedek, hatta ilk 11 bile zorlar, üstelik ne bonservis verdik nede yillik 1 milyonun üzerinde bir para verecegiz.

Eger Badtal, Serdar ve Musa var diye Rijkaardin istedigi bölgelere kaliteli yabanci transferler yapmazsa yönetim, iste o zaman cok elestiririm.

Serdar, Musa ve Badtal Rijkaardin izledigi ve istedigi isimler degil, bunlar yönetimin "nasil oluyor? durum söyle, böyle, ayrica hemen hemen bedava bunlar" diyerek yapilan tarnsferler.

Rijkaardin bekledigi ve istedigi transferler yapilmazsa hersey bosuna yapiliyor. Adam sol aciga, orta sahaya ve defansa kaliteli yabanci transfer istiyor, birde yedek oturacak bir forvet. Bunlar transfer edilmezse hemn Rijkaard kafayi yer, hem biz.

Adnan Polatin dediklerini dinledim dün, Adnan resmen para yok diyor, yani kaliteli yabanci transfer beklemeyin diyor gibime geldi. Hic degilse orta sahaya parayi basip, cok kaliteli bir 2 yabanci alsak diyorum, baska birsey de istemezdim.

Yönetim satılacak oyunculardan iyi para bekliyor olsa gerek.Dünya Kupasını değerlendireceklerdi.

Ben bizim gibi yönetim ve Rijkaard'ında orta sahaya Galatasaray'ın çok ihtiyacını olduğunu bildiklerini düşünüyorum.Sadece aceleye getirmek istemiyorlar.Ve biraz daha zaman şart.Bu senede ihtiyacımız olan bölgelere yanlış transfer olursa kendi kendilerini bitirirler.

Quaresma gibi sorunlunun önde gidenini bonservisi için 7, yıllık 3,5 enayilikten başka birşey değil.Eleştiriler doğru bence.Yoksa bizene Beşiktaş'tan.

yaa olabilir. belki adam gelince gece hayatına dadanacak, belki 2 maç oynayıp koca sezon da yatacak.

ama benim anlatmak istediğim başka şey..

Stoch da iyi bir transferdir. fakat Quaresma da iyi bir transferdir. kendinde olmayıp da başkasına gidene hakaret edip küçük görmek rezilliktir! bak, sen ne güzel teknik olarak eleştirmişsin. ama kulp takmamışsın!

Stoch elfenerine gitti diye de burada kimse yerin dibine geçirmedi onu.

orada da (angut) var bir kaç tane gerçekleri söyleyen aklı başında adam da, onlara da kuduz it gibi saldırıyorlar..

lorik cana,reo coker yeterli vallahi başka adama gerek yok:o,2-3 tane de ucuz yerli alırsın tamamdır.

Valla bilmiyorum kimi alalim, nerden alalim, diyelim 20 milyon euro transfer bütcemiz var, bu 20 miloyn euroyu orta sahaya 2 adam icin kullanirdim vallahi de billahi de.

Sol acikta Arda var, en iyi solda oyniyor cocuk zaten. Sag acikta Keita var. Yedekte Serdar, alinirsa Veli olur.

Ama gel gör ki orta sahamiz su an süper ligin en kötü ortasahalar dan biri.

Sarp, Baris, Ayhan ve Elano. Saka gibi gercekten.

Bizde Ortasahadki 3'ü mutlaka ama mutlaka yabanci olmali, söyle, böyle yabanci olmamali bunlar, baya kaliteli isimler olmali.

Iste o zaman Rijkaardin birseyler yapabilir bizde, yoksa Sarpla, barisla ve aralarinda dolasan Elano ile Seneye 5 yada 6. sirada bitiririz ligi. Gercekten cok berbat orta sahamiz var. Umarim adam gibi transfer yaparlar orta sahaya.

yaa olabilir. belki adam gelince gece hayatına dadanacak, belki 2 maç oynayıp koca sezon da yatacak.

ama benim anlatmak istediğim başka şey..

Stoch da iyi bir transferdir. fakat Quaresma da iyi bir transferdir. kendinde olmayıp da başkasına gidene hakaret edip küçük görmek rezilliktir! bak, sen ne güzel teknik olarak eleştirmişsin. ama kulp takmamışsın!

Stoch elfenerine gitti diye de burada kimse yerin dibine geçirmedi onu.

orada da (angut) var bir kaç tane gerçekleri söyleyen aklı başında adam da, onlara da kuduz it gibi saldırıyorlar..

Ben gerçekten Quaresma bize de gelse,aynı şeyleri derdim.Çünkü gerçekten o adımı o fiyata almak düşüncesizlikten başka birşey değil.

Ben Elanonun yerine Hoffenheimdeki Eduardoyu isterdim, cok begendigim bir topcu.

ya tutarsa transferi olmuş.ama porto gibi bi takımıda tek başına taşıyodu.interde barçada bişey yapamadı.

beşiktaşda iyi şeyler yapabilir bu hanzo

Ben gerçekten Quaresma bize de gelse,aynı şeyleri derdim.Çünkü gerçekten o adımı o fiyata almak düşüncesizlikten başka birşey değil.

buna adım gibi eminim zaten. çünkü ezik değilsin ve bir Galatasaray'lısın da ondan bu mantıklı ve aklı başında açıklamaların.. haa, buna benzer bir açıklamayı başka takım taraftarı da çıkıp seninki gibi argümanlarla yapsaydı ve bu görüşü savunsaydı onu da baş tacı yapardım.

Beşiktaş kulübü bizim rakibimizdir. tabii ki ligde benim için (yani bir Galatasaray'lı için) aslolan Galatasaray'ımızın başarısıdır. diğerleri ve vs fasa fisodur. beni Galatasaray'ın başarısından başka bir şey de ilgilendirmiyor.

ama sinirimi hoplatan şey bu eziklerin yaptığı mesnetsiz saldırılardır. gerçi düne kadar E.B.'na "Katil Emre" diye bağırıp bugün onu kaptan olarak sahada görmek isteyenler de bunlar; o yüzden bu tip olayları bunlara çok görmemek lazım da,

yine de kendimi tutamıyorum böyle ahmaklıklar karşısında!

:mad:

Yönetim satılacak oyunculardan iyi para bekliyor olsa gerek.Dünya Kupasını değerlendireceklerdi.

Ben bizim gibi yönetim ve Rijkaard'ında orta sahaya Galatasaray'ın çok ihtiyacını olduğunu bildiklerini düşünüyorum.Sadece aceleye getirmek istemiyorlar.Ve biraz daha zaman şart.Bu senede ihtiyacımız olan bölgelere yanlış transfer olursa kendi kendilerini bitirirler.

Elano haric baska kimi satabiliriz?

Elanoya 5 milyon sveren cikarsa, hemen satariz zaten.

Keita 6-7 milyonluk teklif belki gelir, daha fazla veren cikar mi? Hic mi hic zannetmiyorum. Hatta Keita ilk 11 de dogru düzgün sans bile bulamayacak gibime geliyor. Ayrica Keita yi 6-7 milyon euroya satip, bu paraya yerine daha iyi olan birine mi alicagiz? Bence mümkün degil.

Serveti saticagiz, ama bunun DK ile alakasi yok. Serveti sanki Bursaspor dan Sercan, Volkan yada Ozan, bu 3 topcudan birine karsi vericegiz gibi bir his var icimde + bir miktar parada ödemek zorunda kaliriz tabii.

Sercan icin Servet + 3-4 milyon euro vermeye raziyim ben mesela.

quaresmanın bu ligde katlayamayacağı sol bek yok beyler kendinizi kandırıp tu kaka demeyin adama.

Adam portoda öttürüyordu CL dahil tüm bekleri.. keitanın katkısndan az bir katkısının olacağını sanmıyorum ki beşiktaşta kendisine destek olacak bir orta saha da var.

Bence gerçekten iyi transfer tebrik etmek lazım beşiktaşlıları. Forvet mevkii biraz zayıf gibi duruyor. Artık oraya da geleneksel olarak Gaziantep'ten bir transfer yaparlar :D

buna adım gibi eminim zaten. çünkü ezik değilsin ve bir Galatasaray'lısın da ondan bu mantıklı ve aklı başında açıklamaların.. haa, buna benzer bir açıklamayı başka takım taraftarı da çıkıp seninki gibi argümanlarla yapsaydı ve bu görüşü savunsaydı onu da baş tacı yapardım.

Beşiktaş kulübü bizim rakibimizdir. tabii ki ligde benim için (yani bir Galatasaray'lı için) aslolan Galatasaray'ımızın başarısıdır. diğerleri -BJK, febe ve vs- fasa fisodur. beni Galatasaray'ın başarısından başka bir şey de ilgilendirmiyor.

ama sinirimi hoplatan şey bu eziklerin yaptığı mesnetsiz saldırılardır. gerçi düne kadar E.B.'na "Katil Emre" diye bağırıp bugün onu kaptan olarak sahada görmek isteyenler de bunlar; kendilerine "uğraşma bizimle .......ı fener" tezahüratını yapan Tümör'ü de transfer edenler bunlar. o yüzden bu tip olayları onlara çok görmemek lazım da,

yine de kendimi tutamıyorum böyle ahmaklıklar karşısında!

:mad:

Elano haric baska kimi satabiliriz?

Elanoya 5 milyon sveren cikarsa, hemen satariz zaten.

Keita 6-7 milyonluk teklif belki gelir, daha fazla veren cikar mi? Hic mi hic zannetmiyorum. Hatta Keita ilk 11 de dogru düzgün sans bile bulamayacak gibime geliyor. Ayrica Keita yi 6-7 milyon euroya satip, bu paraya yerine daha iyi olan birine mi alicagiz? Bence mümkün degil.

Serveti saticagiz, ama bunun DK ile alakasi yok. Serveti sanki Bursaspor dan Sercan, Volkan yada Ozan, bu 3 topcudan birine karsi vericegiz gibi bir his var icimde + bir miktar parada ödemek zorunda kaliriz tabii.

Sercan icin Servet + 3-4 milyon euro vermeye raziyim ben mesela.

Ben Elano'dan 10 Milyon Euro civarında bir mevla bekliyorum,aynı şekilde Keita'da öyle.Zaten bu adamları bahsettiğin fiyata aldık,neden aynı paraya satılsın ki.

Yönetim öylece oturup beklediğini sanmıyorum.Onlarda durumun farkındadır heralde.Kaynak yaratma çabasındadırlar.Bakalım ne olacak,ama zaman var,ense karartmaya gerek yok şimdiden.

Ödenen ücret aşırı derecede fazla. Ama BJK taraftarı böyle bir şeye açtı ve YD onlara istediklerini verdi.

Bence A.K.Keita'nın Beşiktaş versiyonunu izleyeceğiz; çoğu deplasmanda kayıp ama İnönü'de müthiş işler yapan bir oyuncu olur. Seyirciyle oynayan bir oyuncu çünkü.

İyi oldu,takıma çok fazla katkı yapamaz ama en azından oturup BJK maçlarını izlemeye değer bir oyuncu olacak.

2. Riko Paşa transferiyle YD 50 sene başkanlığı garantiledi.

Kadro olarak zayıf kaldık rakiplerimize göre.Fener bu sene topuz ile emreyi orta sahada kullanacak bjk de ernst ve fink var zaten. Adnan polatta 2 orta sahadan bahsediyor fakat bu adamların hem topu iyi kullanan hemde pres özelliği olan adamlar olması şart e peki bu iki adam alınsa olay bitecek mi? sanmıyorum çünkü solda arda sağda keita alternatifsiz şu anda kewell da dos santos da bizim oyuncumuz değiller kadro olarak çok ama çok eksiğiz.

Ek olarak defansa da top kullanan bir adama ihtiyaç vardı yani işin aslı Adnan polatın dediği gibi 2 oyuncu değil net 4 transfere ihtiyaç vardır en az.

Geri
Üst Alt